1) TIETOA HENKILÖTIETOJEN KERÄYKSESTÄ JA REKISTERINPITÄJÄN YHTEYSTIEDOT

1.1 Kiitos mielenkiinnostasi ja että vierailet verkkosivuillamme. Tässä tietosuojakäytännössä käymme läpi, kuinka henkilötietojasi käsitellään, kun vierailet sivustoillamme. Henkilötietoja ovat sellaiset tiedot, joiden perusteella henkilö voidaan tunnistaa.

1.2 Tämän verkkosivuston yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisterinpitäjä on HJH Office GmbH, Christoph-Selhamer-Str. 2, 82362 Weilheim, Saksa, Puh.: 0049 (0)881 / 924 521-10, Fax: 0049 (0)881 / 924 521-29, Sähköposti: service@buerostuhl24.com. Henkilötietojen käsittelystä vastaava rekisterinpitäjä on luonnollinen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.

1.3 Rekisterinpitäjä on nimittänyt tietosuojavastaavan tälle sivustolle. Voit ottaa häneen yhteyttä seuraavilla yhteystiedoilla: "Christian Schröder, Christoph-Selhamer-Straße 2, 82362 Weilheim, 0049 (0) 881/924 521-10, datenschutzbeauftragter@hjh-office.de"

1.4 Tämä sivusto käyttää SSL- tai TLS-salausta turvallisuussyistä ja suojatakseen henkilötietojen ja muiden luottamuksellisten tietojen (esim. Rekisterinpitäjälle lähetetyt tiedustelut) välittämisen. Voit tunnistaa salatun yhteyden merkkijonolla https: // ja selaimen osoiteriviä edeltävällä lukkosymbolilla.

2) TIETOJEN KERUU VIERAILLESSASI SIVUSTOILLAMME

Kun käytät sivustojamme vain tiedonhakuun, esim. Jos et rekisteröidy tai muutoin anna meille tietojasi, keräämme ainoastaan tietoja, joita selaimesi lähettää palvelimellemme (ns. “palvelimen lokitiedot”). Kun käyt verkkosivuillamme, keräämme seuraavat tiedot, jotka ovat teknisesti välttämättömiä, jotta voimme näyttää sivuston sinulle:

  • Sivumme, jolla vierailet
  • Päivämäärä ja kellonaika sivulle pääsyn hetkellä
  • Lähettämäsi datan määrä biteissä
  • Lähde/viite, josta olet tullut sivulle
  • Käyttämäsi selain
  • Käytetty käyttöjärjestelmä
  • IP osoite (tarvittaessa: anonyymina)

Tietojenkäsittely suoritetaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDP) Art. 6 kohta (1) mukaisesti, perustuen oikeutettuun intressiin parantaa verkkosivustomme vakautta ja toimivuutta. Tietoja ei siirretä tai käytetä millään muulla tavalla. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot myöhemmin, jos konkreettisia viitteitä laittomasta käytöstä ilmenee.

3) EVÄSTEET

Jotta vierailusi verkkosivuillamme olisi houkutteleva ja jotta voisimme käyttää tiettyjä toimintoja, käytämme niin sanottuja evästeitä eri sivuilla. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteeseesi. Jotkut evästeet, joita käytämme, poistetaan selaimen istunnon päätyttyä, eli selaimen sulkemisen jälkeen (ns. Istuntokohtaiset evästeet). Muut evästeet pysyvät laitteellasi ja mahdollistavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmannen osapuolen evästeet) tunnistaa selaimesi seuraavalla vierailulla (pysyvät evästeet). Jos evästeitä asetetaan, ne keräävät ja käsittelevät tiettyjä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitietoja, sekä yksilöllisten vaatimusten mukaisia IP-osoitearvoja. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Tämä aika voi vaihdella evästeen mukaan.

Joissakin tapauksissa evästeitä käytetään tilausprosessin yksinkertaistamiseen tallentamalla asetuksia (esim. muistamalla ostoskorin sisältöä myöhempää vierailua varten). Jos henkilötietoja käsitellään myös yksittäisten meidän asettamien evästeiden avulla, käsittely suoritetaan GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti, joko sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, tai GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti oikeutettujen etujemme verkkosivuston parhaan mahdollisen toiminnallisuuden ja asiakasystävällisyyden ja tehokkaan sivuvierailun suojelemiseksi.

Teemme yhteistyötä mainoskumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä tekemään sivustostamme mielenkiintoisemman. Tätä varten yhteistyökumppaneiden evästeet tallennetaan kiintolevyllesi, kun vierailet verkkosivuillamme (kolmannen osapuolen evästeet). Sinulle ilmoitetaan erikseen tällaisten evästeiden käytöstä ja kerättyjen tietojen laajuudesta seuraavissa osissa.

