Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

OFFICE XT PRO - Profi-toimistotuoli

Ei varastossa
SKU
stamm_OFFICE_XT_PRO
 • Ergonomisesti kavennettu selkänoja antaa hyvin istuvan tuen
 • 3D-käsinojat keskikovalla Softpad-päällysteellä: korkeus, syvyys ja kulma säädettävissä
 • Selkänojassa avoin designelementti optimaalista ilmanvaihtoa varten
 • Synkromekanismi kehon painon asetuksella, lukittavissa kolmeen asentoon
 • Tämä tuoli täyttää DIN EN 1335 -standardin osien 1 ja 2 vaatimukset

OFFICE XT PRO - siro malli ja runsaasti säätömahdollisuuksia!

Pyörivä design-tuoli OFFICE XT PRO yhdistelee poikkeuksellisella tavalla menneisyyden hyviksi todettuja elementtejä ja tulevaisuuden ergonomisia käsitteitä. Siksi selkänojan siromuotoilu ei olekaan vain visuaalisesti miellyttävää vaan huolehtii myös selkärangan ihanteellisesti säädettävästä tuesta ja antaa käyttäjälle mukavasti liikkumavapautta. Eri asentoihin lukittavan synkromekanismin ja säädettävän istuimen syvyyden ansiosta löydät taatusti mukavan istuma-asennon. Hankausta kestävän kangaspäällisen alla lannenikamien alue ja istuinpinta ovat erityisen paksusti pehmustettuja, mikä yhdessä säädettävien design-käsinojien kanssa tekee tästä ammattikäyttöön tarkoitetusta toimistotuolista vielä mukavamman.

 • Siro muotoilu takaa ergonomisesti optimaalisen selkänojan muodon, joka antaa erityisen paljon liikkumavapautta
 • Mukavan pehmeä ja paksu kangaspehmuste - selkänojan anatomisesti muotoiltu tukiritilä muodostaa avoimen designelementin, joka huolehtii myös hyvästä ilmanvaihdosta
 • 3D-käsinojat, joissa on ylväät, kromatut muotoiluelementit: säädettävissä kuudelle eri korkeudelle, lisäksi syvyys ja kulma säädettävissä
 • Kolmeen eri asentoon lukittava synkromekanismi yksilöllisellä painosäädöllä: taakse nojatessa selkä saa optimaalisen tuen ja jalkojen kuormitus vähenee
 • Mukava istuinpinta sekä säädettävä istuimen syvyys jalkojen verenkierron saamiseksi ihanteelliseksi
 • Portaaton istumakorkeuden säätö tuolin yksilölliseen mukauttamiseen käyttäjälleen
 • Kauniisti muotoiltu ja tukeva muovinen jalkaristikko, musta
 • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla monitoimipyörillä, jotka sopivat kaikille lattioille. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.
 • Tämä tuoli täyttää kaikki toimisto- ja julkisia tiloja koskevat turvallisuusvaatimukset DIN EN 1335 -standardin osien 1–2 mukaisesti

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tämän tuolin mukana toimitettavat monitoimipyörät sopivat sekä kokolattiamatoille että koville lattioille. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta). Koville lattioille suosittelemme lisäksi lattiansuojamaton käyttöä.

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 74
Istumakesto 8 tuntia
Mekanismi Synkromekanismi
Käsinojien korkeus cm 18 - 24
Korkeus cm 115.0
Käyttäjän kokoalue cm 150 - 195
Nojien korkeussäätö cm 63
Istuimen korkeussäätö cm 47 - 54
Istuimen syvyyden säätö cm 47 - 52
Mitat (K x L x S) cm 115.0 x 69.0 x 52.0
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Kangas
Kangas 100 % polyesteriä
Takuu 24 kuukautta
Enimmäiskuormitus 120
Leveys 69.0
Tuotteen paino 21.0
Istuinleveys 53
Syvyys 52.0
Käsinojista sisältää käsinojat (säädettävä korkeus), joissa on Softpad-päällyste
Tietoa rullista sisältää 11 mm x 65mm monitoimipyörät kaikille lattioille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.