Tietosuojakäytäntö

1) Henkilötietojen hakeminen ja vastuuhenkilön yhteystiedot


1.1 Arvostamme vierailuasi verkkosivustollamme ja kiitämme mielenkiinnostasi. Alla kerromme henkilötietojesi käsittelystä käyttäessäsi verkkosivustoamme. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tässä yhteydessä kaikkia sellaisia tietoja, joista henkilöllisyytesi voidaan tunnistaa.
1.2 Tällä verkkosivustolla tietojenkäsittelystä yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti vastaava taho on HJH Office GmbH, Christoph-Selhamer-Str. 2, 82362 Weilheim, Saksa, puh.: 0049 (0)881 / 924 521-10, faksi: 0049 (0)881 / 924 521-29, s-posti: service@buerostuhl24.com Tietojenkäsittelystä vastuussa oleva henkilö on fyysinen tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.
1.3 Kyseinen vastuuhenkilö on valinnut verkkosivustolle tietosuojavastaavan, jonka yhteystiedot ovat "Datenschutzbeauftragter, Christoph-Selhamer-Str. 2, 82362 Weilheim,Saksa, +49 (0) 881 / 924 521-10, datenschutzbeauftragter@hjh-office.de"
1.4 Turvallisuussyistä ja henkilötietojen ja muun luottamuksellisen sisällön (esim. tilaukset tai tiedustelut vastuuhenkilölle) välittämisen suojaamiseksi tämä verkkosivusto käyttää SSL- tai vastaavasti TLS-salausta. Voit nähdä, onko yhteys salattu merkkisekvenssillä "https://" ja lukkosymbolilla selaimen tekstirivillä.

2) Tietojen keruu verkkosivustollamme vierailun yhteydessä


Kun käytät verkkosivustoamme vain informaatiotarkoituksiin, ts. jos et rekisteröidy tai siirrä muita tietoja meille, keräämme vain sellaisia tietoja, jotka selaimesi välittää palvelimellemme (ns. "palvelimen lokitiedostot"). Kun käyt verkkosivustollamme, keräämme seuraavat verkkosivuston käytölle välttämättömät tiedot:

- Sivu, jolla on käyty
- Vierailun päivämäärä ja kellonaika
- Lähetettyjen tietojen määrä tavuina
- Alkuperä/viite, mistä käsin vierailit sivullamme
- Käytetty verkkoselain
- Käytetty käyttöjärjestelmä
- Käytetty IP-osoite (mahdollisesti anonyymissä muodossa)
Käsittely tapahtuu yleisen tietosuoja-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaan, joka perustuu oikeutettuun etuumme verkkosivustomme vakauden ja toimivuuden parantamiseksi. Näitä tietoja ei lähetetä edelleen eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Pidätämme kuitenkin oikeuden tarkistaa palvelimen lokitiedostot jälkikäteen, jos on laittomasta käytöstä konkreettista näyttöä.

3) Evästeet


Jotta verkkosivustollamme vierailu olisi houkuttelevaa ja jotta tiettyjen toimintojen käyttö olisi mahdollista, käytämme eri sivuilla ns. evästeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteellesi tallennetaan pieniä tekstiedostoja. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan jälleen selainistunnon jälkeen, ts. kun selain on suljettu (ns. istuntoevästeet). Muut evästeet säilyvät laitteellasi, ja ne antavat meille tai kumppaniyrityksillemme (kolmannen osapuolen evästeet) mahdollisuuden tunnistaa selaimesi seuraavalla käynnillä (pysyvät evästeet). Asetetut evästeet rekisteröivät ja käsittelevät yksilöllisesti tiettyjä käyttäjätietoja, kuten selain- ja sijaintitiedot sekä IP-osoite. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua, joka voi vaihdella eri evästeiden välillä.
Evästeiden tarkoitus on osaksi tallentaa asetukset tilausprosessin yksinkertaistamiseksi (esim. muistaa virtuaalisen ostoskorin sisältö myöhempää verkkosivulla vierailua varten). Siinä määrin kun henkilökohtaiset evästeet käsittelevät myös henkilötietoja, käsittely tapahtuu GDPR-asetuksen artiklan 1 alakohdan b, artiklan 6 kohdan 1 alakohdan b mukaan, joko sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaan, oikeutetun etumme valvomiseksi verkkosivuston parhaan mahdollisen toimivuuden takaamiseksi sekä varmistaaksemme, että verkkosivustolla vierailu on mahdollisimman asiakasystävällistä ja tehokasta.
Työskentelemme yhdessä markkinointiyritysten kanssa, jotka auttavat meitä edistämään verkkotarjontamme houkuttelevuutta. Tässä tarkoituksessa myös kumppaniyritystemme evästeitä tullaan tallentamaan kiintolevyllesi vieraillessasi verkkosivustollamme (kolmansien osapuolien evästeet). Alla olevassa kappaleessa on erikseen tietoa tällaisten evästeiden käytöstä ja saatujen tietojen laajuudesta.
Muista, että voit säätää selaimen asetukset siten, että sinulle ilmoitetaan evästeiden sijoittamisesta ja voit päättää kussakin yksittäisessä tapauksessa, hyväksytkö ne vai hyväksytkö evästeet tietyissä tapauksissa vai haluatko estää ne yleisesti. Jokaisen selaimen evästeasetukset toimivat eri tavalla. Tämä kuvataan kunkin selaimen ohjevalikossa, jossa selitetään, kuinka voit muuttaa evästeasetuksiasi. Tämä löytyy kustakin selaimesta seuraavista linkeistä:
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/sv-se/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Firefox: https://support.mozilla.org/sv/questions/1174335
Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=sv
Safari: https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=de_DE&viewlocale=sv_SV
Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies
Ota huomioon, että jos et hyväksy evästeitä, verkkosivustomme toiminnot saattavat olla rajoitettuja.

