CARLOW - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 249,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_CARLOW
  • Synkronimekanismi, säädettävissä painon mukaan
  • Korkeussäädöllä varustettu, verkkopintainen selkänoja
  • sis. notkoselän tuen
Bestseller

CARLOW - ylevästi varustettu aloittelijan valinta

Antaa paljon, maksaa vähän. Juuri sellainen on CARLOW. Tämän hintaluokan ehdoton huippu on Easy-synkromekanismi, joka voidaan säätää yksilöllisesti oman kehon painon mukaan. Lisäksi tässä mallissa on notkoselän tuki, joka voi auttaa löytämään oikean istuma-asennon. Ulkonäkökään ei ole toissijainen asia, joten selkänojaa on korostettu optisesti hopeanvärisillä applikaatioilla. Kaiken kaikkiaan todella kiva tuoli, jolla on käteviä ominaisuuksia.

  • Korkeussäädöllä varustettu selkänoja on verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla. Se takaa ihanteellisen ilmankierron selässä. Kuuminakin päivinä tällä tuolilla vallitsee erittäin miellyttävä istumailmasto. Mukavasta tuesta oikein istuttaessa huolehtii notkoselän tuki.
  • Laadukas synkromekanismi on mukautettavissa yksilöllisesti kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita eri asentoihin.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
  • Käsinojat ovat säädettävissä useille eri korkeuksille, ja ulkonäöltään ne ovat yksinkertaisen mustat. Kivan kontrastin sille muodostaa selkänojan kromituki. Mustan ja kromin yhdistelmä näyttää tässä mallissa erityisen hyvältä ja tekee siitä taatusti katseenvangitsijan työpöydän ääressä.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 115 cm; leveys (yhteensä): 65 cm; syvyys (yhteensä): 55 cm; istuinpinnan korkeus: 48 - 58 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 47/65 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 45 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 19 - 28 cm; selkänojan korkeus: 53 - 59 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 65 mm

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 19 - 28
Korkeus cm 115.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 53 - 59
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 58
Istuimen syvyyden säätö cm 45
Mitat (K x L x S) cm 115.0 x 65.0 x 55.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 15.1
Istuinleveys 47
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.