1) Tietoa henkilötietojen keräämisestä

1.1 Me (yhteys osoitteeseen) olemme iloisia siitä, että käyt sivustollamme, ja kiitämme sinua mielenkiinnosta. Seuraavassa kerromme, miten käsittelemme henkilötietojasi sivustoamme käyttäessäsi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tässä kaikkia tiedot, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa.

1.2 Tällä sivustolla käytetään turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. Tilausten ja vastuuhenkilöille esitettyjen tiedustelujen) suojaamiseksi SSL- tai TLS-salausta. Voit tunnistaa salatun yhteyden kirjainjonosta ”https://” ja lukkokuvakkeesta selaimen rivillä.

2) Tietojen kerääminen sivustollamme vieraillessasi

Silloin, kun käytät sivustoamme vain informatiivisiin tarkoituksiin, eli kun et rekisteröidy etkä muulla tavoin välitä meille tietoja, keräämme vain sellaisia tietoja, joita selaimesi välittää palvelimellemme (ns. ”palvelimen lokitiedostoja”). Kun avaat sivustomme, keräämme seuraavia tietoja, joita tarvitsemme teknisistä syistä voidaksemme näyttää sivuston:

  • Sivustomme, jolla vierailet
  • Käyttöajankohdan päiväys ja kellonaika
  • Lähetettyjen tietojen määrä tavuina
  • Lähde/viittaus, josta päädyit sivulle
  • Käytetty selain
  • Käytetty käyttöjärjestelmä
  • Käytetty IP-osoite (tarvittaessa anonymisoidussa muodossa)

Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä käytetä muulla tavalla. Pidätämme kuitenkin itsellämme oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, mikäli esiin tulee konkreettisia merkkejä lainvastaisesta käytöstä.

3) Evästeet

Saadaksemme sivustollamme käynnin vaikuttamaan houkuttelevalta ja mahdollistaaksemme tiettyjen toimintojen käytön käytämme eri sivuilla niin sanottuja evästeitä. Ne ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan päätelaitteeseen. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan selainistunnon päätyttyä eli selaimen suljettuasi (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet jäävät päätelaitteeseesi ja mahdollistavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmansien osapuolten evästeet) selaimesi tunnistamisen seuraavan kerran sivustolla vieraillessasi (pysyvät evästeet). Silloin, kun evästeitä käytetään, ne keräävät ja käsittelevät kukin yksilöllisessä laajuudessaan tiettyjä käyttäjätietoja, kuten tietoja selaimesta ja sijainnista sekä IP-osoitearvoja. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti ennalta määritetyn ajan kuluttua, joka voi olla erilainen evästeestä riippuen.

Osittain evästeitä käytetään tilausprosessin yksinkertaistamiseen asetukset tallentamalla (esim. virtuaalisen ostoskorin sisällön säilyttämiseen myöhemmin sivustolla käytäessä).

Saatamme tehdä yhteistyötä mainoskumppaneiden kanssa, jotka auttavat meitä tekemään Internet-palveluistamme kiinnostavampaa sinun kannaltasi. Tätä tarkoitusta varten sivustollamme vierailusi yhteydessä tallennetaan kiintolevyllesi myös kumppaniyritysten evästeitä (kolmansien palveluntarjoajien evästeitä). Silloin, kun teemme yhteistyötä edellä mainittujen mainoskumppaneiden kanssa, kerromme sinulle henkilökohtaisesti ja erikseen tällaisten evästeiden käytöstä ja kulloinkin kerättävien tietojen laajuudesta alla mainittujen aikojen kuluessa. Huomaa, että voit määrittää selaimesi asetukset siten, että saat tiedon evästeiden asettamisesta, ja voit päättää jokaisen evästeen hyväksymisestä erikseen tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Jokainen selain hallinnoi evästeasetuksia eri tavalla. Se selostetaan jokaisen selaimen ohjevalikossa, jossa selitetään, miten voit muuttaa evästeasetuksiasi. Eri selainten ohjevalikot ovat nähtävissä seuraavissa osoitteissa:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/fi-FI/windows-vista/Block-or-allow-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/evasteiden-salliminen-ja-estaminen
Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=fi&hlrm=en&answer=95647
Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=de_DE
Opera: http://help.opera.com/Windows/10.20/de/cookies.html

Huomaa, että sivustomme toiminta voi heikentyä, ellet hyväksy evästeitä.

