PRIORITY - Vierailijan tuoli Kokoustuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_PRIORITY
 • Joustava ja laadukas neuvottelutuoli
 • Mukava pehmustus
 • Säästää tilaa taittoistuimen ansiosta
 • Liikkuvuutta monitoimipyörillä
 • Kätevät, taittuvat käsinojat

PRIORITY – Näin pysyt joustavana!

Neuvottelutuolilta odotetaan ennen kaikkea yhtä asiaa: optimaalista istumamukavuutta! Sillä pitkistä kokouksista tulee selkeästi mukavampia, jos vieraat ja keskustelujen osapuolet voivat istua mukavasti. Laadukkaasti valmistettu PRIORITY tarjoaa vakuuttavilla istumaominaisuuksillaan huippuluokan joustavuutta ja mukavuutta. Kätevät käsinojat poistavat kuormitusta hartiaseudulta, ja ne voidaan kääntää ylös silloin, kun niitä ei tarvita. Tarvittava joustavuus saavutetaan neljän monitoimipyörän avulla, joiden ansiosta tuolin saa nopeasti ja helposti siirrettyä haluttuun paikkaan. Kätevän taittoistuimen ansiosta vierastuolin saa käytön jälkeen taitettua nopeasti kokoon, ja se mahtuu hyvinkin pieneen tilaan. PRIORITY takaa, että ajat, jolloin neuvottelutiloissa väsymys tarttui kaikkiin, ovat lopullisesti ohi.

 • Mukavasti pehmustettu istuin on verhoiltu laadukkaalla kankaalla, ja siihen on yhdistetty hengittävästä verkkokankaasta valmistettu selkänoja, joka mukautuu miellyttävästi kehon ääriviivoihin.
 • Kätevät käsinojat voi yksinkertaisesti taittaa ylös silloin, kun niitä ei käytetä.
 • Käytön jälkeen tuoli voidaan pinota sisäkkäin muiden saman malliston tuolien kanssa ja viedä varastoon.
 • Useimmat vierastuolin osat on asennettu valmiiksi, joten sen saa käyttövalmiiksi helposti käden käänteessä.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 87 cm; leveys (yhteensä): 58 cm; syvyys (yhteensä): 60 cm; istuimen korkeus: 47 cm; istuimen leveys (käytettävissä): 44 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 43 cm; selkänojan korkeus: 40 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 19 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; pyörien halkaisija: 50 mm; tapin halkaisija 11 mm. *Kaikki mitat kuormittamattomana.
 • Joustavuutta antavat jarruttomat monitoimipyörät, joiden avulla tuolin saa nopeasti ja helposti siirrettyä haluttuun paikkaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istuimen syvyyden säätö cm 43
Käsinojien korkeus cm 19
Mitat (K x L x S) cm 87.0 x 58.0 x 60.0
Korkeus cm 87.0
Istumakesto 4 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 40
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Istuimen korkeussäätö cm 47
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 58.0
Tuotteen paino 10.2
Istuinleveys 44
Syvyys 60.0
Käsinojista taitettavilla käsinojilla
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.