ENZA - Profi-toimistotuoli

Alkaen 447,90 € 499,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ENZA
  • Urheilullisen tyylikäs muotoilu
  • Kniematic-keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, lukittavissa useisiin eri asentoihin
  • Helposti kiinnitettävä, magneetilla varustettu niskatyyny
  • Mukava istuinpinta helppohoitoista keinonahkaa

ENZA – Hieman urheilullisuutta

Etsitkö urheilullista vaihtoehtoa klassiselle toimistotuolille? Siinä tapauksessa ENZA on sinulle täydellinen valinta! Urheilullisessa lookissa tyylikäs johtajantuoli tuo todellisen rallitunnelman. Selkänojan ja istuinpinnan muotoillut sivuosat täydentävät urheilullista ulkoasua ja takaavat tukevan paikallaanpysytmisen. Magneettinen niskatyyny antaa lisämukavuutta, mikä tekee istumisesta toimistotöiden yhteydessä terveellistä ja mukavaa. Aloita nyt ENZA-tuolilla ja lisää työhuoneeseesi urheilullisia yksityiskohtia.

  • Polvikeinumekanismi rentoon taakse nojaamiseen - edistää optimaalista verenkiertoa ja pienentää reisien kuormitusta
  • Kaikki, jotka pitävät hieman pehmeämmästä tuolista, voivat mukana tulevan niskatyynyn avulla tehdä olonsa vielä vähän mukavammaksi. Kätevät kiinteät magneetit takaavat oikean ja säädettävän kiinnityksen tuoliin. Siten tyyny pysyy luotettavasti paikallaan.
  • Softpad-päällysteellä varustetut käsinojat sopivat erinomaisesti urheilulliseen yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta.
  • Kauniisti muotoiltu ja kromattu, tukevasta alumiinisti valmistettu jalkaristikko takaa aina tukevan asennon.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 136 cm; leveys (yhteensä): 67 cm; syvyys (yhteensä): 60 cm; istuimen korkeus: 45 - 53 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 42 / 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 48 cm; selkänojan korkeus: 83 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 16 cm; ristikkojalustan halkaisija: 66 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien halkaisija: 50 mm; tapin halkaisija 11 mm. *Kaikki mitat kuormittamattomana.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 66
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 16
Korkeus cm 136.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 83
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 53
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Mitat (K x L x S) cm 136.0 x 67.0 x 60.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 67.0
Tuotteen paino 21.2
Istuinleveys 42
Syvyys 60.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.