✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 31.1.2023 asti  ✮

ERGO SPINE PRO - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_ERGO_SPINE_PRO
 • Innovatiivinen tuolikonsepti
 • Paras tuki selkärangalle
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • 3D-käsinojat: täysin säädettävät
 • Hienot leikatut yksityiskohdat selkänojan alueella

ERGO SPINE PRO - laadukasta suunnittelua ja ergonomiaa

Dynaamisesti muotoiltu ERGO SPINE PRO vakuuttaa teknisesti ja visuaalisesti hienostuneesti, joten se sopii käyttöön sekä suurissa avotoimistoissa että kotitoimistossa. Tukeva muovi ja tyylikkäät aukot takaavat, että selkänoja ei ole ainoastaan toimiston moderni katseenkääntäjä vaan se mukautuu jokaiselle käyttäjälle ergonomisen suunnittelunsa ansiosta ja takaa ilmaa läpäisevillä aukoilla optimaalisen ilmankierron selässä. Synkromekanismi kuuluu vakiovarustukseen aiva kuin istuimen ja selkänojan tiiviisti pehmustettu ja kulutusta kestävä kangaspäällinen. Tuo ERGO SPINE PRO-tuolilla toimistoosi raikas tuulahdus ja tee jotain hyvää selällesi!

 • Tuoli on verhoiltu tukevalla kankaalla, joka on mukavan kireällä. Käytetty materiaali kestää hyvin hankausta ja on erittäin helppohoitoista.
 • Selkärangan muotoiset ergonomiset selkänojat, joiden ilmaa läpäisevät aukot mahdollistavat optimaalisen ilmankierron selän alueella
 • 3D-käsinojat Softpad-päällysteellä: 3-portainen korkeussäätö, säädettävissä säteittäis- ja pystysuunnassa.
 • Mukava pehmustettu istuinpinta, istuimen syvyys on säädettävissä
 • Mihin tahansa haluttuun asentoon lukittava synkromekanismi yksilöllisellä painosäädöllä huolehtii luonnollisten liikkeiden optimaalisesta tukemisesta. Taakse nojattaessa selkä saa optimaalisen tuen ja jalkojen kuormitus poistuu
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 75
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 18 - 26
Korkeus cm 103.0 - 111.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 185
Nojien korkeussäätö cm 59
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 52
Istuimen syvyyden säätö cm 43 - 49
Mitat (K x L x S) cm 103.0 - 111.0 x 71.0 x 62.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 71.0
Tuotteen paino 19.9
Istuinleveys 52
Syvyys 62.0
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.