✮  Tästä päivästä alkaen pidennetty palautusaika 31.1.2023 asti  ✮

LEVIO | Pyörivä tuoli nuorille - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 161,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_LEVIO_STOFF
  • Trendikäs retroilme
  • Portaaton keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
  • Keskikorkea selkänoja
  • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta

LEVIO - tyylikäs retrotoimistotuoli kotitoimistoon

Tyylikäs LEVIO-toimistotuoli - täydellinen retroyksityiskohta kotitoimistoosi. Mukava pehmuste saa istumisen tuntumaan mukavalta. Kiinteän keinumekanismin ansiosta voit milloin tahansa nojata rennosti taakse. Erityisen mielenkiintoinen yksityiskohta on istuimen ja selkänojan kaksikerroksinen malli, johon sisältyvät myös tyylikkäät vinoneliöiden muotoiset koristeompeleet. Tukevat käsinojat ja mustasta muovista valmistettu, optimaalisesti tasapainotettu jalkaristikko täydentävät modernin pyörivän tuolin.

  • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntösäätimen avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon.
  • Tämä tuoli on verhoiltu tukevalla kankaalla, joka on mukavan kireällä. Käytetty materiaali kestää hyvin hankausta ja on erittäin helppohoitoista.
  • Istuimen korkeus on mukautettavissa portaattomasti kaasujousen avulla. Jalkaristikko on mukavan suuri ja takaa siten aina tukevan asennon.
  • Sisältää tukevat muoviset design-käsinojat
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 68
Istumakesto 4 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 18
Korkeus cm 95.0 - 105.0
Käyttäjän kokoalue cm 140 - 180
Nojien korkeussäätö cm 50
Istuimen korkeussäätö cm 45 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 44
Mitat (K x L x S) cm 95.0 - 105.0 x 57.0 x 58.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 110
Leveys 57.0
Tuotteen paino 11.5
Istuinleveys 47
Syvyys 58.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.