LIGHT 35 - Työtuoli työjakkara

Ei varastossa
SKU
stamm_LIGHT_35
  • Istuinpinta helppohoitoista muovia
  • Portaaton istuimen korkeussäätö
  • Selkänoja muovia

LIGHT 35 - trendikäs jakkara

Kotitoimistotuolien minimalisti. Istuin ja selkänoja on valmistettu muovista, joten niihin ei tule tahroja. Epätavallinen muovin ja kromatun teräksen materiaalisekoitus tekee tästä tuolista ehdottoman katseenvangitsijan. Tuoli sopii loistavasti kivaan kotitoimistoon, trendikkäisiin toimistoihin tai vastaanottoalueelle.

  • Kiva muotoilu
  • Muovinen istuinpinta, helppo puhdistaa
  • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
  • Laadukas jalkaristikko kromattua terästä
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
  • Istuin kääntyy 360°

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Korkeus cm 88.0
Käyttäjän kokoalue cm 130 - 190
Nojien korkeussäätö cm 26
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 62
Istuimen syvyyden säätö cm 34
Mitat (K x L x S) cm 88.0 x 44.0 x 35.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Metalli, Muovi
Kangas Muovi
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 100
Leveys 44.0
Tuotteen paino 5.7
Istuinleveys 40
Syvyys 35.0
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.