✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 31.1.2023 asti  ✮

ZOSA NET - Home Office -toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_ZOSA_NET
  • Moderni johtajantuoli, jossa yhdistelty verkkokangasta ja keinonahkaa
  • Keinumekanismi
  • Erikoiskorkea, ergonomisesti muotoiltu selkänoja

- ajaton toimistotuoli verkkokangasta ja nahkaa

Suunnittelun osalta tuoli on jo pitkään ollut klassikko. Korkea selkänoja on tukenasi, jos haluat kesken töiden nojata rennosti taakse, verkkokangas antaa silloin myös riittävän ilmanvaihdon. -tuolin ilmavan kankaan ja arvokkaan keinonahan yhdistelmä vaikuttaa samaan aikaan modernilta ja klassiselta, suoranaiselta tyyliyhdistelmältä! Mallin viimeistelevät tyylikkään kaarevat käsinojat, joissa on kromiapplikaatiot.

  • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
  • Keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
  • Leveä istuinpinta
  • Päällinen verkkokankaan ja keinonahan yhdistelmää
  • Design-käsinojat, osittain kromatut
  • Design-jalkaristikko, kromattu
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka/kangas
Kangas 65 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.