Tuote nro: 640100
CORVENT - Profi-toimistotuoli Musta/valkoinen
hjh OFFICE
Istuinkorkeus säädettävissä
Käsinojan korkeus säädettävissä
Soveltuu ammattitoimistoon
Synkromekanismi
360°:n kuva tuotteesta CORVENT - Profi-toimistotuoli
Touch 360°
CORVENT - Profi-toimistotuoli Musta/valkoinen
 • Ainutlaatuinen muotoilu, jossa ripaus retroa
 • Synkromekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • Käsinojien korkeus säädettävissä
371,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Valitse Väri:
Tuote toimitettavissa alk. 04.08.2020
Toimitus arki- 3–7 päivissä
Toimitus on maksuton kadun varteen.
Kuvaus

CORVENT - todellinen julkilausuma ainutlaatuisesti muotoiltuna

Designhelmemme toimistotuolien joukossa vakuuttaa niin toimistossa kuin kotona mukavuudella ja istumatuntumalla. Lisäksi se on täydellinen myös suuremmille käyttäjille (jopa 190 cm pitkille) vaikuttamatta kuitenkaan liikaa heidän mittoihinsa. Tässä muotoilu ei noudata toimintoa. Tämä toimistotuoli on optimoitu mukavuuden maksimoimiseksi. Selkänoja on päällystetty ilmavalla verkkokankaalla, istuinpinta sitä vastoin erityisen hyvin hankausta kestävällä kankaalla. Synkromekanismi on lukittavissa useisiin eri asentoihin ja mukautettavissa kehon painoon. Kiva design-tuoli, joka herättää huomiota jokaisessa toimistossa!

 • Ainutlaatuinen malli, jossa on tietty ripaus retrotyyliä: muodoltaan soikeassa selkänojassa on joustava verkkopinta, joka antaa tuolille kevyen ja ilmavan ilmeen ja takaa istumamukavuuden myös lämpimämpinä päivinä. Istuimen laadukas pehmuste takaa pitkän ja mukavan istumisen.
 • Synkromekanismissa yhdistyvät selkänojan ja istuinpinnan kallistus. Toiminto tukee kehoa jokaisessa istuma-asennossa ja mahdollistaa mukavan ergonomisen istumisen.
 • Kiinteällä Softpad-päällysteellä varustettujen 3D-käsinojien korkeus, kulma ja leveys ovat säädettävissä, joten ne voidaan säätää täysin omien toiveiden mukaan.
 • Selkänojan kosketuspaine voidaan säätää yksilöllisesti oman kehon ja yksilöllisten tuntemusten mukaan. Näin selkä saa parhaan mahdollisen tuen ja vakauden.
 • CORVENT saa vakautta kauniisti muotoillusta ja massiivisesta alumiinisesta jalkaristikosta. Kiva kontrasti epätavalliseen muotoiluun.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 95 - 105 cm; leveys (yhteensä): 72 cm; syvyys (yhteensä): 56 cm; istuinpinnan korkeus: 44 - 54 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 52 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 46 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 17 - 27 cm; selkänojan korkeus: 51 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

erittelyt
Valmistaja hjh OFFICE
Kangas 100 % polyesteriä
Väri Musta/valkoinen
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Istuimen korkeussäätö 44 - 54 cm
Istuinleveys 52 cm
Istuimen syvyyden säätö 46 cm
Nojien korkeussäätö 51 cm
Käsinojien korkeus 17 - 27 cm
Enimmäiskuormitus 120 kg
Käyttäjän kokoalue 160 - 195 cm
Tuotteen paino 19.4 kg
Takuu 24 kuukautta
Materiaali Kangas/verkkokangas
Mitat (K x L x S) 95.0 - 105.0 x 72.0 x 56.0 cm
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Arvostelut (3)
Yhteensä
9,3
3x
 
Yksityinen
9,3
3x
 
Kaupallinen
-
Ulkonäkö
Materiaalit/tuntu
Ergonomia
Mukavuus
Hinta/laatu
Suosittelut