4) Yhteydenotto

Keräämme henkilötietoja, kun otat meihin yhteyttä (esim. Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse). Kulloisestakin yhteydenottolomakkeesta käy ilmi, mitä tietoja yhteydenottolomakkeen yhteydessä kerätään. Nämä tiedot kerätään ja niitä käytetään ainoastaan tiedusteluusi vastaamista varten tai yhteydenottoa ja siihen liittyvää teknistä hallinnointia varten. Kun tiedustelusi käsittely on päättynyt, tietosi poistetaan. Näin on silloin, kun olosuhteista käy ilmi, että kyseinen asiasisältö on lopullisesti selvitetty eikä lain vaatimaa säilytysvelvollisuutta siten enää ole.

5) Tietojen käsittely asiakastilin avaamisen ja sopimuksen solmimisen yhteydessä

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään, jos ilmoitat niitä meille sopimuksen solmimista tai asiakastilin avaamista varten. Kulloinkin täytettävästä lomakkeesta käy ilmi, mitä tietoja kerätään. Voit milloin tahansa poistaa asiakastilisi ilmoittamalla siitä osoitteeseemme. Säilytämme ja käytämme ilmoittamiasi tietoja sopimuksen käsittelyä varten. Kun sopimus on käsitelty tai asiakastili poistettu, tietojesi käyttö estetään vero- ja kauppaoikeudellisia säilytysaikoja noudattaen, ja näiden määräaikojen päätyttyä ne poistetaan, mikäli et ole nimenomaisesti suostunut tietojesi käytön jatkamiseen tai meillä ei ole lain mukaista syytä niiden käytön jatkamiseen, mistä kerromme alla tarkemmin.

6) Tietojesi käyttö suoramainonnassa

Sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeemme tilaaminen

Antamalla henkilötietosi ilmoitat suostuvasi siihen, että käytämme näitä tietoja uutiskirjeiden lähettämiseen.

Tallennamme Internet-palveluntarjoajan rekisteröimän IP-osoitteen sekä rekisteröinnin päivämäärän ja kellonajan pystyäksemme havaitsemaan sähköpostiosoitteesi mahdollisen myöhemmän väärinkäytön. Uutiskirjeen tilauksen yhteydessä keräämiämme tietoja käytetään ainoastaan mainostarkoituksessa tehtäviin yhteydenottoihin uutiskirjeen muodossa. Voit milloin tahansa lopettaa uutiskirjeen tilaukseen käyttämällä siihen tarkoitettua linkkiä uutiskirjeessä tai lähettämällä meille sitä koskevan viestin. Kun tilaus on onnistuneesti peruttu, sähköpostiosoitteesi poistetaan viipymättä uutiskirjeemme lähetyslistalta, ellet ole nimenomaisesti suostunut tietojesi käytön jatkamiseen tai ellemme me ole pidättäneet itsellämme oikeutta tietojen muuhun käyttöön, joka on laillista ja josta kerromme tässä selosteessa.

7) Tietojen käsittely tilauksen käsittelyä varten

7.1 Tilauksesi käsittelemiseksi teemme yhteistyöttä seuraavien palveluntarjoajien kanssa, jotka tukevat meitä täysin tai osittain solmittujen sopimusten toteuttamisessa. Näille palveluntarjoajille luovutamme seuraavien tietojen vaatimusten mukaan tiettyjä henkilötietoja.

Keräämämme henkilötiedot luovutetaan sopimuksen käsittelyn yhteydessä kuljetusyritykselle, jonka tehtäväksi olemme antaneet tilauksen kuljetuksen, mikäli se on tarpeen tavaroiden toimittamista varten. Maksutietosi luovutamme maksujen käsittelyn yhteydessä luottolaitokselle, jonka tehtäväksi olemme antaneet maksujen käsittelyn, mikäli tämä on tarpeen maksujen käsittelyä varten. Jos käytämme maksupalvelun tarjoajaa, kerromme siitä jäljempänä erikseen.

