AVIDA - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 171,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_AVIDA
 • Kotitoimistoon tarkoitettu toimistotuoli, jossa on suuri istuinpinta
 • Keinumekanismi
 • Päällinen kestävää kangasta
 • Pehmustetut design-käsinojat

AVIDA - trendikäs toimistotuoli useissa eri väreissä

Kaipaatko lisää vaihtelua? Ei ongelmaa - AVIDA tuo toimistoosi väriä ja elämää. Tämän trendikkään toimistotuolin vaihtelevat värit jättävät runsaasti liikkumatilaa nuoreen ja dynaamiseen tilakonseptiin. Ja tietysti se on samalla vielä mukava! Tässä mallissa katseenvangitsijana toimii pehmusteen musta sivuosa. Ei kuitenkaan vain tämä veitikkamainen yksityiskohta, vaan ennen kaikkea miellyttävien ääriviivojen ja aidon kromin harmoninen yhdistelmä houkuttelevat ja tekevät tästä toimistotuolista jo nyt ajattoman klassikon. Kompaktin muotonsa ja matalan selkänojansa ansiosta tämä pyörivä tuoli sopii erityisesti pienikokoisille käyttäjälle, mutta myös enintään 140 cm pitkät lapset ja nuoret viihtyvät siinä hyvin.

 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Laadukas keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Suuri istuinpinta
 • Mustalla kankaalla päällystetyissä sivuissa värillisiä yksityiskohtia
 • Pehmustetut käsinojat (eivät säädettävissä)
 • Laadukas jalkaristikko kromattua terästä
 • Modernit kaksiväriset pyörät
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 93
Käyttäjän kokoalue cm 130 - 180
Nojien korkeussäätö cm 40
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 53
Istuimen syvyyden säätö cm 42
Mitat (K x L x S) cm 93 x 56 x 42
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas Kangas
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 56
Tuotteen paino 11
Istuinleveys 46
Syvyys 42
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.