Huomaa, että voit asettaa selaimesi niin, että sinulle ilmoitetaan evästeiden käytöstä ja voit päättää erikseen niiden hyväksymisestä, tai kieltää niiden käytön yleisesti tai tietyissä tapauksissa. Eri selaimet hallinoivat evästeasetuksia eri tavoilla. Voit lukea lisää selaimesi evästehallinnoinnista selaimesi ohjevalikossa. Löydät selaimesi asetukset seuraavilla linkeillä:

  • Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
  • Firefox: https://www.mozilla.org/en-US/privacy/websites/#cookies
  • Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
  • Safari: https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-and-website-data-sfri11471/mac
  • Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/en/cookies.html

Huomaathan, että verkkosivustomme toiminnot voivat olla rajoitettuja, jos et hyväksy evästeitä.

4) YHTEYDENOTTO

Keräämme sinusta tietoja, kun otat meihin yhteyttä (esim. Yhteydenottolomakkeen tai sähköpostin kautta). Voit nähdä, mitä tietoja sinusta kerätään yhteydenoton yhteydessä vastaavasta yhteydenottolomakkeesta. Nämä tiedot tallennetaan ja niitä käytetään yksinomaan pyyntöösi vastaamiseen tai yhteyden muodostamiseen ja tähän liittyvään tekniseen hallinnointiin. Tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu intressimme vastata pyyntöösi, GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti. Jos yhteydenottosi tapahtuu sopimuksentekotarkoituksessa, käsittelyn oikeusperustana toimii GDPR Art. 6 (1) kohta b. Tiedot poistetaan kyselyn lopullisen käsittelyn jälkeen, jos olosuhteista voidaan päätellä, että kyseiset tosiseikat on lopullisesti selvitetty, edellyttäen, että oikeudellisia tallennusvelvoitteita ei ole.

5) TIETOJEN KÄSITTELY AVATESSASI ASIAKASTILIN JA SOPIMUSTEN KÄSITTELYSSÄ

GDPR Art. 6 (1) alakohdan b mukaisesti henkilötietoja kerätään ja käsitellään edelleen, jos annat ne meille sopimuksen täyttämisen vuoksi tai asiakastilin avaamistarkoituksessa. Näet, mitkä tiedot keräämme, vastaavasta tietojensyöttölomakkeesta. Voit milloin tahansa poistaa asiakastilisi. Voit tehdä tämän lähettämällä viestin yllämainittuun tietosuojavastaavan osoitteeseen. Tallennamme ja hyödynnämme sinusta kerättyjä tietoja sopimusten käsittelyä varten. Kun sopimus on käsitelty tai asiakastilisi on poistettu kokonaan, tietosi estetään vero- ja kaupallisten säilytysaikojen vuoksi, ja poistetaan näiden määräaikojen päättymisen jälkeen, ellet olet nimenomaan suostunut tietojesi käyttämiseen tai jos sivustomme on varannut oikeudellisesti sallitun lisätietojen käytön, josta ilmoitamme sinulle jäljempänä.

6) TIETOJEN HYÖDYNTÄMINEN SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN

6.1 Jos tilaat uutiskirjeemme, lähetämme sinulle säännöllisesti tietoa tarjouksistamme. Ainoa pakollinen tieto uutiskirjeen lähettämistä varten on sähköpostiosoitteesi. Muiden mahdollisten tietojen ilmoittaminen on vapaaehtoista ja niitä käytetään, jotta voimme kirjoittaa sinulle henkilökohtaisesti. Käytämme niin sanottua kaksinkertaista opt-in-menettelyä uutiskirjeen lähettämiseen. Tämä tarkoittaa, että emme lähetä sinulle sähköpostiviestejä, ellet ole nimenomaisesti vahvistanut meille, että samalla hyväksyt uutiskirjeiden vastaanottamisen. Lähetämme sinulle vahvistusviestin, jossa pyydetään vahvistamaan, että haluat saada tulevia uutiskirjeitä. Hyväksyt uutiskirjeet klikkaamalla viestissä olevaa tarkoituksenmukaista linkkiä.

Aktivoimalla vahvistuslinkin, annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön GDPR Art. 6 (1) mukaisesti. Kun ilmoittaudut uutiskirjeen tilaajaksi, tallennamme Internet-palveluntarjoajan (ISP) ilmoittaman IP-osoitteesi, sekä rekisteröitymisen päivämäärän ja ajankohdan, jotta voimme myöhemmin jäljittää mahdollisen sähköpostisi väärinkäytön. Uutiskirjeen tilaamisen rekisteröimisen yhteydessä keräämäämme tietoa käytetään yksinomaan mainontaan uutiskirjeen avulla. Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen, avaamalla sähköpostissa olevan linkin tai kirjoittamalla viestin yllä mainitulle vastuuhenkilölle. Peruutuksen jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan välittömästi uutiskirjeen jakelulistaltamme, ellet nimenomaan ole sallinut tietojesi käyttöä jatkossa, tai ellemme ole pidättäneet itsellämme oikeutta tietojen muuhun käyttöön, joka on laillista ja josta kerromme tässä selosteessa.

