MANERA - Toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_MANERA
  • Keinumekanismilla varustettu johtajantuoli keinonahkaa
  • Selkänojassa kiinteä päätuki
  • Paksut, mukavat pehmusteet
  • Soveltuu enintään 120 kg painavalle käyttäjälle

MANERA – Enemmän kuin vain yksi yksinkertainen johtajantuoli

Sen lisäksi, että MANERA vakuuttaa urheilullisella muotoilullaan, tällä johtajantuolilla on tarjottavaa myös mukavuuden saralla. Sen täyteläinen pehmustus ja kestävä keinonahkaverhoilu tarjoavat optimaalista istumamukavuutta. Pehmustetut käsinojat, korkea selkänoja ja siihen sisältyvä kiinteä päätuki takaavat lisämukavuutta vielä useiden tuntienkin jälkeen. Tee arkisesta työstäsi mahdollisimman mukavaa MANERA-tuolin avulla.

  • Kestävä keinonahkaverhoilu on ylellisesti tikattu, erittäin helppohoitoinen ja erityisen hyvin hankausta kestävä - pitkän käyttöiän takaamiseksi. Lisäksi värikkäät koristeompeleet antavat mallille urheilullista ilmettä.
  • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin.
  • Selkänojan kiinteä päätuki takaa hartia- ja niskalihasten riittävän rentoutumisen. Ergonomisesti muotoiltu selkänojan ja istuimen pinta ja vakauttavat sivuosat antavat vielä lisätukea ja tekevät istumisesta vielä mukavampaa.
  • Pehmustetut käsinojat ja jalkaristikko on valmistettu kestävästä muovista. Materiaali on erittäin kestävää ja helppohoitoista.
  • Mitat: korkeus (yhteensä): 126 cm; leveys (yhteensä): 70 cm; syvyys (yhteensä): 56 cm; istuimen korkeus: 48 - 58 cm; istuimen leveys (käytettävissä/yhteensä): 48 / 58 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 46 cm; selkänojan korkeus: 68 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 21 cm; ristikkojalustan halkaisija: 70 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien halkaisija: 50 mm; tapin halkaisija 11 mm. *Kaikki mitat kuormittamattomana.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istumakesto 4 tuntia
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 58
Nojien korkeussäätö cm 68
Korkeus cm 126.0
Mekanismi Keinumekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Mitat (K x L x S) cm 126.0 x 70.0 x 56.0
Käsinojien korkeus cm 21
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 70.0
Tuotteen paino 18
Istuinleveys 48
Syvyys 56.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2020 HJH, Inc. All rights reserved.