Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

Yleiset sopimusehdot

YLEISTÄ

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa www. hjh-office.fi tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin. Sopimusehdot ovat voimassa yli 18-vuotiaille Suomessa asuville yksityisasiakkaille sekä yritysasiakkaille. Peruutusoikeus on voimassa ainoastaan yksityisasiakkaille. Ehdot pätevät kaikkiin Hjh-office.fi:n toimituksiin ja asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Tietoja yrityksestä:

HJH Office GmbH
Osoite:
Christoph-Selhamer-Str. 2
DE-82362 Weilheim
Saksa

Y-tunnus: HRB 189 373
ALV-tunnus: DE 275 310 366

Asiakaspalvelu:
Puhelin: + 49 (0) 88192452110
Sähköposti: service@hjh-office.fi

TILAAMINEN

Hjh-office.fi-verkkokaupasta tilaat helposti ja turvallisesti. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa. Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistus sisältää tilauksestasi tärkeää tietoa, joka sinun tulee säilyttää. Voit tarkistaa tilaustietosi myös verkkosivuillamme kirjautumalla asiakasprofiiliisi.

HINNAT JA MAKSUT

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR), ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin kauan, kun verkkosivuilla mainitaan tai, jos muita ehtoja ei ole mainittu, niin pitkään kuin tuotteita riittää. HJH-Office pidättää itsellään oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja.

MAKSAMINEN

Tarjoamme maksuvaihtoehtoina Klarna-laskun, VISA-, Mastercard-, ja Amex-korttimaksun sekä PayPalin. Maksuista huolehtii PayOne ja BS Card Service, jotka noudattavat PSD2-direktiiviä. Maksamisesta ei aiheudu lisämaksuja.

Klarna-lasku Maksaessasi Klarna-laskulla saat tilaamasi tuotteet kotiin jo ennen kuin olet maksanut, eikä sinun tarvitse koskaan luovuttaa korttitietojasi. Kun valitset maksutavaksi laskun, on maksuaika 14 päivää tilauksen lähetyspäivästä lähtien. Mikäli valitset laskun maksutavaksi, maksukumppanimme vaatii henkilötunnuksesi luottokelpoisuutesi arvioimista varten sekä siksi, että tilauksesi lähetetään väestörekisteriin merkittyyn kotiosoitteeseesi. Voit lukea lisää Klarnan laskuihin liittyvistä ehdoista täältä. Klarna-laskulla maksaessasi sinulta ei veloiteta lisämaksuja. Mikäli lasku erääntyy, Klarna veloittaa viivästyneestä maksusta hinnastonsa mukaisen muistutusmaksun sekä korkolain mukaista viivästyskorkoa. Mikäli lasku on edelleen maksamatta maksumuistutuksen jälkeen, lasku voidaan siirtää perintään, mikä voi johtaa lisäkustannuksiin. Maksaessasi PayPal:n kautta siirtyvät rahat vastaanottajalle onnistuneen tilauksen yhteydessä joko PayPal-tiliin liitetyltä kortilta tai PayPal-tilillä olevasta saldosta.