6.2 Jos olet antanut meille sähköpostiosoitteesi tuotteiden oston yhteydessä, pidätämme oikeuden lähettää sinulle säännöllisesti sähköpostitse tarjouksia samankaltaisista tuotteistamme. Saksan epäoikeudenmukaisen kilpailun vastaisen lain Kappaleen 7 (3) mukaan, meidän ei tarvitse erikseen saada suostumustasi tähän. Tässä suhteessa tietojen käsittely pohjautuu ainoastaan oikeutettuun etuumme personoituun suoramarkkinointiin GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti. Jos olet alun perin vastustanut sähköpostiosoitteesi käyttöä tähän tarkoitukseen, emme lähetä sinulle sähköpostia. Sinulla on milloin tahansa oikeus tulevaisuudessa vastustaa sähköpostiosoitteesi käyttöä edellä mainittuun mainontaan ilmoittamalla tästä alussa mainitulle vastuuhenkilölle. Tässä tilanteessa sinun tarvitsee maksaa ainoastaan perusmaksujen mukaiset siirtokustannukset. Kieltosi vastaanottamisen seurauksena sähköpostiosoitteesi käyttö mainostarkoituksiin päättyy välittömästi.

7) TIETOJEN KÄSITTELY TILAUSTEN HALLINTAAN

7.1 Jotta voimme käsitellä tilauksesi, työskentelemme yhdessä seuraavien palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä kokonaan tai osittain tehtyjen sopimusten toteuttamisessa. Tietyt henkilötiedot siirretään näille palveluntarjoajille seuraavien tietojen mukaisesti.

Keräämämme henkilötiedot välitetään kuljetusyritykselle, joka on valtuutettu tilauksen toimitukseen sopimuksen käsittelyn puitteissa, mikäli tämä on välttämätöntä tavaroiden toimittamiseksi. Välitämme maksutietosi maksujen käsittelyn yhteydessä luottolaitokselle, jonka tehtäväksi olemme antaneet maksujen käsittelyn, mikäli tämä on tarpeen maksujen käsittelyä varten. Jos käytämme maksupalvelun tarjoajaa, kerromme siitä jäljempänä erikseen. Laillinen perusta tietojen välittämiselle on GDPR:n Art. 6 (1) kohta b.

7.2 Maksupalvelun tarjoajien käyttäminen

- Amazon Pay
Valitessasi “Amazon Payn” maksutavaksi, maksun käsittelee Amazon Payments Europe s.c.a., 5 Rue Plaetis, L-2338 Luxembourg (tästä eteenpäin: "Amazon Payments"), jolle välitämme tilausprosessin aikana antamasi tiedot yhdessä tilaustasi koskevien tietojen kanssa GDPR:n Art. 6 (1) kohta b mukaisesti. Tietosi välitetään ainoastaan maksun käsittelyä varten maksupalvelun tarjoaja Amazon Paymentsille ja ainoastaan niiltä osin, kuin se on tätä varten tarpeen. Lisätietoja Amazin Paymentsin tietosuojakäytännöstä saat osoitteesta https://pay.amazon.com/uk/help/201751600

- Payolution
Jos olet valinnut maksupalvelun tarjoajaksi "payolution invoice", "payolution instalment purchase" tai "payolution direct debit" payolution GmbH:lta, Am Euro Platz 2, 1120 Vienna, Austria ("payolution"), maksutavaksi, annat suostumuksesi tietojesi välittämiseen payolutionille tilausprosessin aikana luottokelpoisuuden ja tilinumeron tarkastusta varten. Näiden maksutapojen käsittelemiseksi, henkilötiedot (etunimi, sukunimi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, syntymäaika, IP-osoite, sukupuoli) yhdessä rahansiirtokäsittelyn vaatimien tietojen (tuote, laskunsumma, korko, erä, eräpäivä, kokonaissumma, laskunumero, verot, valuutta, tilauspäivä ja -aika) kanssa välitetään payolutionille GDPR:n Art. 6 (1) kohdan a mukaisesti.

Tämä tieto välitetään, jotta payolution voi arvioida, mikäli valitsemasi maksuvaihtoehto voidaan myöntää maksun ja/tai huonojen velkojen riskit huomioon ottaen. payolution hankkii lisätietoja toimittamalla seuraaville luottolaitoksille annetut tiedot henkilöllisyyden ja luottoluokituksen arvioimiseksi:

  • CRIF GmbH, Diefenbachgasse 35, A-1150 Wien
  • CRIF AG, Hagenholzstrasse 81, CH-8050 Zürich
  • CRIF GmbH, Dessauerstraße 9, 80992 München
  • SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, D-65201 Wiesbaden
  • KSV1870 Information GmbH, Wagenseilgasse 7, A-1120 Wien
  • CRIF Bürgel GmbH, Gasstraße 18, D-22761 Hamburg
  • Creditreform Boniversum GmbH, Hellersbergstr. 11, D-41460 Neuss
  • infoscore Consumer Data GmbH, Rheinstraße 99, D-76532 Baden-Baden
  • ProfileAddress Direktmarketing GmbH, Altmannsdorfer Strasse 311, A-1230 Wien
  • Deutsche Post Direkt GmbH, Junkersring 57, D-53844 Troisdorf
  • payolution GmbH, Am Euro Platz 2, A-1120 Wien