7.2 Maksupalvelun tarjoajien käyttö
- PAYONE

Jos valitset PAYONE-nimisen maksupalvelun tarjoajan mahdollistaman maksutavan, maksun käsittelee maksupalvelun tarjoaja nimeltä BS PAYONE GmbH, Lyoner Straße 9 60528 Frankfurt/Main, Saksa, jolle luovutamme tilausprosessin yhteydessä ilmoittamasi tiedot sekä tilauksesi tiedot yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla. Tietosi luovutetaan ainoastaan maksun käsittelyä varten maksupalvelun tarjoaja PAYONElle ja ainoastaan niiltä osin, kuin se on tätä varten tarpeen.

- Amazon Pay
Jos valitset maksutavaksi ”Amazon Pay”, maksun käsittelee maksupalvelun tarjoaja Amazon Payments Europe s.c.a., 5 Rue Plaetis, L-2338 Luxemburg (jäljempänä: ”Amazon Payments”), jolle luovutamme tilausprosessin yhteydessä ilmoittamasi tiedot sekä tilauksesi tiedot yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan b alakohdan nojalla. Tietosi luovutetaan ainoastaan maksun käsittelyä varten maksupalvelun tarjoaja Amazon Paymentsille ja ainoastaan niiltä osin, kuin se on tätä varten tarpeen. Seuraavasta Internet-osoitteesta saat lisätietoja Amazon Paymentsin tietosuojamääräyksistä: https://pay.amazon.com/de/help/201751600

- Paypal
Jos maksutavaksi valitaan PayPal, luottokortti PayPalin kautta, tiliveloitus PayPalin kautta tai – jos tämä vaihtoehto on tarjolla - "Lasku" tai ”Osamaksu” PayPalin kautta, luovutamme maksutietosi maksun käsittelyn yhteydessä yritykselle PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (jäljempänä "PayPal"). Tiedot luovutetaan vain silloin, kun se on välttämätöntä maksun käsittelemiseksi. PayPal pidättää itsellään oikeuden luottokelpoisuuden tarkistamiseen, kun maksutavaksi on valittu PayPal, luottokortti PayPalin kautta, tiliveloitus PayPalin kautta tai – jos tämä vaihtoehto on tarjolla - "Lasku" tai ”Osamaksu” PayPalin kautta. Tätä varten maksutiedot luovutetaan tarvittaessa PayPalin oikeutetun edun perusteella luottotietopalveluille maksukykysi määrittämiseksi. Luottokelpoisuuden tarkistuksen tulosta maksuhäiriön tilastollisen todennäköisyyden osalta PayPal käyttää päätöksen tekemiseen kulloisenkin maksutavan tarjoamisesta. Luottokelpoisuuden tarkistuskysely voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. luokitusarvoja). Silloin kun luokitusarvoja otetaan mukaan luottokelpoisuuden tarkistuskyselyyn, ne perustuvat tieteellisesti hyväksi todettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Luokitusarvojen laskennassa huomioidaan muun muassa, mutta ei yksinomaan, osoitetiedot. Muita tietosuojaan liittyviä tietoja, kuten tiedot käytetyistä luottotietopalveluista, voit tarkistaa PayPalin tietosuojaselosteesta: https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/privacy-full Voit milloin tahansa kieltää tämän tietojesi käsittelyn ilmoittamalla siitä PayPalille. PayPalilla on kuitenkin edelleen oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimuksen mukaisen maksun käsittelemiseksi.