TOIMITUS

Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 14, pyrimme lähettämään sen varastoltamme saman päivän aikana. Muutoin pyrimme lähettämään sen seuraavana arkipäivänä. Tilauksesi toimittaa DPD (alihankkija PostNord) tai Dachser (alihankkijana useita ei kuljetusyrityksiä). Kaikki tilaukset toimitetaan tilausta tehdessä annettuun toimitusosoitteeseen. Lähetämme sinulle automaattisesti toimitusilmoituksen tilauksella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta löytyy seurantalinkki, kun lähetys on matkalla. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös ennen tilausta, mikäli haluat tietää lisää toimitustavoista. PostNord (DPD)-pakettien toimituksen etenemistä voit seurata toimitusilmoituksessa olevasta Paqato-linkistä, mutta ilmoitetulla lähetysnumerolla seuranta onnistuu reaaliaikaisemmin myös suoraan PostNordin omalla sivulla tai sovelluksessa. Paketeissa käytetään MyPack Home-palvelua, jossa kuluttaja-asiakas saa etukäteen tekstiviestin toimitusajan valinnasta, lue lisää: www.postnord.fi. Huomaathan, että oman osoitteesi jakoaikatauluihin vaikuttaa myös PostNordin alueellinen käytäntö, joka voi vaihdella postinumeroalueittain. Voit sopia toimituksesta myös itse ottamalla yhteyden PostNordin asiakaspalveluun. Kuluttaja-asiakkaalle toimitusta yritetään kerran. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, lähetys ohjautuu automaattisesti PostNordin noutopisteelle ja tästä ilmoitetaan tekstiviestillä, seurannassa ja sovelluksessa, jos sellainen on käytössä. Määräajan umpeuduttua lähetys lähtee palautukseen takaisin lähtöpaikkaan. Yritysasiakkaille toimituksesta ei ilmoiteta etukäteen, jakeluaika on pääsääntöisesti arkipäivisin 8-16 välillä. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, lähetys ohjautuu takaisin terminaaliin. Toimitusta yritetään automaattisesti kolme kertaa alueen jakoaikataulun mukaisesti, jonka jälkeen lähetys lähtee palautukseen takaisin lähtöpaikkaan, joten huolehdithan itse yrityspakettisi toimituksen seurannasta tai sovi toimituksesta itse ottamalla yhteys PostNordin asiakaspalveluun. Rahtitoimituksissa kuluttaja-asiakas kontaktoidaan aina puhelimitse ennen toimitusta, yritysasiakkaille ei etukäteisilmoitusta pääsääntöisesti käytetä.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan yleensä 5-8 arkipäivässä.

Toimitusmaksu

Kaikki tilaukset toimitetaan veloituksetta.

PERUUTUSOIKEUS JA PALAUTUKSET

Yksityisasiakkaana sinulla on aina 30 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Yritysasiakkailla ei ole peruutusoikeutta. Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös käyttää sivun alaosasta löytyvää standardimuotoista peruutuslomaketta, mutta tämä ei ole pakollista. Kun olet ilmoittanut meille halustasi käyttää peruutusoikeuttasi,lähetämme sinulle joko DPD:n palautustarran palautuslähetystä varten (alle 20 kg painavat lähetykset) tai järjestämme palautettaville tuotteille noudon (yli 20 kg painavat lähetykset). Palautuskulut maksaa asiakas. Yksityisasiakkaana DPD/PostNord paketin palautuskulut ovat 10 euroa/paketti ja isokokoisten tuotteiden, jotka toimitetaan rahtiliikkeen toimesta, 30 euroa/paketti. Huomaathan, että lähetyksesi voi koostua useasta paketista ja palautuskulu on pakettikohtainen, ei tuotekohtainen. Liitäthän palautuspaketin mukaan tilauksesi lähetysluettelon, tilaus- tai laskunumeron sekä osoitteesi. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, tulee sinun palauttaa tilaamasi tuote ja jättää verkkokaupassamme uusi tilaus. Kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Asiakkaana vastaat siitä, että tuote saapuu verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana.

Palautusosoite:
Best-Dealz-24,
Ekernstraße 2,
26125 Oldenburg,
Saksa

Arvonalennusvähennys

Mikäli palauttamasi tuotteiden kunto on heikentynyt tavalla, joka tekee niistä myyntikelvottomia, voi Hjh-office.fi vähentää arvonalennuksen palautettavasta maksusta tai kieltäytyä palauttamasta maksuasi riippuen vahingon laajuudesta.Tämä määritellään aina tapauskohtaisesti.

Takaisinmaksu

Vastaanotettuamme ja käsiteltyämme peruutuksesi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja palautamme tuotteista maksamasi summan takaisin. Voimme pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes saamme todisteen siitä, että palautuspaketti on lähetetty. Palautuksen käsittely ja rahanpalautus tapahtuu noin 3-5 arkipäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

REKLAMAATIO-OIKEUS

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta 24 kuukauden sisällä tuotteen vastaanottamispäivästä. Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja Hjhj-office.fi:n välillä, tai muuten osoitettavia virheitä. Hjhj-office.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin ostaja vastaa tuotteen mahdollisesta korjauksesta. Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa, mahdollisimman pian ja ilman tarpeetonta viivästystä. Edellytämme, että otat reklamaatiotapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen viallisten tuotteiden palauttamista. Asiakaspalvelun kautta saat lisätietoja reklamaatioprosessin etenemisestä.