4) Tietojen kerääminen yhteydenoton yhteydessä


Ottaessasi meihin yhteyttä (esim. yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla), kerätään sinulta henkilökohtaisia tietoja. Kussakin yhteydenottolomakkeessa ilmoitetaan, mitä tietoja kerätään. Näitä tietoja käytetään ja tallennetaan vain pyyntöösi vastaamiseen tai yhteystietojen rekisteröintiin ja niihin liittyvään tekniseen hallintaan. Tietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on oikeutettu etumme vastata tiedusteluusi GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti. Jos yhteydenotto koskee sopimuksen tekemistä, käsittelyn täydentävä oikeusperusta on mainittu GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan b mukaisesti. Tiedot poistetaan, kun olemme käsitelleet pyyntösi. Tämä pätee silloin, jos olosuhteiden perusteella voidaan todeta, että kyseinen tapaus on saatettu päätökseen ja mikäli mitkään oikeudelliset tallennusvelvoitteet eivät ole esteenä.

5) Tietojenkäsittely asiakastilin avaamista ja sopimuksen käsittelyä varten


GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan b mukaisesti henkilötietoja kerätään ja niitä käsitellään edelleen, jos ilmoitat nämä meille sopimuksen toimeenpanemiseksi tai asiakastilin avaamiseksi. Kerättävät henkilötiedot ilmenevät kustakin lomakkeesta. Asiakastilisi voidaan poistaa milloin tahansa ja tämä voidaan tehdä ilmoittamalla yllä olevaan osoitteeseen ja vastaavalle henkilölle. Tallennamme ja käytämme meille jakamiasi tietoja tehtäviemme hallintaan. Kun sopimus kokonaisuudessaan on toimeenpantu tai asiakastilisi on poistettu, tietosi suljetaan vero- ja kaupallisten lakien säilytysaikojen mukaisesti ja poistetaan sitten, ellet ole nimenomaisesti antanut suostumustasi tietojesi jatkokäyttöön tai jos laki määrää, että jatkokäsittely on sallittua meidän puoleltamme, mistä löytyy tietoa alta.

