INSTRUCTOR II Keinonahka - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 635,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_INSTRUCTOR_II_XXL_PU_BLA
 • Laadukas XXL-tuoli
 • Soveltuu enintään 220 kg painavalle käyttäjälle
 • Ylelliset pehmusteet
 • Ehdottoman kestävä käsittely

INSTRUCTOR II – Parasta istuinmukavuutta vahvoille persoonille!

Erityisen suurikokoisilla tai painavilla henkilöillä on usein hankaluuksia sopivan toimistotuolin löytämisessä, koska useimpia toimistotuoleja ei ole räätälöity heidän erityistarpeisiinsa. Mutta mitä on tehtävä, jos normaali tuoli ei riitä, koska painoa on pari kiloa enemmän tai on muuten vain kasvanut kovin suureksi? Ei hätää, sillä INSTRUCTOR II täyttää nämä aukot. Se tarjoaa riittävästi tilaa tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta tai materiaalien laadusta. Mukavan pehmustuksen ansiosta istuminen tuntuu mukavalta vielä monen tunnin jälkeenkin. Ergonomisesti muotoiltu, korkea selkänoja ja integroitu päätuki mahdollistavat rennon istumisen ja ehkäisevät jännityksiä. Sen lisäksi, että 220 kg:n kuormitettavuus on poikkeuksellista, tämä toimistotuoli on vaikuttava myös ulkonäöltään.

 • Tässä mallissa on vahvistettu kaasujousi sekä poikkeuksellisen vahva mekaniikka. Kaikki osat ovat laadukkaita ja sopivat ihanteellisesti yhteen. Tämä mahdollistaa 220 kg:n maksimikantavuuden.
 • Keinonahalla päällystetyn istuimen ja selkänojan pinnan mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen. Täyteläinen pehmuste tekee oman osansa.
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon.
 • Keinonahalla verhoillut pehmustetut käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta. Ne ovat säädettävissä useisiin asentoihin korkeussuunnassa, ja ne voi kääntää ylös silloin, kun niitä ei tarvita. Teräksinen jalkaristikko antaa riittävästi pitoa ja varmistaa tukevan asennon.
 • Istuinpinta ja selkänojan pinta koostuvat kahdesta pehmustekerroksesta, jotka mukautuvat optimaalisesti vartalon muotoihin ja saavat siten istumisen tuntumaan erityisen pehmeältä ja mukavalta. Selkänojan lannerangan alueelle on lisäksi esimuotoiltu kaarevuus, joka tukee selkää parhaalla mahdollisella tavalla ryhdikkäässä istumisessa.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 135 cm; leveys (yhteensä): 78 cm; syvyys (yhteensä): 80 cm; istuimen korkeus: 47 - 57 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 54 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 52 cm; selkänojan korkeus: 78 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 21 - 25 cm; ristikkojalustan halkaisija: 74 cm; kuormitettavuus (enintään): 220 kg; pyörien halkaisija: 60 mm; tapin halkaisija 11 mm. *Kaikki mitat kuormittamattomana.
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Mekanismi Keinumekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 52
Käsinojien korkeus cm 21 - 25
Mitat (K x L x S) cm 135.0 x 78.0 x 80.0
Korkeus cm 135.0
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 78
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 200
Pohja cm 74
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 57
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 220
Leveys 78.0
Tuotteen paino 24.7
Istuinleveys 54
Syvyys 80.0
Käsinojista taitettavilla käsinojilla
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 60 mm monitoimipyörät kaikille lattioille
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.