Tämä luottoraportti voi sisältää todennäköisyysarvoja (niin kutsuttuja luokitusarvoja). Jos luokitusarvot sisältyvät luottoraportin tulokseen, ne pohjautuvat hyväksyttyihin tieteellisiin, matemaattistilastollisiin menetelmiin. Luokitusarvojen laskelmassa huomioidaan muun muassa, mutta ei yksinomaan, osoitetiedot. Henkilötietosi välitetään myös Schufa:lle (SCHUFA Holding AG, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden) henkilöllisyyden todentamista varten GDPR:n Art 6. (1) kohdan 1 mukaisesti. Schufa informoi payolutionia Schufan kanssa tallennettujen henkilötietojen vaatimustenmukaisuusasteesta (prosentteina) sekä toimittamiesi tietojen pohjalta, sekä tarvittaessa maininnan Schufan tai muun sopimuskumppanin suorittamista tunnistetiedoista. Payolution voi täten tunnistaa toimitettujen ehtojen perusteella, mikäli henkilö on tallennettu Schufan tietokantaan antamallasi osoitteella. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi lähettämällä viestin payolutionin henkilötietojen käsittelystä vastaavalle henkilölle. Payolution voi kuitenkin olla oikeutettu tarvittaessa käsittelemään henkilötietojasi, jos sopimuksen maksujen käsittely näin vaatii.

- PAYONE
Jos käytät maksupalveluntarjoaja PAYONEa maksutapana, maksun käsittelee maksupalveluntarjoaja BS PAYONE GmbH, Lyoner Straße 9, 60528 Frankfurt/Main, jolle välitämme ostosprosessin aikana kerätyt tietosi GDPR:n Art. 6(1) kohdan b mukaisesti. Tietosi välitetään vain maksupalveluntarjoajan PAYONE maksujen käsittelyyn ja vain siinä määrin kuin on tarpeen.

- Paypal
Maksaessasi PayPalin kautta, luottokortilla PayPalin kautta, tiliveloituksella PayPalin kautta tai – jos tämä vaihtoehto on tarjolla - "Laskulla" tai ”Osamaksulla” PayPalin kautta, välitämme maksutietosi PayPalille (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä "PayPal"). Siirto tapahtuu GDPR:n Art. 6 (1) kohdan b mukaisesti, ja vain siltä osin kuin se on tarpeen maksujen käsittelyn kannalta. Paypal pidättää oikeuden suorittaa luottotarkastukset, kun maksutapana on luottokortti PayPalin kautta, tiliveloitus PayPalin kautta, tai jos tarjolla, ”lasku” tai ”osamaksu” PayPalin kautta. Tätä varten maksutiedot luovutetaan tarvittaessa PayPalin oikeutetun edun perusteella luottotietopalveluille maksukykysi määrittämiseksi GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti. Luottokelpoisuuden tarkistuksen tulosta maksuhäiriön tilastollisen todennäköisyyden osalta PayPal käyttää päätöksen tekemiseen kulloisenkin maksutavan tarjoamisesta. Luottokelpoisuuden tarkistuskysely voi sisältää todennäköisyyslaskelmia (ns. luokitusarvoja). Jos luokitusarvoja otetaan mukaan luottokelpoisuuden tarkistuskyselyyn, ne perustuvat tieteellisesti hyväksi todettuun matemaattistilastolliseen menettelyyn. Luokitusarvojen laskennassa huomioidaan muun muassa, mutta ei yksinomaan, osoitetiedot. Muita tietosuojaan liittyviä tietoja, kuten tiedot käytetyistä luottotietopalveluista, voit tarkistaa PayPalin tietosuojaselosteesta: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/privacy-full Voit milloin tahansa kieltää tämän tietojesi käsittelyn ilmoittamalla siitä PayPalille. PayPalilla on kuitenkin edelleen oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimuksen mukaisen maksun käsittelemiseksi.

8) YHTEYDENOTTO ASIAKASARVOSTELUN PYYTÄMISEKSI

Oman arvostelun muistutus (ei asiakasarvostelujärjestelmän lähettämä) Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään yksi muistutus tilaamiesi tuotteiden arvostelemisesta käyttämämme arvostelujärjestelmän avulla, jos olet nimenomaisesti suostunut siihen tilauksen yhteydessä tai sen jälkeen GDPR:n Art. 6 (1) kohdan a mukaisesti. Voit perua milloin tahansa suostumuksesi ilmoittamalla siitä tietojen käsittelyn vastuuhenkilöllemme.

Arvostelumuistutus Trustpilot:lta
Jos olet tilauksen aikana tai sen jälkeen antanut meille tähän nimenomaisen suostumuksesi, luovutamme sähköpostiosoitteesi Trustpilot-arvostelualustaan, jota ylläpitää Trustpilot A/S, Pilestræde 58, 1112 Copenhagen K, Denmark (www.trustpilot.com), jotta he voivat lähettää sinulle muistutuksen sähköpostitse.

Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ilmoittamalla siitä tietojen käsittelystä vastaavalle henkilölle tai arvostelualustalla.

9) VIDEOIDEN KÄYTTÖ

Youtube-videoiden käyttö

Tämä sivusto käyttää Youtube-upotustoimintoa Google Ireland Limited:in, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti („Google“), tarjoamien Youtube-videoiden näyttämiseen ja toistamiseen.

