✮   Olemme valmiita toimittamaan NYT! Älä odota jouluun asti.  

✮   Olemme valmiita toimittamaan NYT! Älä odota jouluun asti.  

✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 15.1.2022 asti  ✮

INSTRUCTOR SW - XXL pyörivä tuoli

Alkaen 504,51 € 579,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_INSTRUCTOR_XXL_SW_Stoff
 • Laadukas XXL-tuoli
 • Soveltuu enintään 220 kg painavalle käyttäjälle
 • Mukava hengittävän verkkoselkänojan ja kankaisen istuimen yhdistelmä
 • Kätevät, ylös taittuvat käsinojat, joissa Softpad-päällyste
 • Notkoselän tuki, jonka korkeus ja syvyys ovat säädettävissä

Erityisen suurikokoisilla tai painavilla henkilöillä on usein hankaluuksia sopivan toimistotuolin löytämisessä, koska useimpia toimistotuoleja ei ole räätälöity heidän erityistarpeisiinsa. Mutta mitä on tehtävä, jos normaali tuoli ei riitä, koska painoa on pari kiloa enemmän tai on muuten vain kasvanut kovin suureksi? Ei hätää, sillä INSTRUCTOR SW täyttää nämä aukot. Se tarjoaa riittävästi tilaa tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta tai materiaalien laadusta. Mukavan pehmustuksen ansiosta istuminen tuntuu mukavalta vielä monen tunnin jälkeenkin. Ergonomisesti muotoiltu selkänoja on verhoiltu ilmavalla verkkokankaalla ja tukee oikeaa istuma-asentoa. Kiinteän notkoselän tuen ansiosta tunnet olosi pitkänkin työpäivän jälkeen levänneeksi ja pirteäksi. Sen lisäksi, että 220 kg:n kuormitettavuus on poikkeuksellista, tämä toimistotuoli on vaikuttava myös ulkonäöltään.

 • Selkänoja on verhoiltu hengittävällä verkkokankaalla. Se takaa ihanteellisen ilmankierron selässä. Kuuminakin päivinä tällä tuolilla vallitsee erittäin miellyttävä istumailmasto.
 • Kiinteä notkoselän tuki on säädettävissä 5 cm:n toimintasäteellä korkeussuunnassa ja 6 cm:n toimintasäteellä syvyyssuunnassa, joten se voidaan mukauttaa optimaalisesti
 • Kankaalla päällystetyn istuinpinnan mitat on mitattu suurpiirteisesti, ja ne takaavat erittäin mukavan istumatunteen. Täyteläinen pehmuste tekee oman osansa.
 • Erityisen kätevää: Softpad-päällysteiset käsinojat voidaan kääntää ylös, jos tarvitaan enemmän liikkumavapautta
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon.
 • Tässä mallissa on vahvistettu kaasujousi sekä poikkeuksellisen vahva mekaniikka. Kaikki osat ovat laadukkaita ja sopivat ihanteellisesti yhteen. Tämä mahdollistaa 220 kg:n maksimikantavuuden.
 • Tukeva ja tyylikäs jalkaristikko mustaksi maalattua terästä
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Mekanismi Keinumekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 52
Käsinojien korkeus cm 22 - 26
Mitat (K x L x S) cm 119.0 x 73.0 x 65.0
Korkeus cm 119.0
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 63
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 200
Pohja cm 72
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 220
Leveys 73.0
Tuotteen paino 26.5
Istuinleveys 56
Syvyys 65.0
Käsinojista taitettavilla käsinojilla
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.