6) Tietojen käsittely tilauksen käsittelyn yhteydessä


6.1 Keräämämme henkilötiedot välitetään tehtävän käsittelyn yhteydessä sille kuljetusyritykselle, jonka tavarantoimittaja on palkannut, jos se on tarpeen tavaran toimittamiseksi. Toimitamme maksutietosi käyttämällemme luottolaitokselle maksujen käsittelyn yhteydessä, jos se on välttämätöntä maksujen käsittelemiseksi. Jos maksupalvelua käytetään, se käy selvästi ilmi alla olevista tiedoista. Tietojen toimittamisen oikeusperusta on tältä osin GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohta b.
6.2 Henkilötietojen välittäminen kuljetuspalveluyrityksille
- DPD
Jos tavaran kuljetus tapahtuu kuljetuspalveluyritys DPD:n (DPD Deutschland GmbH, Wailandstraße 1, 63741 Aschaffenburg, Saksa) kautta, luovutamme sähköpostiosoitteesi GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan a mukaan DPD:lle tavaran kuljettamiseksi, jotta voimme sopia toimitusajankohdan tai lähettää toimitusilmoituksen, jos olet antanut nimenomaisen suostumuksesi tämän tilausprosessin aikana. Muussa tapauksessa välitämme kuljetustarkoituksessa ja GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan b mukaisesti vain nimen vastaanottajalle ja toimitusosoitteen DHL:lle. Tietojen eteenpäin luovutus tapahtuu vain, mikäli tämä on välttämätöntä tavarantoimituksen kannalta. Tässä tapauksessa toimitusajan etukäteen sopiminen DPD:n kanssa tai toimitusilmoitus ei ole mahdollista.
Suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa tulevaisuudessa yllä olevan vastuuhenkilön tai kuljetuspalveluyritykseen DPD osalta.
6.3 Maksupalveluntarjoajien käyttö
- Klarna
Valitessasi maksutavaksi "Klarna-laskutuksen" tai (jos on saatavilla) Klarna-erämaksun, maksunkäsittelystä vastaa Klarna Bank AB (publ) [https://www.klarna.com/dk/], Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi (jäljempänä "Klarna"). Maksun käsittelyn mahdollistamiseksi henkilötietosi (etu- ja sukunimi, lähiosoite, postinumero, postitoimipaikka, sukupuoli, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja IP-osoite) sekä tilaukseen liittyvät tiedot (esim. laskun summa, artikkeli, toimitustapa) välitetään henkilöllisyyden ja luottotietojen tarkistusta varten Klarnalle, jos olet nimenomaisesti suostunut tähän GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan a mukaisesti tilausprosessin yhteydessä. Tässä ilmoitetaan, mille luottotietoyrityksille tietosi voidaan välittää: http://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/Klarna/en_gb/privacy
Luottoluokitus voi sisältää todennäköisyysarvoja (n.k. Score-arvot). Siinä määrin kun Score-arvot vaikuttavat luottoraportin tulokseen, tämä perustuu tieteellisesti tunnustettuun matemaattis-tilastolliseen menetelmään. Score-arvojen laskennassa otetaan huomioon mm. osoitetiedot, mutta ei yksinomaan. Klarna käyttää maksamatta jättämisen tilastollisesta todennäköisyydestä saatuja tietoja tehdessään harkitun päätöksen sopimussuhteen perustelusta, toteuttamisesta tai päättämisestä.
Voit aina peruuttaa suostumuksesi ilmoittamalla siitä tietojenkäsittelystä vastaavalle henkilölle tai Klarnalle. Tarvittaessa Klarnalla on edelleen oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos sitä vaaditaan maksujen käsittelyyn sopimuksen mukaisesti.
Henkilötietojasi käsitellään voimassa olevien tietosuojamääräysten mukaisesti ja Klarnan tietosuojasääntöjen erittelyjen mukaisesti koskien osapuolia, joiden kotipaikka on Saksassa: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/de_de/data_protection.pdf
tai vastaavasti osapuolia, joiden kotipaikka on Itävallassa: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/policy/data/de_at/data_protection.pdf
- Paypal
Jos haluat maksaa PayPalin kautta, luottokortilla PayPalin kautta, suoraveloituksella PayPalin kautta tai – jos sellaista tarjotaan – "osta laskulla" tai erämaksulla PayPalin kautta, välitämme maksutietosi maksun käsittelyn yhteydessä yritykselle PayPal (Europe) S.àr.l. et Cie, S.C.a., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg (myöhemmin "PayPal"). Välittäminen tapahtuu GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan b mukaan ja vain siinä määrin kuin maksujen käsittely edellyttää.
PayPal pidättää itsellään oikeuden suorittaa luottotarkistus, jos kyseessä on luottokorttimaksu PayPalin kautta, suoraveloitus PayPalin kautta tai – jos tarjotaan – "osto laskulla" tai "erämaksu" PayPalin kautta. Tätä tarkoitusta varten maksutietosi välitetään tarvittaessa GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaan, joka perustuu PayPalin oikeutettuun etuun määrittää maksukykysi, edelleen luottotietoyritykseen. PayPal käyttää luottotarkistuksen tuloksia, jotka koskevat maksamatta jättämisen tilastollista todennäköisyyttä, päättääkseen tarjoamistaan maksutavoista. Luottoluokitus voi sisältää todennäköisyysarvoja (nk. Score-arvot). Siinä määrin kun Score-arvot vaikuttavat luottoraportin tulokseen, tämä perustuu tieteellisesti todistettuun matemaattis-tilastolliseen menetelmään. Score-arvojen laskennassa otetaan huomioon mm. osoitetiedot, mutta ei yksinomaan. Muut tietosuojasäännökset, mukaan lukien käytetystä luottotarkistusyrityksestä, löytyvät PayPalin tietosuojakäytännöstä: https://www.paypal.com/fr/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=fr_FR
Voit aina vastustaa tietojen käsittelyä ilmoittamalla asiasta PayPalille. Tarvittaessa PayPalilla on edelleen oikeus käsitellä henkilötietojasi, jos sitä vaaditaan maksujen käsittelyyn sopimuksen mukaisesti.

