CORAL 2022 - Ilmalla täytettävä SUP-lauta

Ei varastossa
SKU
stamm_CORAL_22
 • Monipuolinen suppilauta aloittelijoille ja edistyneille
 • All Inclusive-sarja täydellisine lisätarvikkeineen
 • Drop-stitch-rakennee antaa vakautta ja lujuutta
 • Käyttökohteet: rauhalliset joet, vähän aaltoilevat meret
New

CORAL 2022 - Ota vain pakkauksestaan, pumppaa täyteen ja lähde melomaan!

Ainutlaatuisen värityksensä ja naisellisen muotoilunsa lisäksi CORAL 2022 ei ole vain katseenvangitsija jokaisella rannalla tai vesistöllä, vaan lauta on myös räätälöity toiminallisuudeltaan erityisesti naisten tarpeisiin Suuremman tilavuuden ja laajemman hyötykuorman ansiosta lauta kykenee helposti ja nopeasti liukumaan samalla kun sen hallinta ja tasapaino on mahdollisimman hyvä niille, jotka haluavat entistä paremman ohjattavuuden. Mukava, luistamaton kansi uudella timanttirakenteella tarjoaa optimaalisen pidon, kun taas vahvistetut ruostumattomasta teräksestä valmistetut renkaat mahdollistavat istuimen lisäämisen lautaan, jolloin voit liikkua myös istualtaan. Optimoidut lisävarusteet, kuten entistä korkeammalle säädettävä, parannetulla lavalla varustettu mela, parannettu ilmanpainepumppu, parannetut venttiilit ja Bungee-kuljetusjärjestelmä tekevät liikkumisesta hauskempaa. Mittojen mukaan leikatussa, vetoketjullisessa repussa voidaan lisätarvikkeet kuljettaa turvallisesti ja kätevästi. Haluatpa meloa mukavasti töiden jälkeen, nähdä luontoa tai parantaa kuntoasi, CORAL 2022 loistavine ominaisuuksineen on täydellinen valinta tutkimusretkille järville, joille tai merelläkin rannikon läheisyydessä.

 • Ihanteellisten mittojensa ansiosta tämä malli sopii niin aloittelijalle kuin edistyneillekin
 • Kaksikerroksisista PVC-kerroksista tehty Drop-Stitch-rakenne antaa vakautta, lujutta ja kestävyyttä. Luistamaton kansi, jossa on uudenlainen kumitettu timanttirakenne, antaa turvallisen jalansijan ja takaa äärimmäisen mukavuuden.
 • Bungee-kuljetusjärjestelmä: Varustettu säädettävällä kuminauhapidikkeellä, joka helpottaa pakkausten paikalleen kiristämistä. Uudenlaisen nyöritysjärjestelmän ansiosta voidaan kiinnittää nopeasti ja turvallisesti, niin että kaikki pysyy paikallaan.
 • Laudan takaosassa oleva kiilamainen kohouma (Kick Pad) mahdollistaa paremman jalansijan nopeiden käännösten ja suunnanmuutosten aikana
 • Istuin voidaan haluttaessa kiinnittää luistamattomalla kannella sijaitsevien, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen D-renkaiden avulla. (Istuin ei sisälly toimitukseen)
 • Neopreenista valmistetun, keskellä sijaitsevan kahvan ansiosta lautaa on mukava kantaa
 • Laudan perässä olevan korkeapainekierreventtiilin avulla lauta voidaan nopeasti täyttää ja tyhjentää
 • Turvaköysi voidaan kiinnittää perään ruostumattomasta teräksestä valmistetun D-renkaan avulla
 • Säädettävä, mukavasti pehmustettu olkahihna helpottaa kantamista. Olkahihna kiinnitetään laudaan sivussa sijaitsevaan kiskoon kiinnitettyjen D-renkaiden kautta ja se helpottaa sen kantamista matkalla veteen
 • Edistyksellinen CORAL Racing-evä on irrotettava ja takaa parhaan mahdollisen suuntavakauden ja nopeuden
 • Alumiininen kolmiosainen mela sopii sisäänrakennetun pituussäätönsä ansiosta eri pituisille käyttäjille.
 • Kaksitoiminen pumppu nopeaan ja helppoon täyttöön. Lauta voidaan ylös- ja alaspäin tapahtuvan liikkeen ansiosta pumpata nopeasti täyteen.
 • Käytännöllinen, tilava, vetoketjullinen ja uuden, urheilullisen ilmeen saanut, pehmustetulla olkahihnalla varustettu reppu taitetun laudan ja kaikkien tärkeiden esineiden turvalliseen säilyttämiseen
 • Pakkauksen sisältö: 1 ilmatäytteinen iSUP-lauta, 1 irrotettava Racing-evä, 1 Bungee-nyöri, 1 kolmiosainen mela, 1 karkuremmi,1 korkeapainepumppu, 1 pehmustettu SUP-kantovyö, 1 kuljetusreppu

Kokoonpano-ohje

Tuote toimitetaan kokoon taitettuna.
Varmista, että pumpattaessa pumpun letku on kiinnitetty tiukasti venttiiliin.
Paina käytön jälkeen venttiiliä varovasti alas, jotta ilma pääsee poistumaan.

Kokoonpano-ohje

Varastoi kevyesti taiteltuna kuivassa paikassa. Suojaa suoralta auringonvalolta.

Lisätietoja
Korkeus cm 12.0
Mitat (K x L x S) cm 12.0 x 78.0
Valmistaja Aqua Marina
Materiaali Polyvinyylikloridi (PVC)
Takuu 12 kuukautta
Enimmäiskuormitus 105
Leveys 78.0
Tuotteen paino 8.6
Tilavuus 230
Mitat Pituus x leveys: 310 x 78 cm

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.