Koulun alkuun - Nyt 15%* alennus KAIKISTA hjh OFFICE lasten tuoleista ja pöydistä kuponkikoodilla HJH15KIDS !
*Käytetään vain hjh OFFICE -tuotteisiin. Ei koske jo alennettuja tuotteita. Ei voida yhdistää muihin kampanjoihin. Voimassaoloaika: 08.04. - 21.04.2024.

FANCY I - Lasten pyörivä tuoli

Alkaen 103,90 €
Sis. ALV - ilmainen toimitus
Heti toimitettavissa Varastossa
SKU
stamm_FANCY_I
  • Nuorekas, pirteä malli juhlahintaan!
  • Selkänojassa kaunis yksityiskohta: kissankäpäliä
  • Erityisen mukava, pehmustettu ja tasainen istuin
  • Portaaton istuimen korkeussäätö
  • Runsaasti värivaihtoehtoja
Vertailussa lasten pyörivät tuolitVertailussa lasten pyörivät tuolit

- Eläimellistä hauskanpitoa lastenhuoneessa

Jokainen lapsi ihastuu pyörivään -tuoliin ensi silmäyksellä. Selkänojan aukot muodostavat suloisen kissankäpäläkuvion, joka kiinnittää heti huomion. Erityisen kauniisti muotoillun istuinpehmustuksen ansiosta lastentuolin mukavuuskin täyttää kaikki toiveet. Kaareva muovirunko, keinonahkapäällysteinen istuinpinta ja kromiteräksestä valmistettu tukeva ristikkojalusta varmistavat tuolin vakauden ja ovat samalla erittäin helposti puhdistettavia. Suuren värivalikoiman ansiosta on helppo löytää oikea tuoli jokaiseen lastenhuoneeseen.

  • Suloinen eläinaihe selkänojassa: kissankäpäliä
  • Mukava istuinpinta helppohoitoista keinonahkaa
  • Istuimen portaaton korkeussäätö Topliftillä
  • Kauniisti muotoiltu ja tukeva teräksinen jalkaristikko, kromipinnoitettu
  • Varustettu kuormituksesta riippuen jarruttavilla, kokolattiamatoille tarkoitetuilla turvakaksoispyörillä. Siten tuoli rullaa ainoastaan kuormitettuna. Kun kuormitusta ei ole, pyörät jarruttavat estääkseen tuolin tahattoman rullaamisen pois paikaltaan.

Kokoonpano-ohje

Tämä tuote toimitetaan osina.
Tuote on koottava helppojen ohjeiden mukaan.
Kaasujousia, tuolien pyöriä, jalkatukia jne. ei tietenkään tarvitse koota.

Rullat huomautus

Tehtaalta toimitettavat pyörät sopivat vain kokolattiamatoille. Koville lattioille, kuten parketille, laminaatille tai laattalattioille, tarvitset erityiset koville lattioille tarkoitetut pyörät, joita saat meiltä lisävarusteina. Toivottavasti ymmärrät, että pyörien vaihtaminen ennen lähettämistä ei logistisista syistä ole mahdollista (ellei tuotteen kuvauksessa ole ilmoitettu muuta).

Kokoonpano-ohje

Jotta uusi tuotteesi pysyisi pitkään kauniina, haluamme antaa tässä pari käytännön neuvoa tuotteen hoitamiseen ja näyttää, miten nahkaa, keinonahkaa ja kangasta käsitellään ja puhdistetaan oikein. Imuroi verhoilu ensin perusteellisesti pölynimurilla ja sopivalla suulakkeella, ja pyyhi lopuksi nahka- ja tekonahkatuolien kaikki pinnat kädenlämpöisellä, kostealla lapulla.

Lisätietoja
Pohja cm 50
Istumakesto 4 tuntia
Valmistaja hjh OFFICE
Materiaali Keinonahka
Kangas 100 % polyuretaania
Takuu 24 kuukautta
Käsinojista ei käsinojia
Tietoa rullista sisältää 11mm x 50mm pyörät kokolattiamatoille

Jokaisen kuluttaja-arvionnin aitous tarkistetaan ennen sen julkaisemista, jotta varmistetaan, että arviot tulevat vain kuluttajilta, jotka ovat todella ostaneet/käyttäneet arvosteltavana olevia tuotteita.
Tarkistus tehdään lähettämällä kuluttajille verkkotilauksen tekemisen jälkeen yksilöityjä linkkejä, jotka johtavat verkkoarvoiontilomakkeeseen, ja jotka varmistavat, että arviointitoimintoon pääsevät vain ne kuluttajat, jotka ovat todella hankineet tuotteen.

Copyright © 2024 HJH, Inc. All rights reserved.