7) Muistutus arviosta


arviomuistutus Trustpilotin kautta
Jos olet antanut tilauksesi aikana tai sen jälkeen meille nimenomaisen suostumuksesi tähän GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan a mukaan, välitämme sähköpostiosoitteesi edelleen arvostelusivustolle Trustpilot osoitteeseen Trustpilot A/S, Pilestræde 58, 1112 Köpenhamn K, Tanska (www.trustpilot.com), jotta he lähettävät sinulle arviointimuistutuksen sähköpostitse.
Voit aina peruuttaa suostumuksesi ilmoittamalla siitä tietojenkäsittelystä vastaavalle henkilölle tai arvostelusivuston kautta.

8) Videoiden käyttäminen


YouTube-videot
Tämä sivusto käyttää Youtube-upotustoimintoa videoiden katselemiseen ja toistamiseen palveluntarjoajalta "YouTube", joka kuuluu Google Ireland Limitedille, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti. ("Google").
Tässä käytetään laajennettua tietosuojatilaa, joka palveluntarjoajatietojen mukaan alkaa tallentaa käyttäjätietoja vasta videota toistettaessa. Jos upotettujen Youtube-videoiden toisto alkaa, palveluntarjoaja "YouTube" käyttää evästeitä kerätäkseen tietoja käyttäjän käyttäytymisestä. "YouTuben" ohjeista on apua mm. videoiden tallentamiseen, käyttäjäystävällisyyden parantamiseen ja vääränlaisen käytön estämiseen. Kun olet kirjautunut Googleen, tietosi yhdistetään suoraan tiliisi, jos napsautat videota. Jos et halua, että sinut yhdistetään YouTube-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen painamista. Google tallentaa tietosi (myös kirjautumattomien käyttäjien) käyttäjäprofiiliina ja arvioi ne. Tällainen arviointi tapahtuu nimenomaan GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaan, mikä perustuu Googlen oikeutettuun etuun upottaa räätälöityä mainontaa, markkinatutkimusta ja/tai räätälöityä verkkosivuston suunnittelua. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus tämän käyttäjäprofiilin luomiseen. Tämän käyttämiseksi sinun on käännyttävä YouTuben puoleen. Käyttäessäsi YouTubea henkilötietosi saatetaan lähettää myös Google LLC:n palvelimelle Yhdysvaltoihin.
Riippumatta siitä, toistetaanko upotettua videota, jokainen vierailu tälle sivustolle muodostaa yhteyden Google-verkostoon "GMP", joka ilman vaikutustamme voi käynnistää muita tietojenkäsittelytoimenpiteitä.
Mikäli on laillisesti välttämätöntä, olemme, kuten GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 a kohdassa todetaan, saaneet suostumuksesi tietojen käsittelyyn yllä olevien sääntöjen mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi jatkon osalta milloin tahansa. Suostumuksen peruutus onnistuu noudattamalla edellä mainittua peruutusmahdollisuutta.