Yhteystiedot reklamaatioasioissa
Puhelin: + 49 (0) 88192452110
Sähköposti: service@hjh-office.fi

VARAUKSET

Hjh-office.fi pidättää oikeuden perua sopimuksen ilman, että tästä voidaan vaatia hyvitystä, mikäli asiakas on tehnyt ostoksen vilpillisessä mielessä perustuen sellaisiin verkkokaupassa annettuihin virheellisiin tietoihin, jotka asiakas tunsi tai jotka olivat selvästi virheellisiä. Tällaisiin virheellisiin tietoihin sisältyvät tuotteiden hintaa tai määrää koskevat virheelliset tiedot.

YLIVOIMAINEN ESTE

Hjh-Office.fi:lla on oikeus olla täyttämättä tämän sopimuksen velvoitteita tilanteissa, joille Hjh-Office.fi ei ole mahtanut mitään tai joita Hjh-Office.fi ei voinut ennustaa tai ohittaa. Asiakkaalla ei myöskään ole oikeutta korvaukseen vahingosta, joka hänelle aiheutuu Hjh-Office.fi:n viivästyksen tai virheen vuoksi, jos viivästys tai virhe johtuu esteestä, joka on Hjh-Office.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jonka seurauksia Hjh-Office.fi ei olisi kohtuudella voinut välttää.

IMMATERIAALIOIKEUDET, LOGOT JA TUOTEMERKIT

Kaikki HJH-Office.fi:n verkkokaupassa julkaistut materiaalit mukaan lukien logot, ohjelmat, tuotemerkit, tekstit ja kuvat ovat immateriaalioikeuden suojaamia. Tämä tarkoittaa, ettei mitään materiaalia saa kopioida, käyttää tai siirtää kolmannelle osapuolelle ilman oikeudenhaltijan suostumusta. Mahdolliset väärinkäytökset johtavat syytteisiin.

TUOTEKUVIEN VÄRINTOISTO

Emme voi taata, että tuotekuvien värintoisto vastaa täysin tuotteen luonnollisia värejä, sillä värintoisto vaihtelee eri näyttöjen asetuksista riippuen.

ERIMIELISYYDET

Riidat Hjh-Office.fi:n ja asiakkaiden välillä käsitellään lainmukaisessa tuomioistuimessa. Jos riita käsitellään kuluttajariitalautakunnassa, seuraa Hjh-Office.fi lautakunnan päätös asiaa koskien. Voit ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan Kilpailu- ja Kuluttajaviraston verkkosivujen www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta kautta tai soittamalla numeroon 0295536901. Voit myös tehdä valituksen Euroopan Komission verkkovälitteisen riidanratkaisuportaalin kautta osoitteessa: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=FI

YLEISTÄ

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa www. hjh-office.fi tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin. Sopimusehdot ovat voimassa yli 18-vuotiaille Suomessa asuville yksityisasiakkaille sekä yritysasiakkaille. Peruutusoikeus on voimassa ainoastaan yksityisasiakkaille. Ehdot pätevät kaikkiin Hjh-office.fi:n toimituksiin ja asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin.

Tietoja yrityksestä:

HJH Office GmbH

Osoite:

Christoph-Selhamer-Str. 2,

DE-82362 Weilheim,

Saksa

 

Y-tunnus: HRB 189 373

ALV-tunnus: DE 275 310 366

 

Asiakaspalvelu:

Puhelin: + 49 (0) 88192452110

Sähköposti: service@hjh-office.fi

 

TILAAMINEN

Hjh-office.fi-verkkokaupasta tilaat helposti ja turvallisesti. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa. Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistus sisältää tilauksestasi tärkeää tietoa, joka sinun tulee säilyttää. Voit tarkistaa tilaustietosi myös verkkosivuillamme kirjautumalla asiakasprofiiliisi.

HINNAT JA MAKSUT

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR), ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin kauan, kun verkkosivuilla mainitaan tai, jos muita ehtoja ei ole mainittu, niin pitkään kuin tuotteita riittää. HJH-Office pidättää itsellään oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tieoja sekä hintoja.

