PONTERA - Home Office -toimistotuoli

Alkaen 274,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_PONTERA
  • Ylellisesti tikattu keinonahkaverhoilu
  • Trendikäs retroilme
  • Kromatut design-käsinojat
  • Design-jalkaristikko kiillotettua alumiinia

PONTERA - ilmeeltään klassinen moderni toimistotuoli

PONTERA vakuuttaa ajattomalla tyylikkyydellään, laadukkailla materiaaleilla ja moitteettomalla tuotannon laadulla. Hankausta kestävä päällinen on mukavan tiukalla, ja siihen on selkänojassa lisätty erityinen tikkaus, joka antaa tälle mallille sitä jotain. Mustan keinonahan ja kromattujen käsinojien yhdistelmä viimeistelee harmonisen kokonaiskuvan hienosti.

  • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa useisiin eri asentoihin.
  • Laadukas keinonahkapäällinen on tikattu taidokkaasti selkänojaan ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Päällinen on helppohoitoinen, kestää hankausta ja on pingotettu mukavan tiukalle.
  • Kaarevat käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat lisämukavuutta, ja alumiininen jalkaristikko takaa aina turvallisen asennon.
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 57
Mekanismi Keinumekanismi
Mitat (K x L x S) cm 117.0 x 59.0 x 55.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Istuimen syvyyden säätö cm 43
Pohja cm 72
Korkeus cm 117.0
Käsinojien korkeus cm 18
Istumakesto 4 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 52
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 59.0
Tuotteen paino 16
Istuinleveys 49
Syvyys 55.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.