Tuote nro: 652882
GENIDIA SMART BLACK Verkko - Profi-toimistotuoli Vihreä/musta
hjh OFFICE
Istuinkorkeus säädettävissä
Istumasyvyys säädettävissä
Käsinojan korkeus säädettävissä
Soveltuu ammattitoimistoon
Synkromekanismi
360°:n kuva tuotteesta GENIDIA SMART BLACK Verkko - Profi-toimistotuoli
Touch 360°
GENIDIA SMART BLACK Verkko - Profi-toimistotuoli Vihreä/musta
 • High End -toimistotuoli kivoilla varusteilla
 • Futuristista muotoiltua yhdistettynä uusimpaan tekniikkaan
 • Synkromekanismi
 • Notkoselän tuki, jonka korkeus on säädettävissä
458,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Valitse Väri:
Heti toimitettavissa
Toimitus arki- 3–6 päivissä
Kuvaus

GENIDIA SMART BLACK: istu ergonomisesti hi-tech-toimistotuolissa!

Toimistotuolimarkkinoiden suosikki! GENIDIA SMART BLACK tarjoaa uusinta tekniikkaa tyylikkäästi pakattuna uskomattoman houkuttelevassa mallissa. Kehyksen tahallisen kulmikas muotoilu vaikuttaa tyylikkäältä mutta silti herkältä, ja se on GENIDIA SMART BLACK-tuolin tavaramerkki. Poikkeuksellisen muotoilunsa lisäksi tämä toimistotuoli täyttää tiukimmatkin materiaalia ja käsittelyä koskevat vaatimukset ja muodostaa taatusti huomion keskipisteen toimistossa tai työhuoneessa. Uudenlainen selkänojakonsepti joustaa korkeussuunnassa kevyesti ja vähentää siten selkään kohdistuvaa hankausta. Selkänoja mukautuu kaikkiin suuntiin, tukee selkärankaa optimaalisesti ja vähentää siten selän kuormitusta! Tämän mallin tuntumaa voi tuskin kuvailla. Osuvimmin sitä kuvaa sana ”painoton”, sillä siltä tuntuu jo ensimmäisen GENIDIA SMART BLACK -tuolin koeistumisen jälkeen. Tietysti tämän huippumallin vakiovarustukseen kuuluvat myös 4D-käsinojat, samoin kuin laadukas keinumekanismi, kulutusta kestävät päällismateriaalit ja säädettävä notkoselän tuki. Kaikki toiminnot ovat saa mullistavan, yhdellä vivulla tapahtuvan käytön avulla mukautettua vaatimuksiin vain muutamalla käden liikkeellä. Painoasetuksen saa tehtyä jopa yhdellä sormella lainkaan voimaa käyttämättä. Suunnittelu ja muotoilu ovat vieneet paljon aikaa - mutta tulos puhuu puolestaan ja kulkee sekä teknisesti että visuaalisesti täysin uusia teitä!

 • Laadukas synkromekanismi on mukautettavissa yksilöllisesti yhdellä ainoalla sormella kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita useisiin eri asentoihin.
 • Ehdoton tyyli-ikoni! Laadukkaat materiaalit korostavat futuristista muotoiltua vielä entistä enemmän ja tekevät tästä toimistotuolista jotain aivan erikoista.
 • Selkä istuin että selkänoja on verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla. Se takaa ihanteellisen ilmankierron. Etenkin kuumina päivinä tällä tuolilla vallitsee erittäin miellyttävä istumailmasto. Parhaasta mahdollisesta tuesta oikein istuttaessa huolehtii säädettävä notkoselän tuki.
 • Istuimen kallistus on säädettävissä useaan eri asentoon ja takaa siten istumisen väsymättä. Istuimen syvyyttä voi lisätä käsikahvalla parin senttimetrin verran ja mukauttaa sen siten omien mieltymysten mukaan.
 • Softpad-päällysteellä varustetut 4D-käsinojat ovat korkeussuunnassa
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 112 cm; leveys (yhteensä): 70 cm; syvyys (yhteensä): 55 cm; istuinpinnan korkeus: 45 - 55 cm; istuimen leveys: 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 42 - 44 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 15 - 21 cm; selkänojan korkeus: 58 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (monitoimipyörät mukana): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 65 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä. Siksi tuoli liikkuu rullilla niin kauan kuin joku istuu siinä Jos käyttäjä nousee seisomaan

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Asiakkaan on koottava tuote itse helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Pyydämme ymmärrystä

erittelyt
Valmistaja hjh OFFICE
Kangas 100 % polyesteriä
Väri Vihreä/musta
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille
Istuimen korkeussäätö 45 - 55 cm
Istuinleveys 50 cm
Istuimen syvyyden säätö 42 - 44 cm
Nojien korkeussäätö 58 cm
Käsinojien korkeus 15 - 21 cm
Enimmäiskuormitus 120 kg
Käyttäjän kokoalue 160 - 195 cm
Tuotteen paino 26.5 kg
Takuu 4 vuotta
Materiaali Verkkokangas
Mitat (K x L x S) 112.0 x 70.0 x 55.0 cm
Smart Premium Collection OK
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Arvostelut (1)
Yhteensä
8,7
1x
 
Yksityinen
8,7
1x
 
Kaupallinen
-
Ulkonäkö
Materiaalit/tuntu
Ergonomia
Mukavuus
Hinta/laatu
Suosittelut

Muut sopivat tuottee