THEO HIGH - Profi-toimistotuoli

Alkaen 218,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_THEO_HIGH_PU
 • Trendikäs retro-johtajantuoli, jossa erityisen korkea selkänoja
 • Laadukas keinonahkaverhoilu, jossa modernit koristeompeleet
 • Ergonomisesti kavennettu selkänoja antaa hyvin istuvan tuen
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse

THEO HIGH - Vintagehenkinen kulmikas toimistotuoliklassikko, jossa korkea selkänoja!

Virkistävä toinen johtajantuoli THEO HIGH sopii ajattoman retromuotoilunsa ansiosta jokaiseen moderniin toimistoon ja tyylikkäästi sisustettuun kotitoimistoon tai työhuoneeseen. Erityisen laadukas keinonahkapäällinen ei ole vain visuaalisesti miellyttävä, sillä sen pehmeä kosketus muistuttaa hienointa alcantaraa. Lisäksi erikoismuotoiltu selkänoja tarjoaa parhaan pidon ja poistaa kuormitusta Kallistuskulma ja vastus ovat yksilöllisesti säädettävissä. Istuinpinnan ja käsinojien mukavan tiukat pehmusteet saavat istumisen tuntumaan erittäin mukavalta. Runkoon, käsinojiin ja jalkaristikkoon on käytetty laadukasta terästä, joka takaa tukevuuden lisäksi myös toimistotuolin pitkän käyttöiän.

 • Retrotyylinen johtajantuoli, jossa tiukka istuinpehmuste ja erityisen laadukas työn jälki
 • Ergonomisesti muotoiltu, erikoiskorkea selkänoja tarjoaa optimaalisen tuen notkoselän alueelle sekä normaalia paremman sivuttaistuen
 • Mukavan pehmeä ja erityisen arvokas himmeästä keinonahasta valmistettu päällinen välttämätöntä teollisuus-/vintagetyyliä varustettuna väreiltään erottuvilla koristeompeleilla
 • Tukevat pehmustetut design-käsinojat terästä ylväällä jauhepinnoitteella
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Tyylikäs ja tukeva teräksinen jalkaristikko, jossa väriltään sopiva jauhepinnoite
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein.

Lisätietoja
Istuimen korkeussäätö cm 44 - 52
Mekanismi Keinumekanismi
Mitat (K x L x S) cm 113.0 - 120.0 x 60.0 x 57.0
Käyttäjän kokoalue cm 160 - 190
Istuimen syvyyden säätö cm 48
Pohja cm 62
Korkeus cm 113.0 - 120.0
Käsinojien korkeus cm 22
Istumakesto 8 tuntia
Nojien korkeussäätö cm 70
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 60.0
Tuotteen paino 13.6
Istuinleveys 48
Syvyys 57.0
Käsinojista sisältää käsinojat, joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2022 HJH, Inc. All rights reserved.