SARANTA PRO Keinonahka - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_SARANTA_PRO_PU
 • Tyylikäs johtajantuoli, jossa tunnet olosi hyväksi
 • Hintaan sisältyvät tyyyt päälle ja niskalle
 • Istumen päällinen mokkajäljitelmää; keinonahkaa
 • Mukava synkromekanismi
 • Integroitu niskatuki kallistustoiminnolla

SARANTA PRO - tyylikäs muotoilu ja tyylikkäät yksityiskohdat

SARANTA PRO on tyylikäs johtajantuoli, joka integroituu täydellisesti kaikkiin toimistoihin mutta jolla on myös paljon potentiaalia kotisi oleskelutilojen tuolina. Selkeät linjat, korkea selkänoja ja tyylikkäät käsinojat sopivat harmonisesti kokonaiskuvaan ja täydentävät modernin ilmeen. Hankausta kestävän päällisen ja miellyttävän paksun verhoilun ansiosta pyörivä tuoli takaa parhaan mahdollisen istumismukavuuden. Monipuoliset toiminnot, kuten useat lukittavat synkronimekanismit ja integroitu kallistustoiminto selkänojan yläosassa, tuovat lisämukavuutta. Erityinen lisävaruste: Toimitukseen sisältyvä tyyny päälle ja niskalle voidaan helposti kiinnittää selkänojan yläosaan ja irrottaa, kun sitä ei käytetä. Joten sinä päätät, millaisesta ulkoasusta pidät eniten.

 • Tuoli on päällystetty mokkaa muistuttavalla keinonahalla, joka on kiinnitetty mukavan napakasti. Tärkeimpiä etuja ovat: helppo hoito, erittäin hyvä mittavakaus, kestävyys
 • Selkänojan yläosa integroidulla kallistustoiminnolla mukautuu joustavasti jokaiseen liikkeeseen ja tukee niskan aluetta
 • Toimitukseen sisältyvä tyyny päälle ja kaulalle tuo lisämukavuutta. Tarkasti selkänojan mukaan muotoiltu tyyny on helppo liu'uttaa selkänojaan ylhäältä ja pysyy siten aina varmasti paikallaan
 • Keinonahalla päällystetyt design-käsinojat sopivat erinomaisesti eleganttiin yleisilmeeseen ja antavat samalla lisämukavuutta.
 • Mihin tahansa haluttuun asentoon lukittava synkromekanismi yksilöllisellä painosäädöllä huolehtii luonnollisten liikkeiden optimaalisesta tukemisesta. Taakse nojattaessa selkä saa optimaalisen tuen ja jalkojen kuormitus poistuu
 • Runko ja ristikkojalusta tukevaa terästä, satiinipinta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 56
Mekanismi Synkromekanismi
Mitat (K x L x S) cm 120.0 - 129.0 x 63.0 x 63.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Pohja cm 72
Korkeus cm 120.0 - 129.0
Käsinojien korkeus cm 22
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 73
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 63.0
Tuotteen paino 20.6
Istuinleveys 51
Syvyys 63.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.