- Klarna
Kun maksutavaksi valitaan ”Klarna-lasku” tai (jos tämä on tarjolla) ”Klarna-osamaksu”, maksun käsittelee Klarna AB (publ) [https://www.klarna.com/de], Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden (jäljempänä ”Klarna“). Maksun käsittelyn mahdollistamiseksi henkilötietosi (etu- ja sukunimi, katu, talon numero, postinumero, postitoimipaikka, sukupuoli, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja IP-osoite) ja tilaukseen liittyvät tiedot (esim. Laskun summa, tuote, toimitustapa) luovutetaan Klarnalle henkilöllisyyden ja luottokelpoisuuden tarkistamista varten, mihin olet täten nimenomaisesti suostunut tilausprosessin puitteissa yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan a alakohdan nojalla. Täältä voit tarkistaa, mille luottotietopalveluille tietojasi tässä yhteydessä luovutetaan: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/credit_rating_agencies Luottokelpoisuuden tarkistuskysely voi sisältää todennäköisyysarvoja (ns. luokitusarvoja). Silloin kun luokitusarvoja otetaan mukaan luottokelpoisuuden tarkistuskyselyyn, ne perustuvat tieteellisesti hyväksi todettuun matemaattis-tilastolliseen menettelyyn. Luokitusarvojen laskennassa huomioidaan muun muassa, mutta ei yksinomaan, osoitetiedot. Saatuja tietoja maksuhäiriön tilastollisesta todennäköisyydestä Klarna käyttää harkitun päätöksen tekemiseen sopimussuhteen perustamisesta, jatkamisesta tai päättämisestä.

Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ilmoittamalla siitä tietojen käsittelystä vastaavalle henkilölle tai Klarnalle. Klarnalla on kuitenkin edelleen oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos se on tarpeen sopimuksen mukaisen maksun käsittelemiseksi.

8) Yhteydenotto arvostelusta muistuttamiseksi

Oma muistutus arvostelusta (ei asiakasarvostelujärjestelmän lähettämä)

Käytämme sähköpostiosoitettasi yhden muistutuksen lähettämiseen tilaamiesi tuotteiden arvostelemisesta käyttämämme arvostelujärjestelmän avulla, jos olet nimenomaisesti suostunut siihen tilauksen yhteydessä tai sen jälkeen.

Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ilmoittamalla siitä meille.

Muistutus arvostelusta Net Reviewsin Echte Bewertungen -alustalla => Muistutus arvostelusta Net Reviewsin Echte Bewertungen -alustalla

Jos olet tilauksen aikana tai sen jälkeen antanut meille tähän nimenomaisen suostumuksesi, luovutamme sähköpostiosoitteesi Echte Bewertungen -arvostelualustaan, jota ylläpitää Net Reviews vereinfachte Aktiengesellschaft, 18-20 Avenue Robert Schuman, CS 40494, 13002 Marseille, Ranska (www.echte-bewertungen.com), jotta sieltä voidaan lähettää sinulle muistutus arvostelusta.

Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ilmoittamalla siitä meille tai arvostelualustalla.

Arvostelumuistutus Trustpilotin välityksellä

Jos olet tilauksen aikana tai sen jälkeen antanut meille tähän nimenomaisen suostumuksesi, luovutamme sähköpostiosoitteesi Trustpilot-arvostelualustaan, jota ylläpitää Trustpilot A/S, Pilestræde 58, 1112 Kopenhagen K, Denmark (www.trustpilot.com), jotta sieltä voidaan lähettää sinulle muistutus arvostelusta.

Voit milloin tahansa perua suostumuksesi ilmoittamalla siitä meille tai arvostelualustalla.

9) Sosiaalisen median käyttö Videot

Youtube-videoiden käyttö

Tällä sivustolla käytetään Youtuben upotustoimintoa videoiden näyttämiseen ja toistamiseen palveluntarjoajalta nimeltä ”Youtube”, joka kuuluu yhtiöön Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (”Google”).