Tähän käytetään laajennettua tietosuojatilaa, joka palveluntarjoajan tietojen mukaan käynnistää käyttäjän tietojen tallentamisen vasta videota toistettaessa. Kun upotettua Youtube-videota aletaan toistaa, palveluntarjoaja asettaa ”Youtube”-evästeet keräämään tietoja käyttäjän toiminnasta. ”Youtuben” ohjeiden mukaan näitä evästeitä käytetään muun muassa videotilastojen laatimiseen, käyttäjäystävällisyyden lisäämiseen ja väärinkäytösten estämiseen. Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi, tietosi yhdistetään suoraan tiliisi, kun napsautat videota. Jos et halua, että profiilisi yhdistetään YouTubeen, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia. Google tallentaa tietosi (vaikka et olisi kirjautuneena) käyttöprofiilina ja analysoi ne. Tällaista analysointia tehdään erityisesti GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella yksilöityyn mainontaan, markkinatutkimukseen ja/tai kysyntään suuntautuneeseen verkkosivun suunnitteluun. Sinulla on oikeus kieltää näiden käyttäjäprofiilien luominen, mikä tapahtuu esittämällä pyyntö tästä YouTubelle.

Riippumatta upotetun videon toistamisesta tällä sivustolla vierailun yhteydessä muodostetaan aina yhteys Googlen ”double click”-verkkoon. Tämä voi käynnistää hallintamme ulkopuolelle ulottuvia lisätietojenkäsittelyprosesseja.

Yhdysvalloissa toimiva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan tietosuojaa koskevalle sopimukselle "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen.

Lisätietoja YouTuben tietosuojasta saat palveluntarjoajan tietosuojakäytännöstä osoitteesta www.google.com/policies/privacy/

10) VERKKOMARKKINOINTI

Google AdWords:in tulosseuranta

Tämä sivusto käyttää verkkomainontaohjelmaa ”Google AdWords” ja Google AdWordsin puitteissa konversion seurantaa, jonka omistaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (”Google”). Käytämme Google Adwordsin ohjelmaa kiinnittämään huomiota houkutteleviin tarjouksiin mainosmateriaalien (ns. Google Adwords) avulla ulkoisilla verkkosivuilla. Vertailemalla mainoskampanjoiden tietoja, voimme selvittää kuinka onnistunutta yksittäiset mainostoimenpiteet ovat. Haluamme näyttää sinulla mainoksia, jotka kiinnostavat sinua. Haluamme tehdä sivustostamme kiinnostavamman sinulle ja saavuttaa tasapuolisen laskennan mainoskustannuksista.

Konversionseurantaeväste on asetettu käyttäjän selaimeen, jos käyttäjä klikkaa Googlen toimittamaa AdWords-mainosta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokonejärjestelmääsi. Nämä evästeet vanhenevat yleensä 30 päivän kuluessa, eikä niitä käytetä henkilöiden tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tämän sivuston tietyllä sivulla, eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme tunnistaa, että käyttäjä on klikannut mainosta ja hänet on siten ohjattu tälle sivulle. Jokainen Google AdWords asiakas saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei siis voi jäljittää AdWords asiakkaiden sivustojen kautta. Konversioevästeiden keräämää tietoa käytetään yleisten konversiotilastojen toimittamiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat valinneet konversion seurannan. Asiakkaille ilmoitetaan mainosta klikanneiden käyttäjien kokonaismäärä ja ne välitetään konversionseurantatunnisteella varustetulle sivulle. He eivät kuitenkaan saa mitään käyttäjien henkilöllisyyttä paljastavaa tietoa. Jos et halua osallistua seurantaohjelmaan, voit kieltää tämän ohjelman käytön poistamalla Google Konversionseurantaevästeen aktivoinnin Internet-selaimesi käyttäjäasetuksista. Tässä tapauksessa sinua ei sisällytetä konversionseuranta tilastoihin. Käytämme Google Adwordsia kohdennettuun mainontaan liittyvän oikeutetun edun perusteella GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti.

Yhdysvalloissa toimiva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan tietosuojaa koskevalle sopimukselle "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä saat osoitteesta https://privacy.google.com/intl/en-GB/take-control.html?categories_activeEl=sign-in

Voit poistaa mainosten näyttämistä varten asetetut evästeet pysyvästi estämällä vastaavan asetuksen selainohjelmistossasi tai lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavan selainlaajennuksen: https://support.google.com/ads/answer/7395996

11) VERKKOANALYSOINTIPALVELUT

11.1 Google (Universal) Analytics

- Google Universal Analytics
Tämä sivusto käyttää Google Analytics-verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland („Google“). Google Analytics käyttää niin kutsuttuja evästeitä, tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja joita käytetään analysoimaan verkkosivun käyttöä. Evästeiden tuottamat tiedot tämän sivuston käytöstäsi (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) lähetetään yleisesti Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne.

