Tietoja toimituksesta ja lähetyksestä

Tee tilauksesi helposti ja mukavasti kotisohvalta.

Toimitus Suomessa

Hjh OFFICEn tarjonta on saatavilla vain Suomessa. Toimitamme tuotteemme Suomen rajojen sisällä ilman toimituskuluja. Useimmat saaristot ovat toimitusalueemme ulkopuolella.

Toimitus saaristoon

Huomaathan, että toimituksesta saaristoon veloitetaan lisämaksu. Maksu määritetään tilannekohtaisesti paketin koon ja painon mukaan. Emme siksi voi määrittää vakiohintaa toimitukselle. Toivomme siksi, että tiedustelet toimituskuluja meiltä sähköpostitse. Tiimimme ilmoittaa maksettavan summan mahdollisimman pian.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan osina alkuperäispakkauksissa. Ne on koottava ennen käyttöä (ellei tuotteen kuvauksessa mainita muuta). Jakeluyhtiöt ja kuriiripalvelut toimittavat tuotteet katutasolle ja tuovat yksittäiset osat kotiovellesi asti.

Toimitus ”DPD-jakelupalvelun” välityksellä

Huomaathan, että DPD-toimitusten tarkkaa ajankohtaa ei ilmoiteta puhelimitse. Ei myöskään valitettavasti ole mahdollista sopia tiettyä toimitusaikaa, koska emme voi vaikuttaa yhtiön jakelureitteihin. Jos et voi vastaanottaa lähetystä itse, suosittelemme, että jätät jakelijalle ohjeet postilaatikon päälle / kotiovellesi / ovikellon viereen.

Toimitusaika

Teemme yhteistyötä tunnettujen kuriiripalvelujen kanssa pystyäksemme takaamaan mahdollisimman lyhyet toimitusajat. Voit tarkistaa jokaisen tuotteen tarkan toimitusajan tuotesivulta.

Toimitusajan laskeminen

Toimitusaika alkaa ennakkomaksusta, joka suoritetaan maksumääräyksen antamista seuraavana päivänä maksunvälittäjänä toimivalle rahalaitokselle tai muita maksutapoja käytettäessä sopimuksen solmimista seuraavana päivänä, ja päättyy maksuajan päätyttyä määräajan viimeisenä päivänä. Jos määräaika sattuu lauantaille, sunnuntaille tai toimituspaikan yleiselle vapaapäivälle, hyväksytään seuraava arkipäivä.

Maksutapa

Maksutavat Kulut
PayPal
Paypal Ei kuluja
Tarjeta de crédito Maksukortti Ei kuluja

Palautus ja reklamointi

Eikö tuote miellytä tai onko se viallinen? Haluaisitko palauttaa tuotteen? Se ei ole ongelma. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Palautukset/Reklamointi.

Huollon puhelinpalvelu

Jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, autamme tietenkin mielellämme:
Sähköposti: service@hjh-office.fi

Huollon puhelinpalvelumme on käytettävissä maanantaista perjantaihin: Klo 9–18.