Käyttöehdot

Tälle sivustolle pääsyyn ja sen käyttöön sovelletaan seuraavia määräyksiä. Jos et hyväksy niitä, pyydämme, ettet käytä tätä sivustoa.

SUOJATTUA SISÄLTÖÄ KOSKEVA OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS

Tämän verkkosivuston sisältö ja rakenne on suojattu tekijänoikeuslain nojalla. Kaikkien sisällön ja rakenteen osien, etenkin tekstien, tekstin osien, kuvamateriaalin, grafiikoiden, animaatioiden ja suunnitteluelementtien, kopiointi, levittäminen, julkaiseminen, muuttaminen, kolmansille osapuolille luovuttaminen tai muokkaaminen edellyttää hjh-office.fi-yhtiön ennalta antamaa nimenomaista suostumusta siinä tapauksessa ja siinä laajuudessa kuin ne ovat Saksan lainsäädännön ja etenkin Saksan tekijänoikeuslain nojalla suojattuja. Etenkin lainaaminen muilla verkkosivuilla edellyttää edellä mainitun kaltaista suostumusta. Ilman suostumusta on sallittua ainoastaan sisällön ja rakenteen osien ei-kaupallinen käyttö muokkaamattomina yhdessä työpisteessä kerrallaan.

KÄYTÖN LUOVUTTAMINEN

Kaikki tällä sivustolla julkaistavat tiedot, asiakirjat ja kuvat ovat yksinomaan hjh-office.fi-yhtiön omaisuutta. Lupa niiden käyttöön annetaan edellyttäen, että tekijänoikeusmerkintä näkyy kaikissa kopioissa, että tietoja käytetään ainoastaan henkilökohtaisiin tarkoituksiin ja että niitä ei hyödynnetä kaupallisessa mielessä, että tietoja ei millään tavalla muuteta ja että kaikkia sivuston kuvia käytetään vain yhdessä niihin kuuluvan tekstin kanssa.

VASTUU ULKOISESTA SISÄLLÖSTÄ

Hjh-office.fi tarkistaa ja päivittää tämän Internet-sivuston sisältöä säännöllisesti. Huolellisuudesta huolimatta välillä voi tapahtua muutoksia. Hjh-office.fi ei vastaa niiden muiden Internet-sivustojen sisällöstä, joille käyttäjä pääsee linkkejä käyttämällä.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.