LUCANO PRO - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 233,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_LUCANO_PRO
  • Selkänoja hengittävää verkkokangasta
  • Trendikäs retroilme
  • Kromatut design-käsinojat
  • Design-jalkaristikko kiillotettua alumiinia

LUCANO PRO - ilmeeltään klassinen moderni toimistotuoli

LUCANO PRO vakuuttaa ajattomalla tyylikkyydellään, laadukkailla materiaaleilla ja moitteettomalla tuotannon laadulla. Selkänojan kaksinkertainen verkkokangas on erittäin tukevaa ja siitä huolimatta mukavan hengittävä. Kesällä ilmava istuinilmasto on todellinen ilo! Tumman päälliskankaan ja kromattujen käsinojien yhdistelmä viimeistelee harmonisen kokonaiskuvan.

  • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin.
  • Tämä malli on verhoiltu kaksinkertaisella verkkokankaalla. Se saa sen näyttämään normaalilta kangasverhoilulta ilmavasta istumailmastosta tinkimättä.
  • Kaarevat käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat lisämukavuutta, ja alumiininen jalkaristikko takaa aina turvallisen asennon.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 57
Nojien korkeussäätö cm 60
Korkeus cm 117.0
Mekanismi Keinumekanismi
Pohja cm 72
Istuimen syvyyden säätö cm 43
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Mitat (K x L x S) cm 117.0 x 59.0 x 55.0
Käsinojien korkeus cm 18
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 59.0
Tuotteen paino 16
Istuinleveys 49
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2020 HJH, Inc. All rights reserved.