SANTANA Keinonahka - Profi-toimistotuoli

Alkaen 348,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SANTANA
 • Moderni johtajantuoli keinonahkaa
 • Kniematic-keinumekanismi
 • Ylelliset pehmusteet
 • Ehdottoman kestävä käsittely
 • Huomiota herättävät käsinojat kromia

SANTANA - ajattoman tyylikäs johtajantuoli

Tässä mallissa työn laatu ei jätä toivomisen varaa. Laadukasta keinonahkaa on käsitetty huolellisesti, ja mukavan ulkonäön lisäksi se tarjoaa myös ensiluokan istumakokemuksen. Kniematic-keinumekanismin ansiosta työpaikan tauoilla voi istahtaa rennosti tuoliin. Silloin integroitu päätuki pitää pään täysin rennosti paikallaan - todellinen istumaelämys! Käsinojat ja jalkaristikko on valmistettu tyylikkäästä kromista ja muodostavat kivan kontrastin tummille päällismateriaaleille.

 • Polvikeinumekanismi on mukautettavissa yksilöllisesti kehon painon mukaan ja huolehtii siten sopivasta vastapainosta rennosti taakse nojattaessa. Sen voi lukita useisiin eri asentoihin.
 • Paksu istuinpehmuste on miellyttävän pehmeä ja tekee istumisesta vielä hieman mukavampaa. Päällisessä käytetty materiaali on pitävää, vankkaa ja pitkäikäistä. Selkänojaan integroitu päätuki poistaa kuormitusta käyttäjän ”vetelehtiessä” rentona tuolissa.
 • Kromia muistuttavat kaarevat käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta. Kromattu teräksinen jalkaristikko takaa aina tukevan asennon.
 • Laadukas keinonahkapäällinen on taidokkaasti tikattu ja ihastuttaa runsailla yksityiskohdillaan. Ehdoton katseenvangitsija! Lisäksi päällinen on erittäin helppohoitoinen ja kestää erityisen hyvin hankausta. Tämän ansiosta se on myös pitkäikäinen.
 • Mitat: korkeus (yhteensä): 121 - 131 cm; leveys (yhteensä): 63 cm; syvyys (yhteensä): 60 cm; istuinpinnan korkeus: 46 - 56 cm; istuimen leveys: 50 cm; istuimen syvyys (käytettävissä): 47 cm; käsinojien korkeus (istuinpinnasta mitattuna): 20 cm; selkänojan korkeus: 75 cm; kuormitettavuus (enintään): 120 kg; monitoimipyörät: tapin halkaisija 11 mm, pyörän halkaisija 50 mm
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Käsinojien korkeus cm 20
Korkeus cm 131.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 75
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 56
Istuimen syvyyden säätö cm 47
Mitat (K x L x S) cm 131.0 x 63.0 x 60.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 63.0
Tuotteen paino 20.5
Istuinleveys 50
Syvyys 60.0
Käsinojista sisältää käsinojat, joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 50 mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.