Joskus perinteinen toimistotuoli ei enää riitä. Tästä luokasta löytävät tarvitsemansa käyttäjät, jotka ovat painavia tai ruumiinrakenteeltaan kookkaita tai jotka vaativat paljon verhoilun kestävyydeltä. Toimistotuolit erityisen korkeisiin vaatimuksiin, jotka johtuvat käyttäjän painosta (120-200 kg), suurikokoisista käyttäjistä tai ympärivuorokautisesta käytöstä. Lue lisää suurta kuormitusta kestävistä tuoleista.
Hinta
suodatin
Väri
Istuma-aika
Enimmäiskuormitus
Materiaali
Mekanismi
Käsinojat
Odota.
Odota.

Toimistotuolit – ergonominen istuma-asento

Nykyaikaiset toimistotuolit on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman monille erilaisille ihmisille optimaalista istumamukavuutta. Aina on kuitenkin erikoistapauksia ja näitä varten tarjoamme tässä kategoriassa räätälöityjä ratkaisuja.

Ihmisten, joiden pituus on yli 190 cm, on usein vaikeaa löytää sopiva toimistotuoli. hjh-office:n valikoimassa on pyöriviä tuoleja ja johtajan tuoleja, jotka sopivat myös yli 2 metrin pituisille ihmisille. Myös painavammat henkilöt löytävät etsimänsä, sillä valikoimastamme löytyy useita korkeamman kuormituksen tuoleja. Ne on rakennettu erityisen kestäviksi ja tarjoavat siten parasta turvallisuutta. Samanaikaisesti mitat on suunniteltu niin, että olo ei tunnu rajoitetulta päivittäisen työskentelyn aikana.

Tarjoamme lisäksi toimistokalusteita vuorotyökäyttöön, jolloin kankaat ovat erityisen kestäviä ja mekaniikat laadukkaita.

Painavammat henkilöt

Useimmat toimistotuolit ja johtajan tuolit on tarkoitettu enintään n. 110 kilon painolle. Painavammat henkilöt voivat istua mukavasti niin kutsutuilla korkeamman kuormituksen tuoleilla. Tuolin mekaniikka sekä pehmuste on suunniteltu kestämään lisäkuormitusta. Näin XXL-tuolit tarjoavat suurta mukavuutta ja samanaikaisesti parasta mahdollista turvallisuutta.

Huolehdi selkäsi terveydestä

Tutkimukset osoittavat, että tuolin oikealla valinnalla on valtava merkitys. Nykyajan ”toimistoihminen” viettää jopa kahdeksan tuntia päivästään istuen. Valitse laadukas tuote, jotta selkäsi, välilevyjesi ja niveltesi ei tarvitse kärsiä turhaan.