Säästä 10%* nyt kuponkikoodilla HJH10NEW uusista tuotteistamme!
*Käytetään vain "Uutuudet"-kategorian tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 10.06. - 23.06.2024

Säästä nyt 15%* kuponkikoodilla HJH15OUT valituista ulkotuoleista!
*Koskee vain hjh OFFICE -tuotteita. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 06.05. - 20.05.2024

DYNAFIT ELITE PRO - Pelituoli

Ei varastossa
SKU
stamm_DYNAFIT_ELITE_PRO
 • Laadukas pelituoli, joka takaa tinkimättömän mukavuuden
 • Patentoidut käsinojat pelikäyttöön, voidaan taittaa ylös
 • Tämä saa jokaisen pelaajan sydämen lyömään kovempaa, olipa pelivälineenä konsoli, mobiililaite tai tietokone
 • Kehitetty tiiviissä yhteistyössä ammattipelaajien kanssa

DYNAFIT ELITE PRO - korkeinta innovoinnin tasoa!

Ammattikäyttöön tarkoitettu pelituoli DYNAFIT ELITE PRO mullistaa pelimaailman! Kehitetty mahdollistamaan pelaajien mahdollisimman hyvä keskittyminen ja paras suorituskyky. Monien mielestä tämän fiksusti suunnitellun toimistotuolin ehdottomasti paras puoli: patentoidut käsinojat. Niitä ei nimittäin ole varustettu vain perinteisillä korkeus- ja leveyssäädöllä, vaan sen lisäksi etuosan voi taittaa neljään eri kulmaan ylöspäin. Sen jälkeen riittää, kun kääntää sisäänpäin, niin hartia-alue vapautuu kokonaan kuormituksesta älypuhelimella ja konsolilla pelaamisen aikana. Lukuisia muita säätömahdollisuuksia, ulosvedettävä jalkatuki, anatominen lannenikamien tuki ja erittäin laadukas työn jälki tekevät peli-toimistotuolista kiinnostavan muidenkin kuin ammattilaisten mielestä. Nyt ei enää mikään estä loputtomia pelisessioita!

 • Innovatiivinen 5D-päätuki tarjoaa parhaan tuen niskan alueelle ja mukautuu automaattisesti pään yksilölliseen muotoon. Lisäksi kokonaiskorkeus, pehmustuksen korkeus, kulma ja kallistus ovat säädettävissä.
 • Selkänojan kallistuskulma voidaan säätää nopeasti modernin synkronimekanismin avulla ja lukita neljään eri asentoon. Avatussa tilassa kallistusvastus voidaan mukauttaa kehon painoon.
 • Nerokkaat pelikäsinojat voidaan taittaa ylös ja kääntää sisään eri kulmiin - aivan täydellistä ammattimaiseen pelaamiseen pelikonsolilla tai älypuhelimella
 • Joustava päällinen erityisen hengittävästä rakennekankaasta, joka tuntuu miellyttävältä koskettaessa
 • Mukava notkoselän tuki on kehitetty ihmisen selkärangan anatomian mukaisesti, ja se varmistaa selkää suojaavan istuma-asennon ja selkärangan kuormituksen vähentämisen. Paine on säädettävissä 7 eri tasolle.
 • Notkoselän tuki, jonka korkeus ja syvyys ovat säädettävissä
 • Istuimessa säädettävä syvyys ja pyöristetty eturena sekä lisäpehmustusta polvien alueella
 • Aina mahdollisimman mukana asento pelatessa ja lepotauoilla, kiitos ulosvedettävän jalkatuen, johon sisältyy pehmustettu jalka-alusta
 • Ylimääräisen pinnoitteen avulla tukeva alumiininen jalkaristikko ja sen futuristiset designpyörät sopivat täydellisesti kokonaiskuvaan,
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Smart Premium Collection

Tämän tuotteen hankittuasi saat nauttia seuraavista SPC:n erikoiseduista:

 • Pidennetty neljän vuoden takuu
 • Ainutlaatuinen puhelinneuvonta myös kaupan jälkeen
 • Varaosatakuu koko takuuajaksi

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 18 - 25
Korkeus cm 115.0 - 125.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 185
Päätuen korkeussäätö cm 12 - 15
Nojien korkeussäätö cm 60
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 40 - 41
Mitat (K x L x S) cm 115.0 - 125.0 x 72.0 x 65.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 4 vuotta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 72.0
Tuotteen paino 27.9
Istuinleveys 48
Syvyys 65.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.