9) Verkkomarkkinointi


Google Ads -konversioseurannan käyttäminen
Tämä sivusto käyttää Google Adwords -verkkomainontaohjelmaa ja tässä yhteydessä konversioseurantaa yritykseltä Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Käytämme Googlen tuotemainoksia ulkoisilla sivustoilla oleviin mainosmateriaaleihin (ns. Google Adwords) kiinnittääksemme huomiosi houkutteleviin tarjouksiimme. Mainoskampanjoista saatujen tietojen avulla voimme selvittää yksittäisten mainontatoimenpiteiden onnistumisen. Tämän tarkoituksena on näyttää sinulle kiinnostavia mainoksia, suunnitella verkkosivustomme mielenkiintoisemmalla tavalla ja saada oikeudenmukainen laskelma mainoskuluista.
Konversioseurannan eväste tallennetaan, jos käyttäjä napsauttaa yhtä Googlen hallinnoimista Ads-mainoksista. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Näiden evästeiden voimassaolo lakkaa yleensä 30 päivän kuluttua eikä niitä voi käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjät käyvät tämän verkkosivuston tietyillä sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Google ja me saatamme huomata, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja ohjattu tälle sivulle. Jokainen Google Ads -asiakas saa yksilöidyn evästeen. Evästeitä ei voi näin ollen jäljittää takaisin käyttäjään Ads-asiakkaiden sivustojen kautta. Konversioevästeiden avulla saatujen tietojen tarkoituksena on luoda konversiotilastoja niille Ads-asiakkaille, jotka ovat päättäneet käyttää konversioseurantaa. Asiakkaat saavat selville niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet mainostasi ja jotka on ohjattu sivulle, jolla on konversioseurantatunniste. He eivät kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjä voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Jos et halua osallistua seurantaan, voit estää palvelun yksinkertaisesti poistamalla Google konversioseurannan evästeen käytöstä selaimesi käyttäjäasetuksista. Sinua ei rekisteröidä siten konversioseurantatilastoihin. Asetamme Google Ads -mainoksia kohdennettuja mainoksia koskevan oikeutetun etumme perusteella GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti.
Alla olevassa internetosoitteessa on lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä: https://policies.google.com/privacy?gl=it&hl=en
Voit poistaa mainosevästeet pysyvästi käytöstä estämällä ne sopivalla asetuksella selainohjelmassa tai lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä:
https://support.google.com/ads/answer/7395996?hl=en
Huomaa, että joitakin tämän verkkosivuston ominaisuuksia ei voi käyttää tai niitä voidaan käyttää vain rajoitetusti, jos olet poistanut evästeet käytöstä.
Mikäli on laillisesti välttämätöntä, olemme, kuten GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 a kohdassa todetaan, saaneet suostumuksesi tietojen käsittelyyn yllä olevien sääntöjen mukaisesti. Suostumuksesi voidaan peruuttaa tulevaisuudessa milloin tahansa. Peruuta suostumuksesi noudattamalla edellä mainittua peruutusmahdollisuutta.

10) Verkkoanalyysipalvelu


Google (Universal) Analytics
Tämä verkkosivusto käyttää Google (Universal) Analytics -verkkoanalyysipalvelua, jonka tarjoaa Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Google (Universal) Analytics käyttää nk. "evästeitä", tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi ja mahdollistavat analyysin verkkosivuston käytöstäsi. Evästeen tuottamat tiedot verkkosivustosi käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP-osoite) lähetetään yleensä Google-palvelimelle ja tallennetaan sinne, ja ne voidaan lähettää myös Google LLC:n palvelimille Yhdysvalloissa.
Tämä sivusto käyttää Google (Universal) Analyticsia vain laajennuksella "_anonymizeIp()", joka varmistaa IP-osoitteen tekemisen anonyymiksi lyhentämällä ja tekee mahdottomaksi tietyn henkilön tunnistamisen. Laajennuksen avulla Google lyhentää IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueen jäsenvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa koko IP-osoite lähetetään Google LLC -palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Näissä poikkeustapauksissa käsittely tapahtuu GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti perustuen oikeutettuun etuumme käyttäjien käyttäytymisen tilastollisesta analyysistä optimointi- ja markkinointitarkoituksessa.
Tehtävämme puitteissa Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivuston käyttöäsi, kootakseen raportteja verkkosivuston toiminnoista ja verkkosivuston käyttöön liittyvistä palveluista ja internetin käytöstä sekä esittääkseen näitä meille. Google (Universal) Analyticsin yhteydessä selaimesi lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin.
Voit estää evästeiden tallennuksen tekemällä sopivan asetuksen selainohjelmaasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tällaisissa tapauksissa et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysin. Lisäksi voit estää Googlea rekisteröimästä evästeiden luomia tietoja, jotka liittyvät siihen, miten käytät verkkosivustoa (mukaan lukien IP-osoitteesi), ja estää Googlea käsittelemästä näitä tietoja lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Vaihtoehtona selainlaajennuksille tai mobiililaitteiden selaimille voit napsauttaa seuraavaa linkkiä asettaaksesi Opt-Out-evästeen, joka estää Google Analyticsin rekisteröinnin tulevaisuudessa tällä verkkosivustolla (tämä Opt-Out-eväste toimii vain tässä selaimessa ja vain tällä verkkotunnuksella.) Jos poistat evästeet tästä selaimesta, sinun on napsautettava tätä linkkiä uudelleen: <a onclick="alert('Google Analytics on poistettu käytöstä');”href="javascript:gaOptout()">Poista Google Analytics käytöstä</a>
Lisätietoja Google (Universal) Analyticsista löytyy täältä: https://policies.google.com/privacy?hl=de&gl=de
Mikäli on oikeudellisesti välttämätöntä, olemme, kuten GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdassa a on mainittu, saaneet suostumuksesi tietojesi käsittelyyn yllä mainitulla tavalla. Suostumuksesi voidaan peruuttaa tulevaisuudessa milloin tahansa. Peruuta suostumuksesi noudattamalla edellä mainittua peruutusmahdollisuutta.

