ERGO SPINE BASE - Profi-toimistotuoli

Alkaen 346,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ERGO_SPINE_BASE
  • Innovatiivinen tuolikonsepti
  • Paras tuki selkärangalle
  • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
  • Hienot leikatut yksityiskohdat selkänojan alueella

ERGO SPINE BASE - laadukasta suunnittelua ja ergonomiaa

Dynaamisesti muotoiltu ERGO SPINE BASE vakuuttaa teknisesti ja visuaalisesti hienostuneesti, joten se sopii käyttöön sekä suurissa avotoimistoissa että kotitoimistossa. Tukeva muovi ja tyylikkäät aukot takaavat, että selkänoja ei ole ainoastaan toimiston moderni katseenkääntäjä vaan se mukautuu jokaiselle käyttäjälle ergonomisen suunnittelunsa ansiosta ja takaa ilmaa läpäisevillä aukoilla optimaalisen ilmankierron selässä. Synkromekanismi kuuluu vakiovarustukseen aiva kuin istuimen ja selkänojan tiiviisti pehmustettu ja kulutusta kestävä kangaspäällinen. Tuo ERGO SPINE BASE-tuolilla toimistoosi raikas tuulahdus ja tee jotain hyvää selällesi!

  • Tuoli on verhoiltu tukevalla kankaalla, joka on mukavan kireällä. Käytetty materiaali kestää hyvin hankausta ja on erittäin helppohoitoista.
  • Selkärangan muotoiset ergonomiset selkänojat, joiden ilmaa läpäisevät aukot mahdollistavat optimaalisen ilmankierron selän alueella
  • Mukava pehmustettu istuinpinta, istuimen syvyys on säädettävissä
  • Mihin tahansa haluttuun asentoon lukittava synkromekanismi yksilöllisellä painosäädöllä huolehtii luonnollisten liikkeiden optimaalisesta tukemisesta. Taakse nojattaessa selkä saa optimaalisen tuen ja jalkojen kuormitus poistuu
  • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Mekanismi Synkromekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 43 - 49
Mitat (K x L x S) cm 103.0 - 111.0 x 52.0 x 62.0
Korkeus cm 103.0 - 111.0
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 59
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 185
Pohja cm 75
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 52
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 52.0
Tuotteen paino 17.6
Istuinleveys 52
Syvyys 62.0
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.