GT GAME II - Pelituoli

Alkaen 173,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_GT_GAME_II
  • Urheiluistuinta muistuttava pelituoli
  • Keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
  • Selkänojassa kiinteä päätuki
  • Istuimen verhoilu kestävää keinonahkaa

GT GAME II – Nyt ohituskaistalle

Hanki GT GAME II, niin saat kilpaurheilun työpöytäsi ääreen. Pelituoli on muodoltaan kuin urheiluauton ralli-istuin ja näyttää nahkajäljitelmäverhoilunsa ja valkoisten kontrastiommeltensa ansiosta ehdottoman tyylikkäältä. Selkänojan ja istuinpinnan muotoillut sivuosat antavat kivaa sivupitoa ja siten aivan uudenlaisen istumakokemuksen. GT GAME II takaa parhaan varustuksen tuntien mittaisiin pelisessioihin tai työskentelyyn tietokoneen ääressä. Laadukas keinonahkapäällinen on taidokkaasti tikattu ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.

  • Mitat: korkeus (yhteensä): 126 cm; leveys (yhteensä): 64 cm; syvyys (yhteensä): 57 cm; istuimen korkeus: 47 - 57 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 41 / 51 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 47 cm; selkänojan korkeus: 69 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 16 cm; ristikkojalustan halkaisija: 65 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien halkaisija: 50 mm; tapin halkaisija 11 mm. *Kaikki mitat kuormittamattomana.
  • Selkänojaa voi liikuttaa taaksepäin, mutta istuinpinta pysyy silloin kuitenkin samassa kulmassa. Vastusta voidaan säätää yksilöllisesti istuinpinnan alla olevan kääntösäätimen avulla. Asento voidaan lukita vivun avulla.
  • Käsinojat ja jalkaristikko on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Käsinojien korkeus cm 15
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 57
Nojien korkeussäätö cm 70
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Mitat (K x L x S) cm 126.0 x 64.0 x 57.0
Pohja cm 64
Korkeus cm 126.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 190
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 64.0
Tuotteen paino 14.5
Istuinleveys 41
Syvyys 57.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.