11) Uudelleen kohdentaminen/uudelleen markkinointi/suositusmainonta


Bing Ads (Microsoft Corporation)
Tämä sivusto käyttää Microsoftin (Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA) "Bing Ads" -konversioseurantatekniikkaa. Tämän yhteydessä Microsoft Bing Ads asettaa tietokoneellesi evästeen, jos olet tullut verkkosivustollemme Microsoft Bing -mainoksen kautta. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi. Näiden evästeiden voimassaolo lakkaa 180 päivän kuluttua eikä niitä voi käyttää henkilökohtaiseen tunnistamiseen. Jos käyttäjä vierailee tämän verkkosivuston tietyillä sivuilla eikä eväste ole vielä vanhentunut, Microsoft ja me saatamme huomata, että käyttäjä on napsauttanut mainosta ja ohjattu tälle sivulle (konversiosivu). Siinä määrin kuin henkilötietoja käsitellään tässä yhteydessä, tämä tapahtuu GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti. johtuen oikeutetusta edustamme tehokkaaseen markkinointiin.
Konversioevästeiden avulla saatuja tietoja käytetään konversiotilastojen luomiseen, ts. rekisteröimään, kuinka moni käyttäjä saavuttaa konversiosivun napsauttamalla mainosta. Saamme näin selville niiden käyttäjien kokonaismäärän, jotka ovat napsauttaneet mainostamme ja jotka on ohjattu sivulle, jolla on konversioseurantatunniste. Emme kuitenkaan saa mitään tietoja, joiden avulla käyttäjän henkilöllisyys voidaan tunnistaa.
Jos et halua osallistua seurantaan, voit jättää sen valitsematta yksinkertaisesti poistamalla Bing Ads -konversioseurannan evästeen käytöstä selaimesi käyttäjäasetuksista. Sinua ei rekisteröidä siten konversioseurantatilastoihin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää EU:n kuluttajien käytöstä poistamissivua osoitteessa http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ tarkistaaksesi, onko Microsoftin mainosevästeitä asetettu selaimeesi, ja poistaa nämä käytöstä.
Seuraavasta internetosoitteesta löytyy lisätietoja Microsoftin Bing Ads -tietosuojakäytännöstä: https://privacy.microsoft.com/sv-se/privacystatement
Mikäli on laillisesti välttämätöntä, olemme, kuten GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 a kohdassa todetaan, saaneet suostumuksesi tietojen käsittelyyn yllä olevien sääntöjen mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi jatkon osalta milloin tahansa. Suostumuksen peruutus onnistuu noudattamalla edellä mainittua peruutusmahdollisuutta.
Google Ad -uudelleenmarkkinointi
Sivustomme käyttää Google Ad -uudelleenmarkkinoinnin ominaisuuksia. Tämän palvelun avulla mainostamme tätä verkkosivustoa Google-hakutuloksissa sekä kolmansien osapuolien verkkosivustoilla. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti (“Google”). Tätä varten Google asettaa evästeen käyttäjälaitteen selaimeen, joka automaattisesti, pseudonyymin evästetunnuksen avulla ja vierailtujen sivujen perusteella mahdollistaa kiinnostukseen perustuvat mainokset. Käsittely tapahtuu sivustomme optimaalista markkinointia koskevan oikeutetun etumme mukaan GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 alakohdan f mukaisesti.
Pidemmälle menevä tietojenkäsittely tapahtuu vain, jos olet Googlen kautta hyväksynyt sen, että Google yhdistää internet- ja sovellusverkkohistoriasi Google-tiliisi ja että Google-tilisi tietoja käytetään verkossa näkyvien mainosten personointiin. Jos olet tällaisessa tapauksessa kirjautuneena Googleen verkkosivustollamme vierailun aikana, Google käyttää tietojasi yhdessä Google Analytics -tietojen kanssa, luodakseen ja määrittääkseen kohderyhmäluetteloita laitteen kattavaa uudelleenmarkkinointia varten. Lisäksi Googlen hallussa olevat henkilötietosi liitetään väliaikaiseti Google Analytics -tietoihin kohderyhmien muodostamiseksi. Kun käytät Google Ads -uudelleenmarkkinointia, henkilötietoja voidaan lähettää myös Google LLC:n palvelimelle Yhdysvalloissa.
Voit poistaa evästeiden asettamisen pysyvästi käytöstä mainostarkoituksissa lataamalla ja asentamalla selainlaajennuksen seuraavasta linkistä: https://www.google.com/settings/ads/onweb/
Vaihtoehtoisesti voit hakea tietoa evästeiden asettamisesta ja asetuksista Digital Advertising Alliancen sivulta osoitteesta www.aboutads.info. Lopuksi, voit asettaa selaimen siten, että sinulle ilmoitetaan evästeiden asettamisesta ja voit päättää kussakin yksittäisessä tapauksessa, hyväksytkö ne vai hyväksytkö evästeet tietyissä tapauksissa vai haluatko yleisesti estää ne. Jos et hyväksy evästeitä, verkkosivustomme toiminnot saattavat olla rajoitettuja.
Lisätietoja ja Googlea ja sen mainontaa koskevia tietosuojamääräyksiä löytyy täältä:
http://www.google.com/policies/technologies/ads/
Mikäli on laillisesti välttämätöntä, olemme, kuten GDPR-asetuksen 6 artiklan 1 a kohdassa todetaan, saaneet suostumuksesi tietojen käsittelyyn yllä olevien sääntöjen mukaisesti. Voit peruuttaa suostumuksesi jatkon osalta milloin tahansa. Suostumuksen peruutus onnistuu noudattamalla edellä mainittua peruutusmahdollisuutta.

