Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

Tietoja toimituksesta ja lähetyksestä

Tilausmääräajat jouluksi

Pakettien lähettäminen
19.12.2023

Huolintaliike
18.12.2023

Pakettien lähetys ja huolinta
13.12.2023

Tietoja toimituksesta ja lähetyksestä

Toimitus suomessa

Hjh OFFICEn tarjonta on saatavilla vain Suomessa. Toimitamme tuotteemme Suomen rajojen sisällä ilman toimituskuluja. Useimmat saaristot ovat toimitusalueemme ulkopuolella.

TOIMITUS SAARISTOON

Huomaathan, että toimituksesta saaristoon veloitetaan lisämaksu. Maksu määritetään tilannekohtaisesti paketin koon ja painon mukaan. Emme siksi voi määrittää vakiohintaa toimitukselle. Toivomme siksi, että tiedustelet toimituskuluja meiltä sähköpostitse. Tiimimme ilmoittaa maksettavan summan mahdollisimman pian.

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan osina alkuperäispakkauksissa. Ne on koottava ennen käyttöä (ellei tuotteen kuvauksessa mainita muuta). Jakeluyhtiöt ja kuriiripalvelut toimittavat tuotteet katutasolle ja tuovat yksittäiset osat kotiovellesi asti.

TOIMITUS ”DPD-JAKELUPALVELUN” VÄLITYKSELLÄ

Huomaathan, että DPD-toimitusten tarkkaa ajankohtaa ei ilmoiteta puhelimitse. Ei myöskään valitettavasti ole mahdollista sopia tiettyä toimitusaikaa, koska emme voi vaikuttaa yhtiön jakelureitteihin. Jos et voi vastaanottaa lähetystä itse, suosittelemme, että jätät jakelijalle ohjeet postilaatikon päälle / kotiovellesi / ovikellon viereen. Pakettien toimituksen etenemistä voit seurata toimitusilmoituksessa olevasta Paqato-linkistä, mutta ilmoitetulla lähetysnumerolla seuranta onnistuu reaaliaikaisemmin myös suoraan PostNordin omalla sivulla tai sovelluksessa. Paketeissa käytetään MyPack Home-palvelua, jossa kuluttaja-asiakas saa etukäteen tekstiviestin toimitusajan valinnasta, lue lisää: www.postnord.fi.

Huomaathan, että oman osoitteesi jakoaikatauluihin vaikuttaa myös PostNordin alueellinen käytäntö, joka voi vaihdella postinumeroalueittain. Voit sopia toimituksesta myös itse ottamalla yhteyden PostNordin asiakaspalveluun. Kuluttaja-asiakkaalle toimitusta yritetään kerran. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, lähetys ohjautuu automaattisesti PostNordin noutopisteelle ja tästä ilmoitetaan tekstiviestillä, seurannassa ja sovelluksessa, jos sellainen on käytössä. Määräajan umpeuduttua lähetys lähtee palautukseen takaisin lähtöpaikkaan. Yritysasiakkaille toimituksesta ei ilmoiteta etukäteen, jakeluaika on pääsääntöisesti arkipäivisin 8-16 välillä. Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, lähetys ohjautuu takaisin terminaaliin. Toimitusta yritetään automaattisesti kolme kertaa alueen jakoaikataulun mukaisesti, jonka jälkeen lähetys lähtee palautukseen takaisin lähtöpaikkaan, joten huolehdithan itse yrityspakettisi toimituksen seurannasta tai sovi toimituksesta itse ottamalla yhteys PostNordin asiakaspalveluun. 

TOIMITUSAIKA

Teemme yhteistyötä tunnettujen kuriiripalvelujen kanssa pystyäksemme takaamaan mahdollisimman lyhyet toimitusajat. Voit tarkistaa jokaisen tuotteen tarkan toimitusajan tuotesivulta.

TOIMITUSAJAN LASKEMINEN

Toimitusaika alkaa ennakkomaksusta, joka suoritetaan maksumääräyksen antamista seuraavana päivänä maksunvälittäjänä toimivalle rahalaitokselle tai muita maksutapoja käytettäessä sopimuksen solmimista seuraavana päivänä, ja päättyy maksuajan päätyttyä määräajan viimeisenä päivänä. Jos määräaika sattuu lauantaille, sunnuntaille tai toimituspaikan yleiselle vapaapäivälle, hyväksytään seuraava arkipäivä.


Maksutapa

  Maksutavat Kulut
Paypal Ei kuluja
Maksukortti Ei kuluja
Klarna Ei kuluja
Pankkisiirto Ei kuluja

Palautus ja reklamointi

Eikö tuote miellytä tai onko se viallinen? Haluaisitko palauttaa tuotteen? Se ei ole ongelma. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Palautukset/Reklamointi.

Kysymyksiä?

Olemme täällä sinua varten

  • +358 (0) 44 973 3031
  • asiakaspalvelu@hjh-office.fi

Maanantaista perjantaihin 9:00-17:00

Erikoistunut jälleenmyyjä

15 vuoden kokemuksella

Sinun etusi:

  • Yli 100,000 tuotetta varastossa
  • Suoraan valmistajalta
  • Yksilöllistä asiakaspalvelua
  • Ilmainen toimitus
  • 60 päivän palautusoikeus
  • Välitön toimitus maksun saapuessa kello 13 mennessä (ma-pe)

Turvallista shoppailua

Tilaa riskittä

American Express PayPal Klarna Visa Mastercard amazonpay

Hyvät arvostelut

Mitä asiakkaamme sanovat

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.