GAME SPORT B - Pelituoli

Alkaen 166,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_GAME_SPORT_B
 • Portaaton keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Kätevät, taittuvat käsinojat
 • Istuimen korkeussäätö Topliftillä
 • Päällinen keinonahkaa

Modernisti muotoiltu katseenvangitsija

GAME SPORT B on urheilullisesti muotoiltu toimistotuoli ja ehdoton kohokohta niin yksityisessä kotitoimistossa kuin yrityksenkin tiloissa. Urheiluistuimella varustetut toimistotuolit ovat kuin auton istuimia, joissa on renkaat. Ne vaikuttavat urheilullisilla ja futuristisilta ja sitä paitsi vielä toimivat. GAME SPORT B on erityinen designhelmi, jossa on täyteläinen pehmustus, mukava keinumekanismi kaunisvärisessä ympäristössä. Tässä tunnet olosi hyväksi sekä fyysisesti että visuaalisesti.

 • Huomiota herättävä keinonahkainen johtajantuoli
 • Paksu istuimen ja selkänojan pehmuste, taidokkaasti tikattu
 • Taitettavissa käsinojissa on keinonahkapäällyste. Korkeusäädettävät ja kokoontaitettavat käsinojat antavat enemmän liikkumatilaa
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
 • Kauniisti muotoiltu ja vakaa muovinen jalkaristikko kulumisreunasuojalla, maalattu mustaksi
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 74
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 24
Korkeus cm 121.0 - 131.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 75
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 52
Mitat (K x L x S) cm 121.0 - 131.0 x 65.0 x 66.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 14.4
Istuinleveys 55
Syvyys 66.0
Käsinojista sisältää käsinojat, joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.