Tietoja toimituksesta ja lähetyksestä

Toimitus suomessa

Hjh OFFICEn tarjonta on saatavilla vain Suomessa. Toimitamme tuotteemme Suomen rajojen sisällä ilman toimituskuluja. Useimmat saaristot ovat toimitusalueemme ulkopuolella.

TOIMITUS SAARISTOON

Huomaathan, että toimituksesta saaristoon veloitetaan lisämaksu. Maksu määritetään tilannekohtaisesti paketin koon ja painon mukaan. Emme siksi voi määrittää vakiohintaa toimitukselle. Toivomme siksi, että tiedustelet toimituskuluja meiltä sähköpostitse. Tiimimme ilmoittaa maksettavan summan mahdollisimman pian.

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan osina alkuperäispakkauksissa. Ne on koottava ennen käyttöä (ellei tuotteen kuvauksessa mainita muuta). Jakeluyhtiöt ja kuriiripalvelut toimittavat tuotteet katutasolle ja tuovat yksittäiset osat kotiovellesi asti.

TOIMITUS ”DPD-JAKELUPALVELUN” VÄLITYKSELLÄ

Huomaathan, että DPD-toimitusten tarkkaa ajankohtaa ei ilmoiteta puhelimitse. Ei myöskään valitettavasti ole mahdollista sopia tiettyä toimitusaikaa, koska emme voi vaikuttaa yhtiön jakelureitteihin. Jos et voi vastaanottaa lähetystä itse, suosittelemme, että jätät jakelijalle ohjeet postilaatikon päälle / kotiovellesi / ovikellon viereen.

TOIMITUSAIKA

Teemme yhteistyötä tunnettujen kuriiripalvelujen kanssa pystyäksemme takaamaan mahdollisimman lyhyet toimitusajat. Voit tarkistaa jokaisen tuotteen tarkan toimitusajan tuotesivulta.

TOIMITUSAJAN LASKEMINEN

Toimitusaika alkaa ennakkomaksusta, joka suoritetaan maksumääräyksen antamista seuraavana päivänä maksunvälittäjänä toimivalle rahalaitokselle tai muita maksutapoja käytettäessä sopimuksen solmimista seuraavana päivänä, ja päättyy maksuajan päätyttyä määräajan viimeisenä päivänä. Jos määräaika sattuu lauantaille, sunnuntaille tai toimituspaikan yleiselle vapaapäivälle, hyväksytään seuraava arkipäivä.

 


Maksutapa

  Maksutavat Kulut
Paypal Ei kuluja

Maksukortti

Ei kuluja
Klarna  Ei kuluja
Pankkisiirto Ei kuluja

Palautus ja reklamointi

Eikö tuote miellytä tai onko se viallinen? Haluaisitko palauttaa tuotteen? Se ei ole ongelma. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Palautukset/Reklamointi.

Kysymyksiä?

Olemme täällä sinua varten

  • +358 (0) 44 973 3031
  • asiakaspalvelu@hjh-office.fi

Maanantaista perjantaihin 9:00-17:00

Erikoistunut jälleenmyyjä

15 vuoden kokemuksella

Sinun etusi:

  • Yli 100,000 tuotetta varastossa
  • Suoraan valmistajalta
  • Yksilöllistä asiakaspalvelua
  • Ilmainen toimitus
  • 30 päivän palautusoikeus
  • Välitön toimitus maksun saapuessa kello 13 mennessä (ma-pe)

Turvallista shoppailua

Tilaa riskittä

American Express PayPal Klarna Visa Mastercard amazonpay

Hyvät arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

Copyright © 2023 HJH, Inc. All rights reserved.