Tuote nro: 640210
ASGON - Profi-toimistotuoli Sininen
hjh OFFICE
Istuinkorkeus säädettävissä
Käsinojan korkeus säädettävissä
Soveltuu ammattitoimistoon
Synkromekanismi
360°:n kuva tuotteesta ASGON - Profi-toimistotuoli
Touch 360°
ASGON - Profi-toimistotuoli Sininen
 • Mukava synkromekanismi
 • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • Kauniisti muotoiltu kiillotettu alumiininen design-jalkaristikko
301,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Valitse Väri:
Heti toimitettavissa
Toimitus arki- 3–6 päivissä
Kuvaus

ASGON - muotoilun ja istuinmukavuuden jokapaikanhöylä

Ajaton, moderni ja toimiva - ASGON-toimistotuoli vakuuttaa fiksulla toimivuuden ja klassis-modernin muotoilun yhdistelmällä. Malli mahdollistaa pitkinäkin työpäivinä optimaalisen istumamukavuuden mukavilla pehmusteillaan ja verkkokankaasta koostuvalla hengittävällä selkäosalla. Pyörivä ASGON-tuoli vastaa täydellisesti käyttäjänsä yksilöllisiä tarpeita. Paras tie terveeseen ja kivuttomaan selkään.

 • Integroitu synkromekanismi on säädettävissä moneen eri asentoon ja mahdollistaa selkänojan ja istuinpinnan synkronoidun liikkeen sekä siten mukautettavan ja ergonomisen istuma-asennon.
 • Ajaton, moderni ja toimiva: klassisen muotoilunsa ansiosta toimistotuoli sopii tyylikkäästi mihin tahansa toimistokonseptiin.
 • Ergonominen istuinpinta ja päätuki on varustettu mukavilla pehmusteilla. Selkänoja on hengittävää verkkokangasta, joka huolehtii jatkuvasta miellyttävästä ilmanvaihdosta.
 • Kaasupainejousen avulla toimivan istuimen portaattoman korkeussäädön avulla pyörivä tuoli voidaan säätää yksilöllisesti halutulle työskentelykorkeudelle. Jalkaristikko on kiillotettua alumiinia, jota käytetään designelementtinä myös selkänojassa.
 • Vielä enemmän istumamukavuutta parantavat Softpad-päällysteellä varustetut 3D-käsinojat, joiden korkeus, kulma ja pituus ovat säädettävissä, joten ne voidaan säätää täysin omien toiveiden mukaan.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 119 - 129 cm; leveys (yhteensä): 69 cm; syvyys (yhteensä): 56 cm; istuinpinnan korkeus: 43 - 53 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 46 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 46 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 19 - 29 cm; selkänojan korkeus: 76 cm (integroitu päätuki); kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

erittelyt
Valmistaja hjh OFFICE
Kangas 90 % polyesteriä
Väri Sininen
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Istuimen korkeussäätö 43 - 53 cm
Istuinleveys 46 cm
Istuimen syvyyden säätö 46 cm
Nojien korkeussäätö 76 cm
Käsinojien korkeus 19 - 29 cm
Enimmäiskuormitus 120 kg
Käyttäjän kokoalue 150 - 185 cm
Tuotteen paino 20.0 kg
Takuu 24 kuukautta
Materiaali Kangas/verkkokangas
Mitat (K x L x S) 119.0 - 129.0 x 69.0 x 57.0 cm
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Arvostelut (4)
Yhteensä
9,1
4x
 
Yksityinen
9,3
2x
 
Kaupallinen
8,9
2x
Ulkonäkö
Materiaalit/tuntu
Ergonomia
Mukavuus
Hinta/laatu
Suosittelut