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia yksinomaan "_anonymizeIp()"-laajennuksella, joka varmistaa IP-osoitteen anonymiteetin lyhentämällä sen, ja sulkien pois suoran yhdistettävyyden henkilöön. Tämän laajennuksen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi aiemmin Euroopan unionin jäsenmaissa tai muissa Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä. Tällaisissa poikkeustapauksissa, käsittely suoritetaan GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti perustuen oikeutettuun intressiimme käyttäjien käyttäytymisen tilastolliseen analyysiin optimointi- ja markkinointitarkoituksissa.

Google käyttää näitä tietoja puolestamme verkkosivuston käyttösi arvioimiseksi, laatiakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja toimittaakseen meille muita verkkosivustoon ja internet-käyttöön liittyviä palveluja. Selaimesi Google Analyticsin yhteydessä lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin.

Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän sivuston toimintoja. Voit myös pysyvästi estää Googlen tietojen keräämisen sivuston käytöstäsi (IP-osoitteesi mukaan lukien) ja niiden käsittelyn evästeiden avulla. Voit ladata ja asentaa selainlaajennuksen alla olevan linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Vaihtoehtona selainlaajennukselle tai mobiililaitteiden selaimille voit napsauttaa seuraavaa linkkiä asettaaksesi opt-out-evästeen, joka estää tulevaisuudessa Google Analyticsia keräämästä tietoja tällä sivustolla (tämä opt-out-eväste toimii vain tässä selaimessa ja tällä verkkoalueella. Jos poistat evästeet tästä selaimesta, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudelleen):

Poista Google Analytics käytöstä

Yhdysvalloissa toimiva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan tietosuojaa koskevalle sopimukselle "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen.

Tämä sivusto käyttää Google Analyticsia myös laiteriippumattomaan kävijämäärien analyysiin, joka suoritetaan käyttäjätunnuksen kautta. Voit poistaa laitteiden välisen analyysin asiakastililtäsi kohdasta ”Omat tiedot”, ”Henkilötiedot”.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä Google Analyticsin avulla on Googlen tietosuojalausekkeessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en

11.2 IntelliAd (IntelliAd Media GmbH)
Tämä sivusto käyttää web-analysointipalvelua, mukaan lukien intelliAd Media GmbH: n, Sendlinger Str. 7, 80331 München ("intelliAd"). Koska meillä on oikeutettu etu tämän sivuston kysyntään suuntautuvaan suunnitteluun ja optimointiin, pseudonymoidut käyttötiedot kerätään ja tallennetaan yhdistetyssä muodossa GDPR Art. 6 (1) alakohta f mukaisesti. Kun intelliAd Tracking -ohjelmaa käytetään, evästeet tallennetaan paikallisesti. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti kävijän Internet-selaimen välimuistiin. Jos haluat poistaa vierailijatietojesi keräämisen ja tallennuksen käytöstä, voit tehdä tämän seuraavan linkin kautta: https://login.intelliad.com/optout.php?locale=en

Tämä opt-out-eväste varmistaa, että intelliAd ei tulevaisuudessa kerää ja tallenna selaimesi kävijätietoja.

Opt-out-evästen nimi on "intelliadNoTrack" ja sen määrittää "intelliAd".

12) UUDELLEENKOHDISTAMINEN/ UUDELLEENMARKKINOINTI/ REFERRAL-MARKKINOINTI

Bing Ads (Microsoft Corporation)
Tällä sivustolla käytetään Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) konversionseuranta-teknologiaa nimeltä ”Bing Ads”. Microsoft Bing Ads asettaa tietokoneellesi evästeen, jos käytät sivustoamme Microsoft Bing -mainoksen kautta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokonejärjestelmääsi. Nämä evästeet vanhenevat 180 päivän kuluttua. Niitä ei käytetä henkilöiden tunnistamiseen. Jos käyttäjä käy tämän sivuston tietyillä sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, me ja Microsoft voimme nähdä, että käyttäjä on klikannut ilmoitusta ja hänet on ohjattu tälle sivulle (Conversion-sivulle).

Jos henkilötietoja käytetään tässä yhteydessä, tämä tapahtuu GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti perustuen oikeutettuun etuumme tehokasta markkinointia kohtaan. Konversioevästeiden kautta kerätty tieto on tarkoitettu konversiotilastojen kokoamiseen, esim. rekisteröinti siitä, kuinka monta käyttäjää on saapunut konversiosivulle mainoksen klikkaamisen jälkeen. Näin saamme tietää kokonaismäärän käyttäjistä, jotka klikkasivat mainostamme, ja täten siirtyivät konversioseurantatunnusta käyttävälle sivulle. Emme kuitenkaan hanki mitään sellaista tietoa, joka voi paljastaa käyttäjien henkilöllisyyden.

Yhdysvalloissa toimiva Microsoft Corporation on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan tietosuojaa koskevalle sopimukselle "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen.

Jos et halua osallistua seurantaan, voit kieltää tämän helposti poistamalla käytöstä Bing Ads konversioevästeen internetselaimestasi ja käyttäjäasetuksistasi. Tässä tapauksessa sinua ei sisällytetä konversionseurannan tilastoihin. Voit vaihtoehtoisesti käyttää EU-kansalaisille tarkoitettua deaktivointi-sivua http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ tarkistaaksesi mikäli Microsoftin mainontaevästeet sisältyvät selaimeesi, ja siinä tapauksessa poistaa ne käytöstä.

