Laadukkaat ja edulliset pyörivät tuolit tuovat toimistoosi istumisen mukavuutta. Hyvässä toimistotuolissa yhdistyvät muoto ja toimivuus: kaunis muotoilu ja kehon ergonominen tukeminen. Hyvä toimistotuoli rentouttaa selkälihaksia ja välilevyjä ja mahdollistaa samalla mukavan istuma-asennon. Kokeile itse.
Hinta
suodatin
Väri
Istuma-aika
Enimmäiskuormitus
Materiaali
Mekanismi
Käsinojat
Odota.
Odota.

Sopiva toimistotuoli – tärkeää terveydellesi

Toimistotuolissa on mukava pehmuste, se tukee selkää ja on joustava ja liikkuva pyörien ja pyörivän akselin ansiosta.

Tutkimukset osoittavat, että tuolin oikealla valinnalla on valtava merkitys. Nykyajan ”toimistoihminen” viettää jopa kahdeksan tuntia päivästään istuen. Jotta selän, välilevyjen ja nivelten ei tarvitsisi kärsiä, toimistotuolissa on oltava tietyt olennaiset ominaisuudet.

Ergonomiset pyörivät tuolit kirjoituspöytätyöskentelyyn ovat yksilöllisesti mukautettavissa kehon tarpeiden mukaan. Kaikki alkaa istumakorkeudesta, mutta myös käsinojien, selkänojan ja päätuen on hyvä olla säädettävissä. Lisäksi on tärkeää, että istuinmekaniikka voidaan säätää omalle painolle sopivaksi. Vain oikein säädetty tuoli tukee dynaamista, selkäystävällistä istumista, joka edistää lihasten verenkiertoa sekä vähentää välilevyjen kuormitusta.

Lisätietoa aiheesta löydät ostoneuvonnan ja ergonomisen istumisen sivuilta.

Helppo jaottelu

Sopivan tuolin löytämisen helpottamiseksi olemme jakaneet tuolit seuraaviin luokkiin: Home Office on edullinen aloitusvaihtoehto enintään neljän tunnin päivittäiseen työaikaan, Profi Office voimakkaampaan kuormitukseen toimistoarjessa ja High End tarjoaa laadukkaimman työstön ja parhaat materiaalit.

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Toimistotuoleilla on yhä enemmän merkitystä myös klassisten toimistojen ulkopuolella. Monet työskentelevät kotoa käsin, oli kyse sitten opiskelijoista, itsenäisistä ammatinharjoittajista tai kotitoimistossa etätöitä tekevistä palkansaajista. Myös heidän kannattaa ottaa selän terveys huomioon ja hankkia ergonominen työtuoli. Jo yhden tunnin päivittäisestä istuma-ajasta alkaen parempi ergonomia on huomattavissa ja ehkäisee selkäkipuja ja välilevyongelmia.