SKARIF - High End -toimistotuoli

Alkaen 541,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_SKARIF
 • Innovatiivinen tuolikonsepti
 • Paras tuki selkärangalle
 • Erittäin joustava selkänoja edistää aktiivista ja terveellistä istumatapaa
 • Laadukas Donati-synkromekanismi
 • Alumiininen design-jalkaristikko, kiillotettu

SKARIF – Ergonomian uusi aikakausi

Toimistotuoli on harvoin herättänyt yhtä paljon huomiota kuin SKARIF. Tämä ylellinen ja muotoilultaan futuristinen tuoli ei miellytä ainoastaan silmää, vaan se täyttää myös korkeimmat mukavuuteen ja joustavuuteen liittyvät vaatimukset. Ihmisen selkäranka toimii mallina selkänojan rakenteelle eikä siksi ainoastaan välitä optista dynamiikkaa ja toimi mukavan helppona rakenteena, vaan on myös koko tuolin salaisuus. Yksittäisistä, joustavista rimoista koostuvan innovatiivisen rakenteen ansiosta selkänoja mukautuu aktiivisesti ylävartalon jokaiseen liikkeeseen ja tukee samalla kaikkia selkärangan alueita ja mahdollistaa lukuisia erilaisia istuma-asentoja. Kun valintasi on SKARIF, olet aina askeleen muita edellä selän tukemiseen liittyvissä asioissa.

 • Futuristinen muotoilu yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin ja erinomaiseen valmistukseen tekee tästä toimistotuolista erinomaisen kumppanin toimiston arkeen.
 • Selkänojan joustavat raidat muistuttavat ihmisen selkärankaa. Tämän rakenteen ansiosta selkänoja mukautuu aktiivisesti ylävartalon jokaiseen liikkeeseen ja tukee samalla kaikkia selkärangan alueita.
 • Notkoselän tuen korkeus on säädettävä, se vahvistaa alaselän aluetta ja auttaa säilyttämään aina ryhdikkään asennon. Päätuki takaa lisäksi riittävän tuen nojattaessa rennosti taakse.
 • Donati-mekanismi: ammattimainen, italialainen synkromekanismi, lukittavissa eri asentoihin
 • Softpad-verhoilulla ja korkeussäädöllä varustetut design-käsinojat vähentävät hartia-alueen kuormitusta.
 • Mukavasti pehmustettu istuin on verhoiltu laadukkaalla kankaalla, ja siihen on yhdistetty hengittävästä verkkokankaasta valmistettu selkänoja, joka mukautuu miellyttävästi kehon ääriviivoihin.
 • Kätevä istuimen syvyyden säätö mahdollistaa istuinpinnan siirtämisen siten, että reisien tukipinnasta saadaan pidempi.
 • Malli koostuu kiillotetusta alumiinista valmistetusta tukevasta ristikkojalustasta, joka on varustettu kokolattiamatoille tarkoitetuilla jarruttomilla pyörillä.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 70
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 15 - 26
Korkeus cm 128.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 190
Päätuen korkeussäätö cm 21
Nojien korkeussäätö cm 56
Istuimen korkeussäätö cm 41 - 51
Istuimen syvyyden säätö cm 42 - 50
Mitat (K x L x S) cm 128.0 x 64.0 x 62.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas/verkkokangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 64.0
Tuotteen paino 15.7
Istuinleveys 48
Syvyys 62.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 65 mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.