Seuraavasta Internet-osoitteesta saat lisätietoja Microsoft Bing Adsin tietosuojamääräyksistä: https://privacy.microsoft.com/en-US/

Google AdWords Remarketing
Sivustomme käyttää Google AdWords Remarketing toimintoja, jotka auttavat meitä mainostamaan sivustoamme Googlen hakutuloksissa, sekä kolmannen osapuolen sivustoilla. Palvelun tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irland („Google“). Tätä varten Google asettaa pääteasemasi selaimeen evästeen, joka käyttää automaattisesti tekaistua evästetunnistetta, vierailemiesi sivujen perusteella, mahdollistaakseen internetpohjaisen mainonnan. Käsittely perustuu verkkosivumme optimaaliseen markkinointiin liittyvään oikeutettuun etuumme, GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti.

Muuta tietojenkäsittelyä tehdään vain, jos olet antanut Googlelle luvan yhdistää Google Internetin ja sovellusselainhistoriasi Google-tiliisi, ja käyttää Google-tilisi tietoja verkossa näkemiesi mainosten personalisointiin. Jos olet sivustollamme käydessäsi kirjautuneena Googleen, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analytics -tietojen kanssa kohderyhmälistojen laatimiseen ja määrittämiseen laiterajat ylittävää uudelleenmarkkinointia varten. Tätä varten Google yhdistää henkilötietojasi tilapäisesti Google Analytics -tietoihin kohderyhmien muodostamista varten.

Voit poistaa pysyvästi käytöstä evästeiden käytön mainosmieltymyksiä varten. Lataa ja asenna selainlaajennus seuraavasta linkistä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyden Digital Advertising Allianceen osoitteessa www.aboutads.info, ja saat lisätietoa siitä, kuinka evästeiden asettamisesta ja kuinka tehdä olennaisia asetuksia. Lopuksi voit määrittää selaimesi niin, että saat tiedot evästeiden asettamisesta, ja voit päättää erikseen jokaisen evästeen hyväksymisestä, vai kiellätkö evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleensä. Jos evästeitä ei hyväksytä, verkkosivustomme toimivuus voi olla rajoitettua.

Yhdysvalloissa toimiva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan tietosuojaa koskevalle sopimukselle "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen.

Lisätietoja ja mainontaan ja Googleen liittyviä tietosuojamääräyksiä voi lukea täältä: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

13) LIVE CHAT-JÄRJESTELMÄN KÄYTTÖ

LiveZilla (LiveZilla GmbH)
Tämä sivusto käyttää teknologiaa LiveZilla GmbH:lta, Byk-Gulden-Straße 22, 78224 Singen (www.livezilla.net/home/en/) kerätäkseen ja tallentaakseen anonyymia tietoa verkkoanalyysia, sekä live chat-järjestelmää suorien tukipyyntöjen vastaamiseksi. Näitä anonyymeja tietoja voidaan käyttää salanimellä toimivien käyttäjäprofiilien luomiseen. Evästeitä saatetaan käyttää tähän tarkoitukseen. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan paikallisesti vierailijan internetselaimeen. Ne mahdollistavat internetselaimen tunnistamisen. Jos tällä tavalla kerätty tieto liittyy henkilötietoihin, sitä käsitellään GDPR:n Art. 6 (1) kohdan f mukaisesti, oikeutetun etumme tehokkaaseen asiakaspalveluun ja käyttäjien toiminnan tilastollisen analyysin optimointitarkoituksen pohjalta.

LiveZillan teknologian avulla kerättyä tietoa ei käytetä henkilökohtaisesti tämän sivuston kävijän tunnistamiseen, eikä tietoa yhdistetä henkilötietoihin, jotka koskevat salanimen käyttäjää, ilman asianomaisen henkilön erikseen antamaa suostumusta. LiveZillan evästeiden tallentamisen välttämiseksi voit asettaa internetselaimesi niin, että evästeitä ei enää tulevaisuudessa voida tallentaa koneellesi, tai että jo aiemmin tallennetut evästeet poistetaan. Huomaa, että jos otat evästeet pois käytöstä, et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän sivuston toimintoja. Voit milloin tahansa vastustaa tietojen keräämistä ja tallentamista salanimellä toimivan käyttäjäprofiilin luomiseksi jatkoa varten lähettämällä meille vastustuksesi sähköpostitse julkaisutiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

14) TYÖKALUT JA MUUTA

14.1 Google Web Fonts
Tämä sivusto käyttää verkkofontteja, jotka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (”Google”), näyttääkseen fontit tasaisesti,. Kun avaat sivuston, selain lataa tarvittavat verkkofontit selaimesi välimuistiin näyttääkseen tekstit ja fontit oikein.

