PIEDINO NEO - Jalkatuki

Alkaen 62,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_PIEDINO_NEO
  • 3-portainen korkeussäätö
  • Parantaa verenkiertoa
  • Asetuspinnan mitat: 450 x 330 mm

Silkkaa nautintoa jaloillesi!

Kolmelle eri korkeudelle säädettävä jalkatuki PIEDINO NEO osoittautuu pieneksi mutta erinomaiseksi apulaiseksi työpaikan arjessa. Liikkuvan alustan avulla, joka mukautuu liikkeisiisi, jalat nousevat ylemmäs. Se parantaa jalkojen ja säärten verenkiertoa. Se on etenkin pienempikokoisille käyttäjille todellinen etu työpaikan arkeen, koska istuma-asento paranee huomattavasti. Pöydän alla tapahtuvan luiskahtelun välttämiseksi siihen on asennettu luistamattomat kumijalat. Tämän mallin korkeus on säädettävissä kolmelle eri tasolle, ja se on valmistettu kestävästä polystyreenistä.

  • Silkkaa nautintoa jaloillesi! Toimiva jalkatuki äärimmäisen kestävää muovia. Erittäin suuri jalkatuki ja ergonominen kallistustoiminto.
  • Asennettujen kumijalkojen ansiosta tämä jalusta on liukumaton ja pysyy tukevasti paikallaan. Uritettu pinta ja siihen tehdyt jalanjäljet eivät pelkästään näytä hyvältä. Ne estävät liukastelua ja tuntuvat erittäin mukavilita, jos käyttäjä asettaa jalat jalkatuelle pelkät sukat jalassa.
  • Selän kuormitusta pienentävät ergonomisesti kolmitasoinen korkeussäätö ja suuri kallistuskulma - se on säädettävissä portaattomasti 20° asti ja takaa siten jokaisen jaloille hyvän asennon.
  • Kevyesti keinuvaksi asennettu alustalevy mukautuu jokaiseen liikkeeseen ja huolehtii siten aktiivisesta työskentelytavasta - siten jalat pysyvät liikkeessä, mikä parantaa verenkiertoa - ihanteellista ihmisille, joiden jalat palelevat helposti.
  • Mitat (K x L x S): 13 - 23 x 45 x 33 cm; vaadittavan tilan mitat: 450 x 330 mm

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Lisätietoja
Korkeus cm 13.0 - 23.0
Mitat (K x L x S) cm 13.0 - 23.0 x 45.0 x 33.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Muovi
Takuu 24 kuukautta
Leveys 45.0
Tuotteen paino 2.5
Syvyys 33.0

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.