Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

TRITON 600 - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_TRITON_600_PU
 • Paksu kaksikerroksinen pehmustus, jossa tyylikkäät koristeompeleet
 • Erikoisleveä ja mukava istuinpinta
 • Keinumekanismi rentoon nojaamiseen taakse
 • Kauniisti muotoillut, pehmustetut käsinojat

- riippumatonta mukavuutta parhaaseen hintaan!

Jos arvostat erityisesti mukavuutta ja kaunista muotoilua, moderni johtajantuoli on ehdottomasti oikea valinta! Modernista laadukkaasta keinonahasta valmistettu mattamusta päällinen tekee vaikutuksen ensi silmäyksellä, aivan kuin erityisen mukava kaksinkertainen pehmustus ensimmäisellä koeistumisella. Myös käsinojat ovat pehmustetut, joten voit kiinteän keinumekanismin ja kiinteän pääpehmusteen ansiosta milloin tahansa nojata rennosti taakse.

 • Johtajantuoli erikoisleveällä istuinpinnalla alehintaan!
 • Erittäin paksu, kahteen kertaan pehmustettu istuinpinta ja kauniisti tikattu selkänoja nautittavaan istumiseen
 • Mattamusta päällinen laadukasta ja pitkäikäistä keinonahkaa
 • Materiaali kestävää tuotantoa - pintamateriaali PU peittää kierrätetyistä aidoista nahkakuiduista koostuvaa laadukasta tukikerrosta
 • Selkänojaan integroitu, esimuotoiltu päätuki niskan rentouttamiseen
 • Kauniisti muotoillut muovikäsinojat, joissa mukavat pehmusteet
 • Keinumekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
 • Tukeva muovinen ristikkojalusta, jossa tyylikkäitä applikaatioita
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 72
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Keinumekanismi
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas Pinta: 100 % polyuretaania / Täytemateriaali: 100 % nahkakuitua
Takuu 24 kuukautta
Käsinojista sisältää käsinojat
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.