Tätä varten käyttämälläsi selaimella on oltava yhteys Googlen palvelimiin. Tällä tavoin Google saa tiedon siitä, että sivustomme on avattu IP-osoitettasi käyttäen. Pyrimme esittämään Google Web Fontsin käytöllä verkkotarjouksemme yhtenäisellä ja miellyttävällä tavalla GDPR:n Art. 6 kohdan f mukaisesti. Jos selaimesi ei tue verkkofontteja, tietokoneesi käyttää vakiotekstiä.

Yhdysvalloissa toimiva Google LLC on sertifioitu Yhdysvaltain ja Euroopan tietosuojaa koskevalle sopimukselle "Privacy Shield", joka takaa EU:ssa sovellettavan tietosuojatason noudattamisen.

Lisätietoja Googlen verkkofonteista saat osoitteesta https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://policies.google.com/privacy?hl=en.

14.2 Trusted Shops Trustbadge on sisälletty tähän sivustoon Trusted Shops hyväksynnän näyttämiseksi, tai tilauksen tekemisen jälkeen Trusted Shop jäsenyyden tarjoamiseksi ostajille.

Tällä tavoin oikeutettu etumme tarjouksemme optimaaliseen markkinointiin on turvattu, GDPR:n Art. 6 (1) kohdan mukaisesti. Trustbadge ja sillä mainostetut palvelut ovat Trusted Shops GmBh, Subbelrather Str. 15C, 50823 Cologne, palvelu.

Kun trust badge avataan, verkkopalvelin tallentaa automaattisesti niin kutsutun palvelinlokitiedoston, joka sisältää esim. IP-osoitteesi, kutsun päivämäärän ja ajan, siirretyn tiedon määrän, pyytävän palveluntarjoajan (pääsytiedot) ja se dokumentoi kutsun. Tätä pääsytietoa ei arvioida ja se korvataan automaattisesti viimeistään seitsemän päivän kuluttua sivulla vierailustasi.

Muut henkilötiedot siirretään ainoastaan Trusted Shopsille, jos valitset Trusted Shops tuotteita tilauksen suorittamisen jälkeen, tai jos olet jo rekisteröitynyt käyttöön. Tässä tapauksessa sinun ja Trusted Shopsin välinen sopimusluonteinen sopimus on voimassa.

15) REKISTERÖIDYN OIKEUDET

15.1 Sovellettava tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle kattavat oikeudet (tiedonsaantioikeudet ja interventio) henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, josta tiedotamme alla:

  • Rekisteröidyn pääsyoikeudet GDPR Art. 15 nojalla
  • Oikeus tietojen oikaisuun GDPR Art. 16 nojalla
  • Oikeus tietojen poistoon (“oikeus tulla unohdetuksi”) GDPR Art. 17 nojalla
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen GDPR Art. 18 nojalla
  • Tietojen vastaanottajan oikeus saada ilmoitus muutoksista Art. 19 GDPR
  • Oikeus tietojen siirtoon järjestelmästä toiseen Art. 20 GDPR
  • Oikeus peruuttaa annettu suostumus Art. 7 (3) GDPR
  • Valitusoikeus valvontaviranomaiselle Art. 77 GDPR

15.2 VASTUSTUSOIKEUS

JOS KÄSITTELEMME MIELENKIINNON KOHTEENA OLEVIA HENKILÖTIETOJA HALLITSEVIEN OIKEUTETTUJEN ETUJEN PERUSTEELLA, SINULLA ON MILLOIN TAHANSA OIKEUS VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ, JOKA TULEE VOIMAAN TULEVAISUUDESSA TIETYISTÄ SINUN TILANTEESTASI JOHTUVISTA SYISTÄ.

JOS KÄYTÄT OIKEUTTASI VASTUSTAA, LOPETAMME KYSEISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN. PIDÄTÄMME KUITENKIN OIKEUDEN MYÖHEMPÄÄN KÄSITTELYYN, JOS VOIMME TODISTAA PAKOTTAVIA SYITÄ, JOTKA OVAT KÄSITTELYN SUOJELUN KANNALTA ARVOKKAITA, JA JOTKA YLITTÄVÄT SINUN ETUSI, PERUSOIKEUDET- JA VAPAUDET, TAI JOS KÄSITTELY PALVELEE OIKEUSVAATEIDEN VAKUUTTAMISTA, HARJOITTAMISTA TAI PUOLUSTAMISTA.

JOS KÄSITTELEMME TIETOJASI SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN, SINULLA ON MILLOIN TAHANSA OIKEUS VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ. VOIT KÄYTTÄÄ VASTUSTUSOIKEUTTASI YLLÄ KUVATULLA TAVALLA.

JOS KÄYTÄT VASTUSTUSOIKEUTTASI, LOPETAMME TIETOJESI KÄSITTELYN SUORAMARKKINOINTITARKOITUKSIIN.

16) KERÄTTYJEN HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Henkilötietojen tallennuksen kesto määräytyy vastaavan oikeudellisen säilytysajan mukaan (esim. Kaupalliset ja verotuksen säilytysajat). Tämän määräajan päätyttyä vastaavat tiedot poistetaan rutiininomaisesti, jos ne eivät enää ole välttämättömiä sopimuksen toteuttamiseksi tai aloittamiseksi, ja / tai jos oikeutettua intressiä lisäsäilytykseen ei ole.