AMIKO - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 176,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_AMIKO
  • Muotoiltu design-selkänoja
  • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
  • Hengittävää, kulutusta kestävää verkkokangasta
  • Tukeva muovinen jalkaristikko

AMIKO – Voitto jokaiseen kotitoimistoon!

AMIKO on täydellinen toimistotuoli moderniin kotityöpisteeseesi. Vartalon muotoihin mukautuva selkänoja on tehty hengittävästä verkkokankaasta, ja se huolehtii riittävästä ilmanvaihdosta ja antaa keholle mukavan tunteen. Selän alueen tukevasta muovista valmistetut kaarevat designelementit takaavat vakauden ja korostavat toimistotuolin antamaa optista yleiskuvaa. Tuo kotitoimistoosi vauhtia, ja työskentele AMIKO-tuolin kanssa aina luovasti ja tehokkaasti sekä mukavasti istuen.

  • Säädettävä kallistus ja jousituksen kireys lukittavissa käyttäjän painon mukaan
  • Mukavasti pehmustettu istuin on verhoiltu laadukkaalla kankaalla, ja siihen on yhdistetty hengittävästä verkkokankaasta valmistettu selkänoja, joka mukautuu miellyttävästi kehon ääriviivoihin.
  • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 68
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 17
Korkeus cm 99.0 - 109.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 54
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 99.0 - 109.0 x 63.0 x 67.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 63.0
Tuotteen paino 11.7
Istuinleveys 49
Syvyys 67.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.