IKAST BASE - Profi-toimistotuoli

Alkaen 291,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_IKAST_BASE
 • Selkänojassa kiinteä, syvyyssäädöllä varustettu lannenikamien tuki
 • Mukava synkromekanismi
 • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta

IKAST BASE - ihanteellinen pyörivä toimistotuoli rentoon työskentelyyn!

Moderni pyörivä IKAST BASE-tuoli lapsille vakuuttaa heti ensi silmäyksellä koruttomalla tyylillään ja klassisella muotoilullaan. Ergonomisten varusteidensa ansiosta tämä toimistotuoli kuitenkin erottuu muista. Siten esimerkiksi pehmustetun lannenikamien tuen syvyys voidaan säätää yksilöllisesti helposti kääntämällä. Hengittävästä verkkokankaasta valmistettu selkänojan päällinen huolehtii hankausta kestävään kangaspäälliseen yhdistettynä optimaalisesta istumailmastosta. Lukitse selkänojan kallistuskulma pystyasennossa tapahtuvaa työskentelyä varten, tai nojaa taakse ja nauti mukavuudesta!

 • Ergonomisesti muotoiltu selkänoja, lukittavissa pysty- ja vaaka-asentoon
 • Kiinteä notkoselän tuki on säädettävissä syvyyssuunnassa yksinkertaisesti kääntämällä ja antaa siten lisätukea selkärangan alueelle
 • Selkänoja on jatkuvasti verhoiltuna verkkokankaalla. Verkkokangas takaa kuumina päivinä myös mukavan ilmankierron selässä.
 • Laadukkaiden 3D-käsinojien korkeus, pituus ja kulma ovat säädettävissä, joten niistä saa täysin omien toiveiden mukaiset.
 • Mukavan tiukasti pehmustettu istuinpinta kangasverhoilulla ja säädettävällä istuimen syvyydellä
 • Synkromekanismin avulla istuin ja selkänoja liikkuvat synkronoidusti tietyssä suhteessa toisiinsa. Näin selän kuormitus pienenee ja virheasennot korjaantuvat.
 • Automaattinen painon tunnistus: tekniikka mukautuu kehon painoon
 • Erityisen kauniisti muotoiltu jalkaristikko tukevaa muovia, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 20 - 29
Korkeus cm 92.0 - 102.0
Käyttäjän kokoalue cm 140 - 180
Nojien korkeussäätö cm 50
Istuimen korkeussäätö cm 43 - 53
Istuimen syvyyden säätö cm 46 - 52
Mitat (K x L x S) cm 92.0 - 102.0 x 65.0 x 62.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 65.0
Tuotteen paino 15.5
Istuinleveys 48
Syvyys 62.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.