ALKOR W - Profi-toimistotuoli

Alkaen 228,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ALKOR_W
  • Ammattikäyttöön tarkoitettu toimistotuoli tehotoimistoihin
  • Hengittävää, kulutusta kestävää verkkokangasta
  • Mukava synkromekanismi
  • Futuristinen muotoilu

ALKOR W - muotoilua ja ergonomiaa tulevaisuuteen

ALKOR W edustaa ihanteellista mukavuuden, muotoilun ja toimivuuden yhdistelmää. Futuristisen muotoilun tarkkojen ja ylellisten yksityiskohtien ansiosta tällä pyörivällä tuolilla on vertaansa vailla oleva rooli jokaisessa toimistossa. Tämä verkkokankaalla päällystetty hengittävä design-selkänoja on suunniteltu väreiltään yhteensopivaksi istuimen kanssa ja näyttää vaaleanharmaaseen muovikehykseen yhdistettynä erityisen tyylikkäältä. Myös toiminnallisesti tämä tuoli kerää pisteitä joka suhteessa. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja ja lukittava synkromekanismi kuuluvat ALKOR W-tuolissa vakiovarustukseen.

  • Ergonomisesti muotoiltu selkänoja on hengittävää verkkokangasta, ja siihen sisältyy futuristinen designelementti
  • Paksu ja erityisen mukava, kaksinkertaisesta hengittävästä verkkokangasta valmistettu istuinpehmuste takaa äärimmäisen istumamukavuuden
  • Kauniisti muotoilluissa käsinojissa muovipäällysteet
  • Synkromekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
  • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siksi tuoli liikkuu pyörillä niin kauan kuin joku istuu siinä. Käyttäjän noustessa seisomaan pyörät jarruttavat estäen tuolin tahattoman rullaamaan lähdön. Kun tuoli kuormitetaan, pyörät avautuvat ja tuolia voi taas liikuttaa

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 17
Korkeus cm 103.0 - 111.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 59
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 52
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Mitat (K x L x S) cm 103.0 - 111.0 x 62.0 x 60.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 62.0
Tuotteen paino 12.4
Istuinleveys 49
Syvyys 60.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.