12) Muuta


12.1 Google reCAPTCHA
Tällä sivustolla käytämme myös reCAPTCHA-toimintoa yritykseltä Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Tämän toiminnon tarkoituksena on ennen kaikkea selvittää, onko tiedot syöttänyt luonnollinen henkilö, vai ovatko tiedot peräisin koneelta tai onko ne luotu automaattisesti. Kun käytät tätä palvelua, se tarkoittaa myös, että IP-osoitteesi ja mahdollisesti muita tietoja lähetetään Googlelle, joita Google tarvitsee reCAPTCHA-palvelun tarjoamiseksi ja palvelu suoritetaan GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 l. alakohdan f mukaisesti, mikä perustuu oikeutettuun etuumme vahvistaa yksilön oma tahto suorittaa toimia verkossa ja estää väärinkäyttö sekä roskaposti. Käyttäessäsi Google reCAPTCHA -palvelua henkilötietojasi saatetaan lähettää myös Google LLC:n palvelimelle Yhdysvaltoihin.
Löydät lisätietoja Google reCAPTCHA -palvelusta ja voit lukea Googlen tietosuojakäytännöstä osoitteessa: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/
12.2 Google Web Fonts
Koska välitämme kirjasintyypin yhtenäisyydestä, käytämme tällä sivulla nk. Web Fontteja yritykseltä Google Ireland Limited, Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Irlanti ("Google"). Kun avaat sivun, selaimen tarvitsemat verkkofontit ladataan selaimen välimuistiin, jotta tekstit ja kirjasimet näkyisivät oikein.
Tätä varten sinun on muodostettava yhteys Googlen palvelimiin käyttämälläsi selaimella. Tämän avulla Google saa selville, että verkkosivustomme on avattu IP-osoitteestasi. Käytämme Google Web Fontteja pitääksemme huolen, että verkkotarjouksemme ovat yhtenäisiä ja houkuttelevia. Tämä on oikeutettu etu GDPR-asetuksen artiklan 6 kohdan 1 l. alakohdan f mukaisesti. Jos selaimesi ei tue Web Fontteja, tietokoneellasi käytetään oletusfonttia.
Voit lukea lisää Google Web Fonteista osoitteessa https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännöstä: https://www.google.com/policies/privacy/

