CONISTON - Profi-toimistotuoli

Alkaen 291,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_CONISTON_STOFF
  • Synkronimekanismi, säädettävissä painon mukaan
  • Selkänoja, jossa hengittävä verkkoverhoilu
  • sis. notkoselän tuen
  • Käsinojien korkeus säädettävissä

CONISTON - kompakti monitaituri

CONISTON sisältää paljon varusteita, joten sen hinta-laatusuhde on hyvä. Useille tasoille säädettävän synkromekanismin lisäksi tässä modernissa toimistotuolissa on istuinsyvyyden säätö sekä korkeussäädöllä varustettu notkoselän tuki. Siten sen saa mukautettua käsin kääntämällä kulloisenkin käyttäjän toiveisiin ja se varmistaa aina oikean istuma-asennon.

  • Korkea selkänoja on verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla. Se takaa ihanteellisen ilmankierron selässä. Kuuminakin päivinä tällä tuolilla vallitsee erittäin miellyttävä istumailmasto. Mukavasta tuesta oikein istuttaessa huolehtii korkeussäädöllä varustettu notkoselän tuki.
  • Laadukas synkromekanismi on mukautettavissa yksilöllisesti kehon painon mukaan ja huolehtii siten jatkuvasti sopivasta vastapainosta taakse nojattaessa. Se voidaan lukita eri asentoihin.
  • Tässä mallissa on istuinsyvyyden säätö, ja siitä voi käsin pyörittämällä valita omien toiveidensa mukaisen vaihtoehdon. Käsinojat on valmistettu tukevasta muovista, joten ne ovat erityisen tukevat ja epäherkät.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 108 cm; leveys (yhteensä): 65 cm; syvyys (yhteensä): 54 cm; istuinpinnan korkeus: 44 - 54 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 45/46 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 44 - 47 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 19 - 27 cm; selkänojan korkeus: 54 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 65 mm
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 19 - 27
Korkeus cm 108.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 54
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 44 - 47
Mitat (K x L x S) cm 108.0 x 65.0 x 54.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 15.1
Istuinleveys 45
Syvyys 54.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.