Tähän käytetään laajennettua tietosuojatilaa, joka palveluntarjoajan tietojen mukaan käynnistää käyttäjän tietojen tallentamisen vasta videota toistettaessa. Kun upotettua Youtube-videota aletaan toistaa, palveluntarjoaja ”Youtube” asettaa evästeitä tietojen keräämiseksi käyttäjän toiminnasta. ”Youtuben” ohjeiden mukaan niitä käytetään muun muassa videotilastojen laatimiseen, käyttäjäystävällisyyden lisäämiseen ja väärinkäytösten estämiseen. Jos olet kirjautuneena Google-tilillesi, tietosi yhdistetään suoraan tiliisi, jos napsautat videota. Jos et halua, että profiilisi yhdistetään YouTubeen, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia. Google tallentaa tietosi (vaikka et olisi kirjautuneena) käyttöprofiilina ja analysoi ne. Tällaista analysointia tehdään erityisesti yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan mukaisesti Googlen oikeutettujen etujen perusteella personoitujen mainosten tai markkinatutkimusten näyttämisen ja/tai sivuston tarpeisiin mukauttamisen yhteydessä. Sinulla on oikeus kieltää näiden käyttäjäprofiilien muodostaminen, mikä tapahtuu esittämällä pyyntö YouTubelle.

Riippumatta upotetun videon toistamisesta tämän sivuston avaamisen yhteydessä muodostetaan aina yhteys Googlen ”DoubleClick”-verkkoon, mistä voi käynnistyä lisää tietojenkäsittelyprosesseja, ellemme puutu asiaan. Lisätietoja YouTuben tietosuojasta saat palveluntarjoajan tietosuojakäytännöstä osoitteesta https://www.google.fi/intl/fi/policies/privacy

10) Verkkomarkkinointi

Google AdWords Conversion Tracking -teknologian käyttö

Tällä sivustolla käytetään verkkomainontaohjelmaa nimeltä ”Google AdWords” ja Google AdWordsin puitteissa Conversion-Tracking-teknologiaa, jonka omistaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (”Google”). Käytämme Google AdWordsin palvelua saadaksemme mainosvälineiden (niin sanottujen Google Adwordsien) avulla ulkopuolisilla sivustoilla julkisuutta houkutteleville tarjouksillemme. Vertailemalla mainoskampanjoiden tietoihin voimme selvittää yksittäinen mainostoimenpiteiden onnistumista. Näin pyrimme hyötymään sinua kiinnostavien mainosten näyttämisestä, lisäämään kiinnostustasi sivustoamme kohtaan ja pääsemään mainoskustannusten reiluun laskentaan.

Conversion Tracking -eväste asetetaan, jos käyttäjä napsauttaa Googlen liittämää AdWords-mainosta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokonejärjestelmääsi. Nämä evästeet vanhenevat yleensä 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilöiden tunnistamiseen. Jos käyttäjä käy tämän sivuston tietyillä sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me voimme nähdä, että käyttäjä on napsauttanut ilmoitusta ja hänet on ohjattu tälle sivulle. Jokainen Google AdWordsin asiakas saa eri evästeen. Evästeitä ei siten voida seurata AdWordsin asiakkaiden sivustojen kautta. Conversion-evästeiden avulla saatuja tietoja käytetään Conversion-tilastojen luomiseen AdWords-asiakkaille, jotka ovat päättäneet käyttää Conversion Tracking -teknologiaa. Asiakkaat saavat tietoonsa sellaisten käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet heidän mainostaan ja päätyneet Conversion Tracking -tunnisteella varustetulle sivulle. He eivät kuitenkaan saa tietoja, joiden perusteella voisivat tunnistaa käyttäjiä. Jos et halua osallistua Tracking-toimintaan, voit estää tällaisen käytön poistamalla Google Conversion Tracking -evästeen käytöstä selaimesi käyttäjäasetuksista. Silloin sinua ei huomioida Conversion Tracking -tilastoissa.

Seuraavasta Internet-osoitteesta saat lisätietoja Googlen tietosuojamääräyksistä: https://www.google.fi/policies/privacy/

Voit poistaa mainosten näyttämistä varten asetetut evästeet käytöstä pysyvästi estämällä vastaavan asetuksen selainohjelmistossasi tai lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavan selainlaajennuksen: https://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=fi

Huomaa, että tiettyjä tämän sivuston toimintoja ei ehkä voida käyttää tai voidaan käyttää vain rajoitetusti, jos olet poistanut evästeet käytöstä.