MAKSAMINEN

Tarjoamme maksuvaihtoehtoina Klarna-laskun, VISA-, Mastercard-, ja Amex-korttimaksun sekä PayPalin. Maksuista huolehtii PayOne ja BS Card Service, jotka noudattavat PSD2-direktiiviä. Maksamisesta ei aiheudu lisämaksuja.

Kun maksat kortilla, veloitetaan maksu onnistuneen tilauksen yhteydessä.

Kun maksat Klarna-laskulla, maksat tuotteet vasta sen jälkeen, kun olet vastaanottanut ne. Valitessasi laskuvaihtoehdon, sinun ei tarvitse missään vaiheessa antaa maksukorttitietojasi. Lasku erääntyy maksettavaksi yleensä 14 vuorokauden kuluttua tuotteen lähettämisestä. Jotta laskulla maksaminen olisi mahdollista, maksukumppanimme vaatii henkilötunnuksesi tarkastaakseen luottotietosi ja lähettääkseen tilauksesi väestörekisteriin merkittyyn viralliseen kotiosoitteeseesi.

Voit lukea lisää Klarnan ehdoista täältä.

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi_fi/user

Maksaessasi PayPal:n kautta siirtyvät rahat vastaanottajalle onnistuneen tilauksen yhteydessä joko PayPal-tiliin liitetyltä kortilta tai PayPal-tilillä olevasta saldosta.

TOIMITUS

Jos teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 14, pyrimme lähettämään sen varastoltamme saman päivän aikana. Muutoin pyrimme lähettämään sen seuraavana arkipäivänä.

Tilauksesi toimittaa DPD tai Dachser.

Kaikki tilaukset toimitetaan tilausta tehdessä annettuun toimitusosoitteeseen.

DPD yrittää toimittaa lähetystä kerran. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, lähetys palautuu DPD:n terminaaliin ja kuljettaja jättää ilmoituksen vastaanottajan postilaatikkoon. Vastaanottaja voi sopia uudesta toimitusyrityksestä ilmoituksessa olevien ohjeiden mukaisesti.

Voit seurata tilauksesi kulkua seurantatunnuksella, joka lähetetään sähköpostiisi tilauksen lähetyksen jälkeen.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan yleensä 3-5 arkipäivässä.

Toimitusmaksu

Kaikki tilaukset toimitetaan veloituksetta.

Peruutusoikeus ja palautukset

Yksityisasiakkaana sinulla on aina 30 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Yritysasiakkailla ei ole peruutusoikeutta.

Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota sähköpostitse yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit myös käyttää sivun alaosasta löytyvää standardimuotoista peruutuslomaketta, mutta tämä ei ole pakollista.

Kun olet ilmoittanut meille halustasi käyttää peruutusoikeuttasi, lähetämme sinulle joko DPD:n palautustarran palautuslähetystä varten tai järjestämme palautettaville tuotteille noudon. Yksityisasiakkaana sinun ei tarvitse maksaa palautusten postituskuluja. Liitäthän palautuspaketin mukaan tilauksesi lähetysluettelon, tilaus- tai laskunumeron sekä osoitteesi.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, tulee sinun palauttaa tilaamasi tuote ja jättää verkkokaupassamme uusi tilaus.

Kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Asiakkaana vastaat siitä, että tuote saapuu verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana.

Palautusosoite:

Best-Dealz-24,

Ekernstraße 2,

26125 Oldenburg,

Saksa

 

Arvonalennusvähennys

Mikäli palauttamasi tuotteiden kunto on heikentynyt tavalla, joka tekee niistä myyntikelvottomia, voi Hjh-office.fi vähentää arvonalennuksen palautettavasta maksusta tai kieltäytyä palauttamasta maksuasi riippuen vahingon laajuudesta. Tämä määritellään aina tapauskohtaisesti.

Takaisinmaksu

Vastaanotettuamme ja käsiteltyämme peruutuksesi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja palautamme tuotteista maksamasi summan takaisin. Voimme pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes saamme todisteen siitä, että palautuspaketti on lähetetty. Palautuksen käsittely ja rahanpalautus tapahtuu noin 3-5 arkipäivän kuluessa palautuksen vastaanottamisesta.