13) Asianomaisten oikeudet


13.1 Nykyinen tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle asianomaisena osapuolena laajat oikeudet henkilötietojesi käsittelystä vastuussa olevaan henkilöön (oikeus tarkistaa itsestä tallennetut tiedot ja oikeus puuttua omien henkilötietojen käsittelyyn), josta annamme tietoa alla:
- Oikeus saada pääsy tietoihin GDPR-asetuksen 15 artikla;
- Oikeus tietojen oikaisemiseen GDPR-asetuksen 16 artikla;
- Oikeus tietojen poistamiseen GDPR-asetuksen 17 artikla;
- Oikeus käsittelyn rajoittamiseen GDPR-asetuksen 18 artikla;
- Henkilötietojen oikaisua tai poistoa tai käsittelyn rajoitusta koskeva ilmoitusvelvollisuus GDPR-asetuksen 19 artikla;
- Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen GDPR-asetuksen 20 artikla;
- Oikeus suostumuksen perumiseen GDPR-asetuksen artiklan 7 kohta 3;
- Oikeus vastustaa GDPR-asetuksen 77 artikla
13.2 OIKEUS VASTUSTAA
KUN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI HARKITUN OIKEUTETUN ETUMME PUITTEISSA, ON SINULLA MILLOIN TAHANSA, SYISTÄ JOTKA LIITTYVÄT OMAAN TILANTEESEESI, OIKEUS VASTUSTAA TÄTÄ KÄSITTELYÄ, TULEVAT OLOSUHTEET HUOMIOIDEN.
JOS KÄYTÄT OIKEUTTASI VASTUSTAMISEEN, PÄÄTÄMME ASIANMUKAISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN. PIDÄTÄMME KUITENKIN OIKEUDEN JATKAA KÄSITTELYÄ, JOS VOIMME OSOITTAA PAKOTTAVIA SUOJATTAVIA SYITÄ KÄSITTELYN PERUSTEEKSI, JOTKA OVAT TÄRKEITÄ ETUJESI, PERUSVAPAUKSIESI JA -OIKEUKSIESI KANNALTA, TAI JOS KÄSITTELY AUTTAA OIKEUSVAATIMUKSEN TÄYTÄNTÖÖNPANOA, HARJOITTAMISTA TAI PUOLUSTUSTA.
JOS KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI SUORAMAINONTATARKOITUKSESSA, ON SINULLA OIKEUS MILLOIN TAHANSA VASTUSTAA NÄIDEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYÄ TÄLLAISIIN MAINOSTAMISTARKOITUKSIIN. VOIT TEHDÄ HUOMAUTUKSEN YLLÄ OLEVAN KUVAUKSEN MUKAISESTI.
JOS KÄYTÄT OIKEUTTASI VASTUSTAA, PÄÄTÄMME ASIANMUKAISTEN TIETOJEN KÄSITTELYN SUORAMAINONTAAN.

14) Henkilötietojen säilytyksen kesto


Henkilötietojen säilytysaika määräytyy vastaavan laillisen säilytysajan perusteella (esim. kauppa- ja verolainsäädännön säilytysajat). Määräajan umpeuduttua eri tiedot poistetaan rutiininomaisesti, mikäli niitä ei enää tarvita sopimuksen täyttämiseen tai tekemiseen ja/tai jos meillä ei ole oikeutettua etua säilytyksen jatkamiseksi.

Kysymyksiä?

Olemme täällä sinua varten

  • +49 (0)88192452110
  • service@hjh-office.fi

Maanantaista perjantaihin 10:00-19:00

Erikoistunut jälleenmyyjä

15 vuoden kokemuksella

Sinun etusi:

  • Yli 100,000 tuotetta varastossa
  • Suoraan valmistajalta
  • Yksilöllistä asiakaspalvelua
  • Ilmainen toimitus
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Välitön toimitus maksun saapuessa kello 13 mennessä (ma-pe)

Turvallista shoppailua

Tilaa riskittä

American Express PayPal Klarna Visa Mastercard

Hyvät arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

Copyright © 2021 HJH, Inc. All rights reserved.