11) Web-analyysipalvelut

Google (Universal) Analytics

- Google Universal Analytics
Tällä sivulla käytetään Google Analytics -nimistä web-analyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (“Google”). Google Analytics käyttää ns. "evästeitä", eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi, ja jotka mahdollistavat verkkosivun käyttöanalyysin. Evästeen tuottama tieto tämän sivuston (lyhennetty IP-osoite mukaan lukien) käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan sinne.

Tällä sivustolla käytetään Google Analytics -palvelua ainoastaan laajennuksella ”_anonymizelp()”, joka varmistaa IP-osoitteen anonymisoinnin lyhentämällä ja estää suoran yhdistämisen henkilöön. Laajennuksen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi sitä ennen Euroopan unionin jäsenmaissa sekä Euroopan talousalueeseen kuuluvissa maissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja lyhennetään siellä.

Google käyttää näitä tietoja toimeksiannostamme sivuston käyttösi analysointiin, raporttien laatimiseen sivuston tapahtumista ja muiden sivuston ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseen meille. Google Analyticsin avulla selaimeltasi selvitettyä IP-osoitetta ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin.

Voit estää evästeiden käytön valitsemalla sopivat asetukset selaimessasi. Huomaa kuitenkin, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän sivuston toimintoja. Voit myös estää tietojen keräämisen sivuston käytöstäsi (IP-osoitteesi mukaan lukien) Googlelle ja niiden käsittelyn Googlen toimesta lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavana olevan selainlaajennuksen:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi

Vaihtoehtona selainlaajennukselle tai mobiililaitteiden selaimille voit napsauttaa seuraavaa linkkiä asettaaksesi Opt-Out-evästeen, joka tulevaisuudessa estää Google Analyticsin avulla tapahtuvan tietojen keräämisen tällä sivustolla (tämä Opt-Out-eväste toimii vain tässä selaimessa ja tällä verkkoalueella, joten jos poistat evästeet tästä selaimesta, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudelleen): Poista Google Analytics käytöstä Tällä sivustolla käytetään myös kävijävirtojen laiterajat ylittävään analysointiin, joka suoritetaan käyttäjätunnuksen avulla. Voit poistaa laiterajat ylittävän käyttösi analysoinnin asiakastilisi kohdasta ”Omat tiedot”, ”Henkilötiedot”.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä Google Analyticsin avulla on Googlen tietosuojalausekkeessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi

12) Retargeting/Remarketing/Suosittelumainonta

Bing Ads (Microsoft Corporation)

Tällä sivustolla käytetään Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) Conversion Tracking -teknologiaa nimeltä ”Bing Ads”. Tässä yhteydessä Microsoft Bing Ads asettaa tietokoneelle evästeen, jos olet päätynyt sivustollemme Microsoft Bing -mainoksen kautta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokonejärjestelmääsi. Nämä evästeet vanhenevat 180 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä henkilöiden tunnistamiseen. Jos käyttäjä käy tämän sivuston tietyillä sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Microsoft ja me voimme nähdä, että käyttäjä on napsauttanut ilmoitusta ja hänet on ohjattu tälle sivulle (Conversion-sivulle).

Conversion-evästeen avulla kerättyjä tietoja käytetään Conversion-tilastojen laatimiseen eli sen määrittämiseen, miten paljon käyttäjiä päätyy Conversion-sivulle ilmoitusta napsautettuaan. Näin saamme tietoomme sellaisten käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet mainostamme ja päätyneet Conversion Tracking -tunnisteella varustetulle sivulle. Emme kuitenkaan saa tietoja, joiden perusteella voisimme tunnistaa käyttäjiä. Jos et halua osallistua Tracking-toimintaan, voit kieltää sen käytön helposti poistamalla Bing Ads Conversion Tracking -evästeen käytöstä selaimesi käyttäjäasetuksista. Silloin sinua ei huomioida Conversion Tracking -tilastoissa. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa EU-alueen kuluttajille tarkoitetulta käytöstäpoistosivulta http://www.youronlinechoices.com/fi/, asetetaanko selaimeesi Microsoftin mainontaevästeitä, ja poistaa ne käytöstä.