REKLAMAATIO-OIKEUS

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta 24 kuukauden sisällä tuotteen vastaanottamispäivästä. Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja Hjhj-office.fi:n välillä, tai muuten osoitettavia virheitä. Hjhj-office.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin ostaja vastaa tuotteen mahdollisesta korjauksesta.

Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa, mahdollisimman pian ja ilman tarpeetonta viivästystä. Edellytämme, että otat reklamaatiotapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen viallisten tuotteiden palauttamista. Asiakaspalvelun kautta saat lisätietoja reklamaatioprosessin etenemisestä.

Yhteystiedot reklamaatioasioissa

Puhelin: + 49 (0) 88192452110

Sähköposti: service@hjh-office.fi

VARAUKSET

Hjh-office.fi pidättää oikeuden perua sopimuksen ilman, että tästä voidaan vaatia hyvitystä, mikäli asiakas on tehnyt ostoksen vilpillisessä mielessä perustuen sellaisiin verkkokaupassa annettuihin virheellisiin tietoihin, jotka asiakas tunsi tai jotka olivat selvästi virheellisiä. Tällaisiin virheellisiin tietoihin sisältyvät tuotteiden hintaa tai määrää koskevat virheelliset tiedot.

YLIVOIMAINEN ESTE

Hjh-Office.fi:lla on oikeus olla täyttämättä tämän sopimuksen velvoitteita tilanteissa, joille Hjh-Office.fi ei ole mahtanut mitään tai joita Hjh-Office.fi ei voinut ennustaa tai ohittaa. Asiakkaalla ei myöskään ole oikeutta korvaukseen vahingosta, joka hänelle aiheutuu Hjh-Office.fi:n viivästyksen tai virheen vuoksi, jos viivästys tai virhe johtuu esteestä, joka on Hjh-Office.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jonka seurauksia Hjh-Office.fi ei olisi kohtuudella voinut välttää.

IMMATERIAALIOIKEUDET, LOGOT JA TUOTEMERKIT

Kaikki HJH-Office.fi:n verkkokaupassa julkaistut materiaalit mukaan lukien logot, ohjelmat, tuotemerkit, tekstit ja kuvat ovat immateriaalioikeuden suojaamia. Tämä tarkoittaa, ettei mitään materiaalia saa kopioida, käyttää tai siirtää kolmannelle osapuolelle ilman oikeudenhaltijan suostumusta. Mahdolliset väärinkäytökset johtavat syytteisiin.

TUOTEKUVIEN VÄRINTOISTO

Emme voi taata, että tuotekuvien värintoisto vastaa täysin tuotteen luonnollisia värejä, sillä värintoisto vaihtelee eri näyttöjen asetuksista riippuen.

ERIMIELISYYDET

Riidat Hjh-Office.fi:n ja asiakkaiden välillä käsitellään lainmukaisessa tuomioistuimessa. Jos riita käsitellään kuluttajariitalautakunnassa, seuraa Hjh-Office.fi lautakunnan päätös asiaa koskien. Voit ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan Kilpailu- ja Kuluttajaviraston verkkosivujen www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta kautta tai soittamalla numeroon 0295536901. Voit myös tehdä valituksen Euroopan Komission verkkovälitteisen riidanratkaisuportaalin kautta osoitteessa: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=FI

Kysymyksiä?

Olemme täällä sinua varten

  • +358 (0) 44 973 3031
  • asiakaspalvelu@hjh-office.fi

Maanantaista perjantaihin 9:00-17:00

Erikoistunut jälleenmyyjä

15 vuoden kokemuksella

Sinun etusi:

  • Yli 100,000 tuotetta varastossa
  • Suoraan valmistajalta
  • Yksilöllistä asiakaspalvelua
  • Ilmainen toimitus
  • 60 päivän palautusoikeus
  • Välitön toimitus maksun saapuessa kello 13 mennessä (ma-pe)

Turvallista shoppailua

Tilaa riskittä

American Express PayPal Klarna Visa Mastercard amazonpay

Hyvät arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.