SKAVE 100 - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_SKAVE_100
  • Ammattikäyttöön tarkoitettu toimistotuoli tehotoimistoihin
  • Synkronimekanismi, säädettävissä painon mukaan
  • Erittäin tukevaa, kulutusta kestävää kangasta
  • Ergonominen pehmustettu selkänoja

Mikrokuituinen johtajantuoli SKAVE 100 - laatua ja mukavuutta edulliseen hintaan!

Ergonomisessa pyörivässä SKAVE 100-tuolissa on kaikki, mitä laadukkaalta toimistotuolilta voi odottaa: ensiluokkaista tekniikkaa, huolellista työn jälkeä ja laadukkaita materiaaleja, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Ajaton monitaituri, joka monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta sopii vähintään 8 tunnin käyttöön päivässä (”Power office”). SKAVE 100-tuolin jokaisen istuinasennon mahdollistavat helposti saavutettavat ja säädettävät toiminnot. Jokainen, joka viettää joka päivä monta tuntia työpöydän ääressä, tietää todella paljon aktiivisen istumisen tukemisesta. Istuin ja selkänoja liikkuvat portaattomasti synkronoidusti toisiinsa nähden. Lisäksi ergonominen istuinpinta ja korostettu kaareva reuna takaavat optimaalisen istumamukavuuden. Päälliskangas on suunniteltu pitkää käyttöikää silmällä pitäen. Se tekee vaikutuksen erittäin hyvällä hankauksenkestollaan: noin 110 000 hankauskierrosta. Niinpä se on suunniteltu pitkäaikaiseen ja intensiiviseen käyttöön. Suosittelemme SKAVE 100 -tuolia sen ergonomisen ja samalla ajattoman muotoilun, vankan laadun eikä vähiten sensaatiomaisen edullisen hinnan vuoksi. Kaikki ominaisuudet yhdellä silmäyksellä:

  • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
  • Synkromekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan
  • Sis. kiinteät muoviset käsinojat, mustat
  • Kangasverhoilu erittäin tukeva eikä herkkä likaantumiselle
  • Design-jalkaristikko mustana
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 21
Korkeus cm 114.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 195
Nojien korkeussäätö cm 60
Istuimen korkeussäätö cm 46 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 49
Mitat (K x L x S) cm 114.0 x 59.0 x 49.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 59.0
Tuotteen paino 20
Istuinleveys 49
Syvyys 49.0
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 60mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.