Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

OFFICE XT - Profi-toimistotuoli

Alkaen 301,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_OFFICE_XT
  • Ergonomisesti kavennettu selkänoja antaa hyvin istuvan tuen
  • Täyteläinen pehmustus erittäin tukevalla kangaspäällisellä
  • Selkänojassa avoin designelementti optimaalista ilmanvaihtoa varten
  • Synkromekanismi säädettävissä yksilöllisesti käyttäjän painon mukaan

OFFICE XT - siro muotoilu ja hyvin istuva tuki!

Pyörivä design-tuoli OFFICE XT yhdistelee poikkeuksellisella tavalla menneisyyden hyviksi todettuja elementtejä ja tulevaisuuden ergonomisia käsitteitä. Siksi selkänojan siromuotoilu ei olekaan vain visuaalisesti miellyttävää vaan huolehtii myös selkärangan ihanteellisesti säädettävästä tuesta ja antaa käyttäjälle mukavasti liikkumavapautta. Hankausta kestävän kangaspäällisen alla lannenikamien alue ja istuinpinta ovat erityisen paksusti pehmustettuja, mikä tekee tästä ammattikäyttöön tarkoitetusta toimistotuolista vielä mukavamman. Nojaa rennosti taakse kiinteän synkromekanismin avulla ja nauti OFFICE XT-tuolin eduista.

  • Siro muotoilu takaa ergonomisesti optimaalisen selkänojan muodon, joka antaa erityisen paljon liikkumavapautta
  • Mukavan pehmeä ja paksu kangaspehmuste - selkänojan anatomisesti muotoiltu tukiritilä muodostaa avoimen designelementin, joka huolehtii myös hyvästä ilmanvaihdosta
  • Mukava synkromekanismi - mekanismi tai vastus taakse nojattaessa voidaan istuimen avulla olevan kääntönupin avulla mukauttaa yksilöllisesti käyttäjän painoon, ja se on lukittavissa pystyasentoon.
  • Portaaton istumakorkeuden säätö tuolin yksilölliseen mukauttamiseen käyttäjälleen
  • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 74
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Korkeus cm 116.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 66
Istuimen korkeussäätö cm 48 - 55
Istuimen syvyyden säätö cm 46
Mitat (K x L x S) cm 116.0 x 54.0 x 65.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 54.0
Tuotteen paino 16.1
Istuinleveys 54
Syvyys 65.0
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.