Seuraavasta Internet-osoitteesta saat lisätietoja Microsoft Bing Adsin tietosuojamääräyksistä: https://privacy.microsoft.com/fi-fi/privacystatement

Google AdWords Remarketing

Sivustomme käyttää Google AdWords Remarketingin toimintoja, joiden avulla mainostamme tätä sivustoa Googlen hakutuloksissa sekä kolmansien osapuolten sivustoilla. Palvelun tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (“Google”). Tätä tarkoitusta varten Google asettaa päätelaitteesi selaimeen evästeen, joka mahdollistaa mielenkiinnon kohteisiisi perustuvan automaattisen mainonnan tekaistun evästetunnisteen avulla sen mukaan, millä sivustoilla olet vieraillut.

Muuta tietojenkäsittelyä tehdään vain, jos olet antanut Googlelle luvan yhdistää Google-tilisi Internetin ja sovellusselainten käyttöösi ja käyttää Google-tilisi tietoja niiden ruutujen personalisointiin, joita näet verkossa. Jos tässä tapauksessa olet sivustollamme käydessäsi kirjautuneena Googleen, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analytics -tietojen kanssa kohderyhmälistojen laatimiseen ja määrittämiseen laiterajat ylittävää jälleenmarkkinointia varten. Tätä varten Google yhdistää henkilötietojasi tilapäisesti Google Analytics -tietoihin kohderyhmien muodostamista varten.

Voit poistaa evästeiden asettamisen mainosten näyttämistä varten käytöstä pysyvästi lataamalla ja asentamalla seuraavan linkin kautta saatavan selainlaajennuksen: https://www.google.com/settings/ads/onweb/ Lisäksi voit hakea tietoja evästeiden asettamisesta ja määrittää siihen liittyviä asetuksia Digital Advertising Alliancen osoitteesta www.aboutads.info. Lopulta voit määrittää selaimesi asetukset siten, että saat tiedon evästeiden asettamisesta, ja voit päättää jokaisen evästeen hyväksymisestä erikseen tai estää evästeiden hyväksymisen tietyissä tapauksissa tai yleisesti. Mikäli et hyväksy evästeitä, sivustomme toiminta saattaa olla rajoitettua.

Lisätietoja ja mainontaan ja Googleen liittyviä tietosuojamääräyksiä voit lukea täältä: http://www.google.com/policies/technologies/ads/

13) Työkalut ja muuta

Google Web Fonts

Tämä sivusto käyttää eri kirjasinlajien yhtenäiseen esittämiseen niin sanottuja Web-fontteja, jotka tarjoaa käyttöön Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (”Google”). Kun avaat sivuston, selain lataa tarvittavat Web-fontit selaimesi välimuistiin tekstien ja kirjasinlajien näyttämiseksi oikein.

Tätä tarkoitusta varten käyttämäsi selaimen on muodostettava yhteys Googlen palvelimiin. Tässä yhteys Google saa tiedon siitä, että sivustomme on avattu IP-osoitettasi käyttäen. Google Web Fontsin käytöllä pyritään verkkotarjoustemme esittämiseen yhtenäisellä ja miellyttävällä tavalla. Jos selaimesi ei tue Web Fontsia, tietokoneesi käyttää vakiotekstiä.

Lisätietoja Google Web Fontsista on osoitteessa https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojalausekkeessa: https://www.google.com/policies/privacy/

14) Asianosaisten oikeudet

Sveitsin tietosuojalaki takaa sinulle oikeuden saada maksutta tiedon siitä, tallennammeko sinuun liittyviä henkilötietoja ja millaisia. Lisäksi sinulla on oikeus ilmoittaa vääristä tiedoista ja vaatia niiden poistamista. Lakisääteiset säilytysvelvollisuudet pysyvät ennallaan (ks. erityisesti Sveitsin velvoitesäännön (OR) artiklat 957 ja 962).

Tiedonsaantipyynnöt on toimitettava meille kirjallisina. Tiedonsaanti- tai poistopyyntöjen yhteydessä pidätämme itsellämme oikeuden pyytää vastaavan henkilöllisyystodistuksen.