GAMEBREAKER SX 04 - Pelituoli

Alkaen 281,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_GAMEBREAKER_SX_04
 • Urheiluistuinta muistuttava pelituoli
 • Selkänoja kallistettavissa makuuasentoon (180°)
 • Kankaan ja keinonahan sekoitusta
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Sisältää tyynyn notkoselälle

GAMEBREAKER SX 04 – esikuva kilpaurheilun alalta

Oikean tietoteknisen laitteiston lisäksi myös sopiva pelituoli on tärkeä jokaiselle pelaajalle. Tämä moderni tuoli on muotoiltu kuin autoalan urheiluistuin. Se antaa kivaa sivupitoa erikoisilla sivuosilla, ja korkean selkänojan kallistus on säädettävissä yksilöllisesti. Siten oikea asetus löytyy salamannopeasti, ja voit istua pitkiä aikoja väsymättä ja täysin työhösi keskittyen. Eniten katseita kääntää kuitenkin selkänoja. Selkäpuolelle on tehty erityisiä muovisia designelementtejä, jotka korostavat tämän poikkeuksellisen pelituolin varmaa muotoilua. Se näyttää melkein eräänlaiselta kilvetä, joka vahvistaa selkää kovissa taisteluissa. Tuoliin sisältyy lisätyyny, jota voidaan käyttää lannerangan alueen tukena.

 • Laadukas kankaan ja keinonahan seoksesta valmistettu päällinen ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija! Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen
 • Korkean selkänojan kallistusta voidaan säätää erikseen, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Kaikki, jotka pitävät hieman pehmeämmästä tuolista, voivat mukana tulevan, notkoselkää tukevan tyynyn avulla tehdä olonsa vielä vähän mukavammaksi.
 • 3D-käsinojat Softpad-päällysteellä: 6-portainen korkeussäätö, säädettävissä säteittäis- ja pystysuunnassa
 • Keinumekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan, portaattomasti lukittavissa
 • Runko ja tähtipohja kestävää terästä, mattapinta
 • Varustettu jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Laadukkaat pyörämme kestävät erittäin hyvin hankausta ja kuormitusta ja suojaavat lattioita erikoispinnoitetuilla kulkupinnoillaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 17 - 25
Korkeus cm 137.0 - 147.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Nojien korkeussäätö cm 86
Istuimen korkeussäätö cm 51 - 61
Istuimen syvyyden säätö cm 52
Mitat (K x L x S) cm 137.0 - 147.0 x 74.0 x 66.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali kangasta, keinonahkaa
Kangas 50 % polyuretaania, 50 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 74.0
Tuotteen paino 21.3
Istuinleveys 37
Syvyys 66.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.