GAMEBREAKER POLARYS - Pelituoli

Alkaen 265,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_POLARYS
 • Urheilullinen muotoilu
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Säädettävä selkänojan kallistus
 • Selkänojassa kiinteä päätuki
 • Sisältää tyynyn notkoselälle
 • Päällinen keinonahkaa

GAMEBREAKER POLARYS – istu kuin ammattilaiset

Jos on kerran koeistunut GAMEBREAKER POLARYS-tuolin, ei halua ihan äkkiä nousta siitä pois. Pelituolissa on erittäin mukavat pehmustetut istuin- ja selkänojapinnat, mukana tuleva notkoselälle tarkoitettu tyyny, niin mukavat, että käyttäjä saa pidemmänkin pelisession jälkeen taatusti nauttia parhaasta istumamukavuudesta. Kilpaistuinta muistuttavalla urheilullisella muotoilullaan ja tyypillisillä sivuosillaan tuoli takaa parhaan pidon sekä vaikuttavan kisatunnelman. Tämä laadukkaasta hengittävästä keinonahasta ja tukevasta teräsrungosta koostuva malli on myös materiaaleiltaan ykkösvalinta. GAMEBREAKER POLARYS saa pelaajan sydämen lyömään kovempaa.

 • Selkänojaa voi liikuttaa taaksepäin, mutta istuinpinta pysyy silloin kuitenkin samassa kulmassa. Vastusta voidaan säätää yksilöllisesti istuinpinnan alla olevan kääntösäätimen avulla. Asento voidaan lukita vivun avulla.
 • Korkean selkänojan kallistusta voidaan säätää erikseen, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Kaikki, jotka pitävät hieman pehmeämmästä tuolista, voivat mukana tulevan, notkoselkää tukevan tyynyn avulla tehdä olonsa vielä vähän mukavammaksi.
 • Laadukas keinonahkapäällinen ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija! Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Käsinojat ja jalkaristikko sekä runko on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
 • 4D-käsinojat Softpad-päällysteellä - Käsinojia voi säätää vaaka- ja pystysuunnassa samoin kuin niiden leveyttä ja kulmaa. Siksi ne voidaan säätää mihin tahansa ajateltavissa olevaan istuma-asentoon.
 • Varustettu laadukkailla monitoimipyörillä, sopii kaikille lattioille. Pyörät kestävät erittäin hyvin hankausta ja kuormitusta ja suojaavat lattioita erikoispinnoitetuilla kulkupinnoillaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 52
Mekanismi Keinumekanismi
Mitat (K x L x S) cm 134.0 x 73.0 x 57.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Pohja cm 70
Korkeus cm 134.0
Käsinojien korkeus cm 18 - 26
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 82
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 73.0
Tuotteen paino 20.5
Istuinleveys 44
Syvyys 57.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.