LESTER - Home Office -toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_LESTER
 • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
 • Istuinpinta mukavasti pehmustettu
 • Keinumekanismi, jousivoima säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
 • Kauniisti muotoillut käsinojat

LESTER - tyylikkäästi muotoiltu moderni toimistotuoli kotitoimistoon!

Siisti ja ajaton ovat adjektiivit, jotka kuvavat parhaiten LESTER-tuoliamme. Muotoilu tekee vaikutuksen selkeillä ääriviivoilla ja tinkimättömillä toiminnoilla. Pehmustettu kankainen istuinpinta huolehtii yhdessä ergonomisesti muotoillun selkänojan ja hengittävän verkkoverhoilun kanssa parhaasta mahdollisuudesta mukavuudesta. Keinumekanismi on säädettävissä kulloisenkin käyttäjän painon mukaan ja mahdollistaa siten rennon nojaamisen taakse. Lisätukea antavat kauniisti muotoillut muoviset käsinojat.

 • Selkänoja on ergonomisesti muotoiltu, verhoilu hengittävää verkkokangasta
 • Tukevat muoviset käsinojat
 • Paksu istuinpehmuste on miellyttävän pehmeä ja tekee istumisesta vielä hieman mukavampaa; kangasverhoilu on pitävä, tukeva ja pitkäikäinen
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Portaaton istumakorkeuden säätö tuolin yksilölliseen mukauttamiseen käyttäjälleen
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 66
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 108.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 185
Nojien korkeussäätö cm 57
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Mitat (K x L x S) cm 108.0 x 64.0 x 61.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 100
Leveys 64.0
Tuotteen paino 10.3
Istuinleveys 51
Syvyys 61.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.