Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

LAGUN | Kolmen istuttava - Leposohva

Ei varastossa
SKU
stamm_LAGUN_3
 • Ylellinen design-leposohva
 • Mukava, pehmustettu instuinpinta
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • Tyylikäs jalasalusta teollisuusmallissa
 • Sopii moniin sisustustyyleihin

LAGUN - rakkauden aula

LAGUN tekee vaikutuksen suoraviivaisella ja minimalistisella muotoilullaan. Istuimen lempeät kaaret, miellyttävä verhoilu, mukavat käsinojat ja kaksisävyisen mallin hillityt värit tekevät tästä sohvasta tinkimättömän modernin. Filigraaninen mutta tukeva metallirunko on tämän huonekalun ehdoton kohokohta. Sirona, vankkana ja mattapintaisena se antaa jokaiselle huoneelle ripauksen teollista tyyliä. Sohvamalli, joka sopii ihanteellisesti yksinkertaisen ja ajattoman tyylin ystäville. Sisusta vastaanottoalue, olohuone tai ravintola harmonisesti ja houkuttelevasti LAGUN-sohvalla ja muilla valikoimamme sopivilla aulakalusteilla.

 • Suoralinjainen ja ajaton muotoilu on etu olohuoneelle, makuuhuoneelle, ravintolalle tai oleskelu- ja vastaanottoalueelle
 • Tämä sohva on verhoiltu tukevalla kankaalla, joka on mukavan kireällä. Käytetty materiaali kestää hyvin hankausta ja on erittäin helppohoitoista
 • Kulutusta kestävä kangasverhoilu (50 000 hankauskierrosta)
 • Erityisen viihtyisä: mukavasti pehmustetulla ja suurella istuinpinnalla on erityisen runsaasti tilaa olostaan nauttimiseen
 • Vankka jalasrunko jauhemaalattua terästä, mattapinta
 • Varustettu muovisilla liukunastoilla

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina. Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 97.0
Käyttäjän kokoalue cm 140 - 200
Nojien korkeussäätö cm 54
Istuimen korkeussäätö cm 43
Istuimen syvyyden säätö cm 50
Mitat (K x L x S) cm 97.0 x 174.0 x 84.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 200
Leveys 174.0
Tuotteen paino 28.1
Istuinleveys 151
Syvyys 84.0
Käsinojista sisältää käsinojat

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.