ROVO SURF - Satulatuolit

Alkaen 561,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_ROVO_SURF
 • Satulaistuimella varustettu jakkara
 • Istuimen korkeussäätö ja siirrettävä istuin
 • Satulan alla ERGO BALANCE- tekniikka
 • Laaja toimintasäde ja tukevalta tuntuva istuminen
 • Dynaaminen kaasujousi

ROVO SURF - surffaus on istumisen uusi tapa!

Surffaa istumisen sijaan: Uusi ROVO SURF tuo raitista ilmaa työpaikalle. SURF-aktivoi tehokkaammin kuin mikä muu tuoli tahansa. Istut tukevasti satulassa ja siirrät siten jokaisen liikkeen suoraan jakkaraan, joka vastaanottaa ja palauttaa sen dynaamisesti. Koko vartalo lähtee liikkeelle leikkisästi ja kevyesti. SURF aktivoi lihasryhmiä surffauksen tavoin. Ja samalla tavalla kuin surffatessa tämä jakkara edistää vartalon jännittämisen ja rentouttamisen vaihtelua. Tämä on hauskaa, virkistävää ja harjoittaa tasapainoa terveelliseen ryhtiin. 5 pyörällään seisova SURF on aina valmis otettavaksi käyttöön - pitkään, keskittyneeseen työskentelyyn sekä nopeisiin kokouksiin ja inspiroituneeseen tiimityöskentelyyn.

 • ERGO BALANCE-tekniikka: Integroitu ERGO BALANCE 3D-tekniikka tekee istumisesta liikkuvaa ja pitää lihakset välilevyt, jänteet ja nivelet terveinä. Istut selkä aktiivisena.
 • Laaja toimintasäde: [NAME] -istuimessa on kaksi liike-elementtiä: istuimen alla ja ristikkojalustassa lattian lähellä. Ne antavat laajan toimintasäteen ja runsaasti dynamiikkaa.
 • Satulaistuin: Satulaistuin edistää liikkkuvuutta ja aktiivista ryhdinpitoa runsaasti kehon jännitystä sisältävissä asennoissa. Näin lihakset vahvistuvat ja selkärangan rasitus vähenee.
 • Kangaspäällyste: RUNNER, verkkokangas, High Tech-kuitu, hengittävä ja elastinen, 100 % polyesteri, paino 510 g/m, 70000 hankauskertaa (10 vuoden takuu) Martindale, valonkestävyys 5 , hankauskestävyys 4-5, EN 1021-1/-2 palosuojaus
 • Kaasujousi: Dynaaminen kaasujousi kannustaa hypähtelemään: Se stimuloi, saa verenkierron liikkeeseen ja aktivoi verenkiertoa.
 • Istuimen korkeudensäätö: Istumakorkeus säädetään kaasujousella portaattomasti. Se joustaa pehmeästi ja dynaamisesti ja kannustaa hypähtelemään.
 • Kapea ja erityisen tukeva jalkaristikko kiillotettua alumiinia
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehdastoimitukseen sisältyvät pyörät koville lattioille sopivat kaikille lattiapinnoitteille. Aroille/pehmeille lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 60
Istumakesto 8 tuntia
Korkeus cm 50.0 - 71.0
Käyttäjän kokoalue cm 140 - 190
Istuimen korkeussäätö cm 50 - 71
Istuimen syvyyden säätö cm 35
Mitat (K x L x S) cm 50.0 - 71.0 x 54.0 x 35.0
Valmistaja Rovo Chair
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 125
Leveys 54.0
Tuotteen paino 9.0
Istuinleveys 35
Syvyys 35.0
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.