SARANTA PRO Kangas - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_SARANTA_PRO_Stoff
 • Tyylikäs johtajantuoli, jossa tunnet olosi hyväksi
 • Hintaan sisältyvät tyyyt päälle ja niskalle
 • Istuimen päällinen hankausta kestävää kangasta
 • Mukava synkromekanismi
 • Integroitu niskatuki kallistustoiminnolla

SARANTA PRO - tyylikäs muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat

SARANTA PRO on tyylikäs johtajantuoli, joka integroituu täydellisesti kaikkiin toimistoihin mutta jolla on myös paljon potentiaalia kotisi oleskelutilojen tuolina. Selkeät linjat, korkea selkänoja ja tyylikkäät käsinojat sopivat harmonisesti kokonaiskuvaan ja täydentävät modernin ilmeen. Hankausta kestävän päällisen ja miellyttävän paksun verhoilun ansiosta pyörivä tuoli takaa parhaan mahdollisen istumismukavuuden. Monipuoliset toiminnot, kuten useat lukittavat synkronimekanismit ja integroitu kallistustoiminto selkänojan yläosassa, tuovat lisämukavuutta. Erityinen lisävaruste: Toimitukseen sisältyvä tyyny päälle ja niskalle voidaan helposti kiinnittää selkänojan yläosaan ja irrottaa, kun sitä ei käytetä. Joten sinä päätät, millaisesta ulkoasusta pidät eniten.

 • Tuoli on verhoiltu tukevalla kankaalla, joka on mukavan kireällä. Käytetty materiaali kestää hyvin hankausta ja on erittäin helppohoitoista.
 • Selkänojan yläosa integroidulla kallistustoiminnolla mukautuu joustavasti jokaiseen liikkeeseen ja tukee niskan aluetta
 • Toimitukseen sisältyvä tyyny päälle ja kaulalle tuo lisämukavuutta. Tarkasti selkänojan mukaan muotoiltu tyyny on helppo liu'uttaa selkänojaan ylhäältä ja pysyy siten aina varmasti paikallaan
 • Kankaalla päällystetyt design-käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta.
 • Mihin tahansa haluttuun asentoon lukittava synkromekanismi yksilöllisellä painosäädöllä huolehtii luonnollisten liikkeiden optimaalisesta tukemisesta. Taakse nojattaessa selkä saa optimaalisen tuen ja jalkojen kuormitus poistuu
 • Runko ja ristikkojalusta tukevaa terästä, satiinipinta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Mekanismi Synkromekanismi
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Käsinojien korkeus cm 22
Mitat (K x L x S) cm 120.0 - 129.0 x 63.0 x 63.0
Korkeus cm 120.0 - 129.0
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 73
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Pohja cm 72
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 56
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 63.0
Tuotteen paino 20.1
Istuinleveys 51
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille
Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.