GAMEBREAKER VR 12 - Pelituoli

Ei varastossa
SKU
stamm_GAMEBREAKER_VR_12
 • Futuristinen muotoilu
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Säädettävä selkänojan kallistus
 • Selkänojassa kiinteä päätuki
 • Päällinen keinonahkaa

GAMEBREAKER VR 12 - muuttaa tapasi pelata!

Jokainen pelaaja tarvitsee oikeiden laitteiden lisäksi myös sopivan pelituolin. Tämä malli on kuin urheiluauton ralli-istuin. Se antaa riittävää sivupitoa erikoisilla sivuosilla, ja korkean selkänojan kallistus on säädettävissä yksilöllisesti. Siten oikea asetus löytyy salamannopeasti, ja voit istua pitkiä aikoja väsymättä ja täysin työhösi keskittyen. Eniten katseita kääntää kuitenkin selkänoja. Selkäpuolelle on tehty erityisiä muovisia designelementtejä, jotka korostavat tämän poikkeuksellisen pelituolin varmaa muotoilua. Se näyttää melkein eräänlaiselta kilvetä, joka vahvistaa selkää kovissa taisteluissa. Tuoliin sisältyy lisätyyny, jota voidaan käyttää lannerangan alueen tukena.

 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin. Selkänojan kallistus on säädettävissä jopa 180° kulmaan asti.
 • Päätuki on integroitu selkänojaan ja takaa riittävän tuen taakse nojattaessa. Toimitukseen sisältyy myös notkoselkätyyny.
 • Laadukas keinonahkapäällinen on taidokkaasti tikattu ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija! Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Käsinojia voi säätää vaakasuunnassa ja niiden kulmaa muuttamalla. Niinpä ne ovat mukautettavissa täysin omiin toiveisiin ja siten kaikkiin ajateltavissa oleviin istuma-asentoihin.
 • Käsinojat ja jalkaristikko sekä runko on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 129 - 139 cm; leveys (yhteensä): 72 cm; syvyys (yhteensä): 63 cm; istuinpinnan korkeus: 48 - 58 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 37 / 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 46 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 14 - 22 cm; selkänojan korkeus: 81 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien koko (sisältää kovat pyörät kokolattiamatolle): tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 65 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Käsinojien korkeus cm 14 - 22
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 58
Nojien korkeussäätö cm 81
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 139.0 x 72.0 x 63.0
Pohja cm 68
Korkeus cm 139.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 72.0
Tuotteen paino 19
Istuinleveys 37
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.